Świeże pierogi. Z owocami, warzywami, bezglutenowe, z serem, z rodzynkami. Ponadto z kaszą gryczaną, z kapustą i grzybami, z owocami leśnymi oraz wiele innych. Ekologiczne produkty świeże.
Wyświetlanie wszystkich wyników: 14
-
20,20 zł
PIEROGI Z JABŁKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
jabłka 26 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne, cynamon.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 697 kJ/165 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 0,9 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC -
18,60 zł
PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
ziemniaki 22,1 %, woda, kasza gryczana 14,7 %, mąki (ryżowa i gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 4,8 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, papryka wędzona 0,3 %, błonniki roślinne.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek – gotować 3 minuty.
Patelnia – smażyć 4 minuty.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 705 kJ/167 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 34,7 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8⁰C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. -
23,50 zł
PIEROGI Z MALINAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
maliny 29,3 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 676 kJ/160 kcal
Tłuszcz – 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
Węglowodany – 36,4 g
w tym cukry – 4,4 g
Błonnik – 4,1 g
Białko – 1,5 g
Sól – 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. -
30,10 zł
PIEROGI Z MIĘSEM BEZGLUTENOWE 280 g – BEZGLUTENOVE
SKŁADNIKI
mięso wieprzowe 41 %, skrobie 27 % (z tapioki, kukurydziana, ziemniaczana), woda, mąka ryżowa, tłuszcz wieprzowy, mąka gryczana, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), olej roślinny rzepakowy, sól, białko SOJOWE, warzywa suszone (cebula, marchew, czosnek, pietruszka), cebula prażona, aromaty, przyprawy, błonniki roślinne.OPIS
Półprodukt garmażeryjny do spożycia po obróbce cieplnej do osiągnięcia temperatury minimum 80°C w środku produktu.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotowanie: 4 minuty
Smażenie: 5 minutWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1088 kJ / 260 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 25 g
w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,8 g
Sól: 1,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. -
22,50 zł
PIEROGI Z SEREM I ZIEMNIAKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
ziemniaki 19,8 %, TWARÓG 15,9 % (z MLEKA), woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 6 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka guar, sól, pieprz, błonniki roślinneOPIS
Produkt wegetariański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek – gotować 3 minuty.
Patelnia – smażyć 4 minuty.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 680 kJ/161 kcal
Tłuszcz: 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 28,3 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 4,9 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. -
21,20 zł
PIEROGI Z TRUSKAWKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
truskawki 29,6 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 710 kJ/168 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 38 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC -
26,70 zł
PIEROGI Z ZIEMNIAKAMI I BOCZNIAKIEM BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
ziemniaki 19 %, boczniaki 10 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, czosnek, koper suszony, pieprz.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 766 kJ/182 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 2,4 g
Sól: 0,9 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC -
19,00 zł
PIEROGI Z ZIEMNIAKAMI I OLIWĄ TRUFLOWĄ BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
Ziemniaki 38,9 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, pieczarki, oliwa truflowa, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.OPIS
Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek: gotować przez 3 minuty
Patelnia: smażyć przez 4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 634 kJ/150 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 1,6 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC -
23,20 zł
PIEROGI ZE SZPINAKIEM I SEREM TYPU FETA BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE
SKŁADNIKI
Szpinak 27 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, SER typu Feta (z MLEKA) 8,7 %, skrobia tapiokowa, cebula smażona 6 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka guar, sól, czosnek, pieprz, błonniki roślinne, gałka muszkatołowaOPIS
Produkt wegetariański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Garnek – gotować 3 minuty.
Patelnia – smażyć 4 minuty.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 711 kJ/169 kcal
Tłuszcz: 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 29,1 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 3,6 g
Sól: 1,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC -
19,40 zł
PIEROŻKI Z SEREM I PIEPRZEM BIO 250 g – BIO VERDE
SKŁADNIKI
semolina z PSZENICY durum*, SER ricotta* (SERWATKA* (z MLEKA*), MLEKO*, sól kamienna, regulator kwasowości: kwas mlekowy), JAJA*, SER twardy* (MLEKO*, sól kamienna, podpuszczka mikrobiologiczna), olej słonecznikowy*, SER pecorino* 4 % (MLEKO owcze*, sól kamienna, podpuszczka zwierzęca), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, sól morska, drożdże), pieprz czarny* 0,3 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Produkt jest wstępnie ugotowany.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotuj lub smaż przez 3-4 minuty.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1137 kJ/271 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 14 g
Sól: 0,86 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ i gorczycęZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +4 do +8°C.