Świeże pierogi. Z owocami, warzywami, bezglutenowe, z serem, z rodzynkami. Ponadto z kaszą gryczaną, z kapustą i grzybami, z owocami leśnymi oraz wiele innych. Ekologiczne produkty świeże.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 12
-
18,80 zł
PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
ziemniaki 22,1 %, woda, kasza gryczana 14,7 %, mąki (ryżowa i gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 4,8 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, papryka wędzona 0,3 %, błonniki roślinne.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek – gotować 3 minuty.
Patelnia – smażyć 4 minuty.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 705 kJ/167 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 34,7 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8⁰C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. -
23,80 zł
PIEROGI Z MALINAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
maliny 29,3 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 676 kJ/160 kcal
Tłuszcz – 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
Węglowodany – 36,4 g
w tym cukry – 4,4 g
Błonnik – 4,1 g
Białko – 1,5 g
Sól – 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. -
22,60 zł
PIEROGI Z SEREM I ZIEMNIAKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
ziemniaki 19,8 %, TWARÓG 15,9 % (z MLEKA), woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 6 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka guar, sól, pieprz, błonniki roślinneOPIS
Produkt wegetariański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek – gotować 3 minuty.
Patelnia – smażyć 4 minuty.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 680 kJ/161 kcal
Tłuszcz: 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 28,3 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 4,9 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. -
19,00 zł
PIEROGI Z SOCZEWICĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
Soczewica czerwona 34,2 %, woda, mąka (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cebula smażona 7 %, skrobia tapiokowa, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, imbir 0,7 %, sól, pieprz, błonniki roślinne.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników.
Zapakowany w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek – gotować 3 minuty.
Patelnia – smażyć 4 minutWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 740 kJ/176 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 35,6 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC -
21,30 zł
PIEROGI Z TRUSKAWKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
truskawki 29,6 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 710 kJ/168 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 38 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC -
19,20 zł
PIEROGI Z ZIEMNIAKAMI I OLIWĄ TRUFLOWĄ BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
Ziemniaki 38,9 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, pieczarki, oliwa truflowa, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 634 kJ/150 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 1,6 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC -
22,40 zł
PIEROGI ZE ŚLIWKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
Śliwki 36 %, woda, śliwki suszone, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne, cynamon.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 676 kJ/160 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 38 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 5,9 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC