Wyświetlanie 21–31 z 31 wyników
-
11,90 zł
SKÓRKA CYTRYNY KANDYZOWANA BIO 100 g – RAPUNZEL
SKŁADNIKI
skórka cytryny* (57 %), syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kandyzowana skórka z cytryny smakuje bardzo aromatycznie i ma mocno owocowy smak.
Można ją wykorzystać do wypieków lub uszlachetnienia deserów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1332 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 70 g
Białko: 0 g
Sól: 0,40 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
6,10 zł
SKÓRKA POMARAŃCZOWA OTARTA EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 9G – BIO VEGAN
SKŁADNIKI
58 % liofilizowana skórka z pomarańczy*, 39 % suszona skórka z pomarańczy*, olejek pomarańczowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Mieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z pomarańczy. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Doskonały dodatek do ciasta, deserów, sosów i napojów.
Pakowano w atmosferze ochronnejWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1334 kJ/317 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 40 g
Błonnik: 19 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,04 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła. -
11,90 zł
SKÓRKA POMARAŃCZY KANDYZOWANA BIO 100 g – RAPUNZEL
SKŁADNIKI
skórka pomarańczy* 57 %, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Kandyzowana skórka pomarańczowa ma bardzo aromatyczny zapach i mocny owocowy smak.
Można ją wykorzystać do wypieków lub do uszlachetnienia deserów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1332 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 70 g
Białko: 0 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
7,20 zł
SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 20 g – BIOVEGAN
SKŁADNIKI
substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika*. (* certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Opakowanie odpowiada 4 jajom.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko.
Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 6,6 g
Błonnik: 37 g
Białko: 30 g
Sól: 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. -
23,40 zł
WODA RÓŻANA BIO 100 ml – ROYAL BRAND
SKŁADNIKI
ekologiczny hydrolat z kwiatów róży.OPIS
Woda różana to doskonały dodatek do aromatyzowania ciast, ponczu, deserów i oczywiście dań kuchni orientalnej.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
4,90 zł
ZAMIENNIK BIAŁKA JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO (2 x 10 g) 20 g – BIOVEGAN
SKŁADNIKI
białko z grochu*, skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, inulina*, substancja zagęszczająca: guma guar*; białko z bobu*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Wegański zamiennik białka JAJA jest odporny na pieczenie.
Idealnie nadaje się do makaroników, nussecken, biszkoptów, bez i innych wypieków. Również do deserów takich jak: B.Mousse au Chocolat lub nawet majonezu.
1 torebka (10 g) zastępuje 2 białka jaja.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do 1 torebki zamiennika białka JAJA dodać 75 ml wody i ubijać przez 5 minut, aż masa będzie sztywna.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 182 kJ/43 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 4,3 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.