Wyświetlanie 81–100 z 734 wyników

  • BATON FRUPP JABŁKO BEZGLUTENOWY 9 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 69 g
    w tym cukry: 51 g
    Błonnik: 28 g
    Białko: 0,7 g
    Sól: 0,02 g

    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,10 
  • BATON FRUPP KIDS JABŁKO – JAGODA 9 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    owoce: jabłka (21 %), jagody (10 %); zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy); fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii)

    OPIS
    Baton FRUPP Kids jabłko – jagoda stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. To produkt BEZ DODATKU CUKRU! Zawiera naturalnie występujące cukry. Ma wysoką zawartość błonnika (29 %)! Nie ma dodatku tłuszczu i soli! Po prostu pyszna, owocowa przekąska dla dzieci!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1410 kJ/335 kcal
    Tłuszcz: 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 67 g
    w tym cukry: 50 g
    Błonnik: 29 g
    Białko: 0,8 g
    Sól: 0,02 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,10 
  • BATON FRUPP KIDS JABŁKO – MARKUJA 9 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    jabłka (29 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (6,5 %), zagęszczony sok jabłkowy); fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii)

    OPIS
    Baton FRUPP Kids jabłko – marakuja stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. To produkt BEZ DODATKU CUKRU! Zawiera naturalnie występujące cukry. Ma wysoką zawartość błonnika (27 %)! Nie ma dodatku tłuszczu i soli! Po prostu pyszna, owocowa przekąska dla dzieci!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1397 kJ/332 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 51 g
    Błonnik: 27 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 0,02 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,10 
  • BATON FRUPP WIŚNIOWY BEZGLUTENOWY 10 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    wiśnia (31 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1408 kJ/335 kcal
    Tłuszcz: 1,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 65 g
    w tym cukry: 49 g
    Błonnik: 29 g
    Białko: 2,2 g
    Sól: 0,03 g

    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Produkt z owoców może zawierać minimalne ilości pestek

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,10 
  • BATON GORZKA CZEKOLADA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ME GUSTO (SUPER FUDGIO)

    SKŁADNIKI
    miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*; napój ryżowy w proszku*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton z czekolady ciemnej. Masa kakaowa min. 70 %. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1961 kJ/471 kcal
    Tłuszcz: 39 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 4,0 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 22 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 5,5 g
    Sól: 0,10 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

    UWAGA
    Dopuszcza się nieznaczne różnice pomiędzy poszczególnymi partiami wynikające z naturalnego pochodzenia produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,10 
  • BATON KOKOSOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWY BIO 30 g – ROOBAR

    SKŁADNIKI
    syrop ryżowy*, wiórki kokosowe* (29 %), czekolada* (18 %) [miazga kakaowa*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], mąka kokosowa* (9 %), tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2197 kJ/518 kcal
    Tłuszcz – 37 g
    w tym kwasy nasycone – 30 g
    Węglowodany – 39 g
    w tym cukry – 28 g
    Błonnik – 9,1 g
    Białko – 5,4 g
    Sól – 0,32 g

    UWAGI
    Może zawierać pestki owoców, łupiny orzechów.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać NASIONA SEZAMU, ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.

    5,80 
  • BATON KOKOSOWY Z ŻURAWINĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – BIOPONT

    BATON KOKOSOWY Z ŻURAWINĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – BIOPONT
    SKU: 5998858701390
    Ilość w opakowaniu: 24
    Waga: 0.046 kg
    Cena za kg: 119.57

    3,70 
  • Baton Low Sugar kakao-czekolada bezglutenowy 40g – Bombus

    Baton Low Sugar kakao-czekolada bezglutenowy 40g – Bombus
    8594068263344

    5,30 
  • BATON MALINOWY BEZGLUTENOWY, BEZ BARWNIKÓW I KOSERWANTÓW – FRUPP

    SKŁADNIKI
    maliny (32 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 53 g
    w tym cukry: 39 g
    Błonnik: 36 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,02 g

    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

    4,60 
  • BATON MLECZNA CZEKOLADA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ME GUSTO (SUPER FUDGIO)

    SKŁADNIKI
    odtłuszczone MLEKO w proszku* 30 %, tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, substancja słodząca (erytrytol*), napój ryżowy w proszku*, bezwodny tłuszcz MLECZNY* 4,5 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Masa kakaowa min. 44 %. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2094 kJ/508 kcal
    Tłuszcz: 39 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g
    Węglowodany: 38 g
    w tym cukry: 16 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 16 g
    Błonnik: 4,8 g
    Białko: 12,6 g
    Sól: 0,33 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

    UWAGA
    Dopuszcza się nieznaczne różnice pomiędzy poszczególnymi partiami wynikające z naturalnego pochodzenia produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,90 
  • BATON O SMAKU KOKOSOWYM BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ME GUSTO (SUPER FUDGIO)

    SKŁADNIKI
    miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*, napój ryżowy w proszku*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy* 13 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Baton na napoju ryżowym i proszku kokosowym. Masa kakaowa min. 62 %. Bezglutenowy. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1968 kJ / 481 kcal
    Tłuszcz: 39 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
    Węglowodany: 47 g
    w tym cukry: 5,2 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 23 g
    Błonnik: 6,8 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 0,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.

    UWAGA
    Dopuszcza się nieznaczne różnice pomiędzy poszczególnymi partiami wynikające z naturalnego pochodzenia produktu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,10 
  • BATON OWOCOWY „ZANZIBAR” BEZGLUTENOWY BIO 40 g – ZMIANY ZMIANY

    SKŁADNIKI
    rodzynki*, mango*, ORZECHY NERKOWCA*, ananas* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bio Baton owocowy „Zanzbiar” wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
    Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej.
    Wyraźny owocowy smak, o miękkiej lekko żelowej konsystencji. Ukochany przez dzieci.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1653 kJ/394 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 51 g
    Białko: 7,2 g
    Sól: 0,07 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    UWAGA
    Może zawierać małe kawałki łupin orzechów oraz pestek.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,80 
  • BATON OWSIANY BROWNIE BEZGLUTENOWY BIO 40 g – LIFEFOOD

    SKŁADNIKI
    syrop kokosowy*, płatki OWSIANE bezglutenowe* 24 %, pasta z prażonych nasion słonecznika*, kakao w proszku* 12 %, tłuszcz kakaowy* 10 %, kawałki pasty kakaowej* 7,6 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pakowane w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1940 kJ/465 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 8,9 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,55 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i nasiona sezamu.

    UWAGA
    Może zawierać fragmenty łupin orzechów.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu.

    8,30