Wyświetlanie 441–460 z 729 wyników

  • GALARETKA O SMAKU POMARAŃCZOWYM EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 40G – AMYLON

    SKŁADNIKI
    cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1574 kJ/370 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 92 g
    w tym cukry: 92 g
    Białko: 0,1 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    4,90 
  • GALARETKA O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    SKŁADNIKI
    cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1579 kJ/372 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 92 g
    w tym cukry: 92 g
    Białko < 0,5 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    4,90 
  • GALARETKA TRUSKAWKOWA EKOLOGICZNA, BEZGLUTENOWA 40G – AMYLON

    SKŁADNIKI
    cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kwas: kwas jabłkowy, naturalny aromat truskawkowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1587 kJ/373 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 93 g
    w tym cukry – 92 g
    Białko – <0,5 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    4,90 
  • GALARETKA Z AGAREM ANANAS – POMARAŃCZA BEZGLUTENOWA 45 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    izomaltuloza*, sok ananasowo-pomarańczowy w proszku 16,6 % (maltodekstryna, zagęszczony przecierowy sok z ananasa, zagęszczony przecierowy sok z pomarańczy z cząstkami, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, cytrynian sodu, barwnik: beta karoten, substancja żelująca: agar, aromaty.
    Izomaltuloza* jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier.

    OPIS
    Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej wody. Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia.
    2. Galaretkę gotować przez 2-3 minuty, cały czas mieszając.
    3. Przelać do naczynia, wystudzić.

    Według uznania do smaku można dodać słodzik lub cukier (około 1-2 łyżeczki)
    Aby przygotować żelki wystarczy użyć 50 ml mniej wody i rozpuszczoną galaretkę rozlać do silikonowych foremek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1547 kJ/364 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 89 g
    w tym cukry: 79 g
    Błonnik: 3,8 g
    Białko: <0,5 g
    Sól: 0,02 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: MLEKO, SOJĘ i ich produkty pochodne

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    3,60 
  • GALARETKA Z AGAREM O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA 45 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    izomaltuloza*, sok truskawkowy w proszku 13 % (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), substancja żelująca: agar, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
    Izomaltuloza* jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier.

    OPIS
    Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej wody. Dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia.
    2. Galaretkę gotować przez 2-3 minuty, cały czas mieszając.
    3. Przelać do naczynia, wystudzić.

    Według uznania do smaku można dodać słodzik lub cukier (około 1-2 łyżeczki)
    Aby przygotować żelki wystarczy użyć 50 ml mniej wody i rozpuszczoną galaretkę rozlać do silikonowych foremek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1565 kJ/369 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 90 g
    w tym cukry: 82 g
    Błonnik: 3,3 g
    Białko: <0,5 g
    Sól: 0,01 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    3,60 
  • GALARETKI OWOCOWE BEZ ŻELATYNY BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    cukier*, syrop glukozowy*, koncentraty soków owocowych* 2,85 % (cytrynowy* 1,1 %, jabłkowy* 0,84 %, z czarnej porzeczki* 0,47 %, malinowy* 0,44 %), substancja żelująca: agar*, kwas: kwas cytrynowy, owocowe i roślinne wyciągi barwiące (z dyni*, jabłek*, spiruliny*, krokosza barwierskiego, bzu czarnego*), naturalne aromaty (cytrynowy, jabłkowy, malinowy, z czarnej porzeczki) (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Owocowe galaretki ekologiczne stanowią doskonałą przekąskę zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
    Z uwagi na ryzyko zadławienia produkt nieodpowiedni do spożycia dla dzieci poniżej 3 lat.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1450 kJ/341 kcal
    Tłuszcz 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    Węglowodany 85 g
    w tym cukry 72 g
    Białko <0,5 g
    Sól 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    11,00 
  • HERBATNIKI BEZGLUTENOWE PETIT BEURRE 165G – SCHAR

    HERBATNIKI BEZGLUTENOWE PETIT BEURRE 165G – SCHAR

    SCHAR
    HERBATNIKI BEZGLUTENOWE PETIT BEURRE 165G – SCHAR
    8008698012857

    11,20 
  • HERBATNIKI PETIT BEURRE W POLEWIE KAKAOWEJ Z WIŚNIAMI BEZGLUTENOWE 200 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    polewa kakaowa 30 % (cukier, tłuszcz całkowicie utwardzony z ziaren palmowych, odtłuszczone kakao w proszku 16 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika); aromat), skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, cukier, MASŁO 10 %, JAJA, syrop ryżowy, wiśnie liofilizowane 3 %, inulina z cykorii, odtłuszczone MLEKO w proszku, skrobia kukurydziana modyfikowana, emulgator: lecytyny (ze słonecznika); sól, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2029 kJ/484 kcal
    Tłuszcz – 21 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 16 g
    Węglowodany – 66 g
    w tym cukry – 25 g
    Błonnik – 3,2 g
    Białko – 4,9 g
    Sól – 0,59 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.

    21,10 
  • HERBATNIKI Z CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BISCOTTI CON CIOCCOLATO 150G – SCHAR

    SCHAR
    HERBATNIKI Z CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BISCOTTI CON CIOCCOLATO 150G – SCHAR
    8008698005347

    12,20 
  • HERBATNIKI Z OWSA BEZGLUTENOWE 130G – SCHAR

    HERBATNIKI Z OWSA BEZGLUTENOWE 130G – SCHAR

    SCHAR
    HERBATNIKI Z OWSA BEZGLUTENOWE 130G – SCHAR
    8008698016756

    12,60 
  • IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 50G – DOTI

    SKŁADNIKI
    kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.

    OPIS
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1807 kJ/ 432 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    8,90 
  • JAJKO NIESPODZIANKA CZEKOLADOWE FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 20 g – PONCHITO

    SKŁADNIKI
    cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Masa kakaowa min. 37 %.

    OPIS
    Wyrób z czekolady mlecznej w kształcie jajka z zabawką.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2439 kJ / 583 kcal
    Tłuszcz: 40,0 g
    w tym kwasy nasycone: 24,1 g;
    Węglowodany: 47,9 g;
    w tym cukry: 47,30 g
    Białko: 6,3 g;
    Sól: 0,18

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,40