Świeże pierogi. Z owocami, warzywami, bezglutenowe, z serem, z rodzynkami. Ponadto z kaszą gryczaną, z kapustą i grzybami, z owocami leśnymi oraz wiele innych. Ekologiczne produkty świeże.

Wyświetlanie wszystkich wyników: 12

  • PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    ziemniaki 22,1 %, woda, kasza gryczana 14,7 %, mąki (ryżowa i gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 4,8 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, papryka wędzona 0,3 %, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minuty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 705 kJ/167 kcal
    Tłuszcz: 2,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 34,7 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,4 g
    Białko: 2,1 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8⁰C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

    18,80 
  • PIEROGI Z MALINAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    maliny 29,3 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 676 kJ/160 kcal
    Tłuszcz – 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 36,4 g
    w tym cukry – 4,4 g
    Błonnik – 4,1 g
    Białko – 1,5 g
    Sól – 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

    23,80 
  • PIEROGI Z SEREM I ZIEMNIAKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    ziemniaki 19,8 %, TWARÓG 15,9 % (z MLEKA), woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 6 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka guar, sól, pieprz, błonniki roślinne

    OPIS
    Produkt wegetariański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minuty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 680 kJ/161 kcal
    Tłuszcz: 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 28,3 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Błonnik: 2,1 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

    22,60 
  • PIEROGI Z SOCZEWICĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    Soczewica czerwona 34,2 %, woda, mąka (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cebula smażona 7 %, skrobia tapiokowa, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, imbir 0,7 %, sól, pieprz, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników.
    Zapakowany w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minut

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 740 kJ/176 kcal
    Tłuszcz: 2,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 35,6 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Błonnik: 5,1 g
    Białko: 4,5 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    19,00