Świeże pierogi. Z owocami, warzywami, bezglutenowe, z serem, z rodzynkami. Ponadto z kaszą gryczaną, z kapustą i grzybami, z owocami leśnymi oraz wiele innych. Ekologiczne produkty świeże.

Wyświetlanie wszystkich wyników: 14

  • PIEROGI Z JABŁKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    jabłka 26 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne, cynamon.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 697 kJ/165 kcal
    Tłuszcz: 2,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 36 g
    w tym cukry: 5,1 g
    Błonnik: 2,9 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    20,20 
  • PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    ziemniaki 22,1 %, woda, kasza gryczana 14,7 %, mąki (ryżowa i gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 4,8 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, papryka wędzona 0,3 %, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minuty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 705 kJ/167 kcal
    Tłuszcz: 2,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 34,7 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,4 g
    Białko: 2,1 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8⁰C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

    18,60 
  • PIEROGI Z MALINAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    maliny 29,3 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 676 kJ/160 kcal
    Tłuszcz – 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 36,4 g
    w tym cukry – 4,4 g
    Błonnik – 4,1 g
    Białko – 1,5 g
    Sól – 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

    23,50 
  • PIEROGI Z MIĘSEM BEZGLUTENOWE 280 g – BEZGLUTENOVE

    SKŁADNIKI
    mięso wieprzowe 41 %, skrobie 27 % (z tapioki, kukurydziana, ziemniaczana), woda, mąka ryżowa, tłuszcz wieprzowy, mąka gryczana, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), olej roślinny rzepakowy, sól, białko SOJOWE, warzywa suszone (cebula, marchew, czosnek, pietruszka), cebula prażona, aromaty, przyprawy, błonniki roślinne.

    OPIS
    Półprodukt garmażeryjny do spożycia po obróbce cieplnej do osiągnięcia temperatury minimum 80°C w środku produktu.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotowanie: 4 minuty
    Smażenie: 5 minut

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1088 kJ / 260 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
    Węglowodany: 25 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 8,8 g
    Sól: 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

    30,10 
  • PIEROGI Z SEREM I ZIEMNIAKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    ziemniaki 19,8 %, TWARÓG 15,9 % (z MLEKA), woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 6 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka guar, sól, pieprz, błonniki roślinne

    OPIS
    Produkt wegetariański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minuty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 680 kJ/161 kcal
    Tłuszcz: 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 28,3 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Błonnik: 2,1 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

    22,50 
  • PIEROGI Z TRUSKAWKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    truskawki 29,6 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 710 kJ/168 kcal
    Tłuszcz: 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 38 g
    w tym cukry: 2,6 g
    Błonnik: 2,7 g
    Białko: 1,1 g
    Sól: 0,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    21,20 
  • PIEROGI Z ZIEMNIAKAMI I BOCZNIAKIEM BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    ziemniaki 19 %, boczniaki 10 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, czosnek, koper suszony, pieprz.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 766 kJ/182 kcal
    Tłuszcz: 4,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 35 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Błonnik: 3,3 g
    Białko: 2,4 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    26,70 
  • PIEROGI Z ZIEMNIAKAMI I OLIWĄ TRUFLOWĄ BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    Ziemniaki 38,9 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, pieczarki, oliwa truflowa, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 634 kJ/150 kcal
    Tłuszcz: 2,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Błonnik: 1,5 g
    Białko: 1,6 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    19,00 
  • PIEROGI ZE SZPINAKIEM I SEREM TYPU FETA BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    Szpinak 27 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, SER typu Feta (z MLEKA) 8,7 %, skrobia tapiokowa, cebula smażona 6 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka guar, sól, czosnek, pieprz, błonniki roślinne, gałka muszkatołowa

    OPIS
    Produkt wegetariański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minuty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 711 kJ/169 kcal
    Tłuszcz: 4,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
    Węglowodany: 29,1 g
    w tym cukry: 1,2 g
    Błonnik: 2,4 g
    Białko: 3,6 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    23,20 
  • PIEROŻKI Z SEREM I PIEPRZEM BIO 250 g – BIO VERDE

    SKŁADNIKI
    semolina z PSZENICY durum*, SER ricotta* (SERWATKA* (z MLEKA*), MLEKO*, sól kamienna, regulator kwasowości: kwas mlekowy), JAJA*, SER twardy* (MLEKO*, sól kamienna, podpuszczka mikrobiologiczna), olej słonecznikowy*, SER pecorino* 4 % (MLEKO owcze*, sól kamienna, podpuszczka zwierzęca), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, sól morska, drożdże), pieprz czarny* 0,3 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
    Produkt jest wstępnie ugotowany.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotuj lub smaż przez 3-4 minuty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1137 kJ/271 kcal
    Tłuszcz: 12 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g
    Węglowodany: 27 g
    w tym cukry: 1,7 g
    Białko: 14 g
    Sól: 0,86 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ i gorczycę

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w lodówce w temperaturze od +4 do +8°C.

    19,40