Wyświetlanie wszystkich wyników: 70

  • .BUŁKI ŚNIADANIOWE BEZGLUTENOWE 120 g – INCOLA

    .BUŁKI ŚNIADANIOWE BEZGLUTENOWE 120 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat.

    OPIS
    Miękka i bezglutenowa bułka, w połączeniu z ulubionymi dodatkami idealnie sprawdzi się na śniadanie, drugie śniadanie lub szybki lunch…
    Jest bardzo uniwersalna i niepodważalnie pyszna.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1246 kJ/297 kcal
    Tłuszcz: 8,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
    Węglowodany: 46,9 g
    w tym cukry: 7,0 g
    Błonnik: 7,1 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 1,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    11,40 
  • BAJGLE Z MAKIEM BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), mak 7,4 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

    OPIS
    Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu posypana dużą ilością maku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1219 kJ/290 kcal
    Tłuszcz: 6,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
    Węglowodany: 49,2 g
    w tym cukry: 6,4 g
    Błonnik: 6,6 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 1,15 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    13,30 
  • BAJGLE Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 12,8 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

    OPIS
    Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadaniowa, uwielbiana na całym świecie.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1241 kJ/295 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 51,5 g
    w tym cukry: 5,8 g
    Błonnik: 4,5 g
    Białko: 4,65 g
    Sól: 1,16 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    13,30 
  • BUŁECZKI MIĘKKIE BEZGLUTENOWE (4 x 50 g) 200 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas 20 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik z babki jajowatej, mąka gryczana, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, białko roślinne (groch), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, błonnik cytrusowy, drożdże piwne, mąka jaglana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 970 kJ / 230 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 2,2 g
    Błonnik: 7,0 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    18,00 
  • BUŁKI DO HAMBURGERÓW BEZGLUTENOWE (4 x 75 g) 300 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, mąka ryżowa, zakwas 20 % (mąka ryżowa, woda), błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, cukier, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, mąka z soczewicy, sól, drożdże piwne, ekstrakt oliwy z oliwek, olej z pestek winogron, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1119 kJ / 265 kcal
    Tłuszcz: 5,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 8,3 g
    Błonnik: 4,6 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    21,70 
  • BUŁKI DO HAMBURGERÓW Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x 70 g) 140 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

    OPIS
    Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1250 kJ/297 kcal
    Tłuszcz: 7,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    Węglowodany: 50,3 g
    w tym cukry: 6,0 g
    Błonnik: 4,8 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 1,15 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,20 
  • BUŁKI DO HOT DOGÓW BEZGLUTENOWE (2 x 75 g) 150 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, mąka ryżowa, zakwas 25 % (mąka ryżowa, woda), błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, cukier, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, drożdże piwne, mąka z soczewicy, ekstrakt oliwy z oliwek, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1119 kJ / 265 kcal
    Tłuszcz: 5,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 8,3 g
    Błonnik: 4,6 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    13,50 
  • BUŁKI KAJZERKI BEZGLUTENOWE (2 x 60 g) 120 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, syrop winogronowy, białko KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat.

    OPIS
    Wyjątkowo miękka, bezglutenowa i bez laktozy kajzerka z charakterystycznym nacięciem.
    Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1214 kJ/288 kcal
    Tłuszcz: 6,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 49,8 g
    w tym cukry: 6,0 g
    Błonnik: 5,9 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 1,19 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać białka mleka.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    10,20 
  • BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA

    SKŁADNIKI
    skrobie (tapiokowa, kukurydziana), zakwas (woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka gryczana), woda, błonnik z korzenia cykorii, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (produkty przemiału ryżu), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).

    OPIS
    Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
    Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również podgrzewany w piekarniku lub opiekaczu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1254 kJ/292 kcal
    Tłuszcz: 6,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 56,5 g
    w tym cukry: 4,9 g
    Błonnik: 3,1 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 1,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,90 
  • CHLEB CIEMNY NATURALNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    Składniki: woda, skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, jabłkowy, ziemniaczany, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (JAJA), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat.

    OPIS
    Pyszny chleb bezglutenowy ciemny. W połączeniu z masłem oraz świeżymi dodatkami stanowi podstawę zbilansowanego śniadania. Bardzo dobrze smakuje w postaci grzanek, przypieczony w tosterze lub piekarniku. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1066 kJ/255 kcal
    Tłuszcz 10 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
    Węglowodany 32 g
    w tym cukry 1,6 g
    Błonnik 11 g
    Białko 3,0 g
    Sól 1,4 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych

    9,20 
  • CHLEB DOMOWY KROJONY BEZGLUTENOWY 220 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas 16 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka gryczana, mąka ryżowa, błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, białko z grochu, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, drożdże piwne, olej z pestek winogron, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej. Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1032 kJ / 245 kcal
    Tłuszcz: 4,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 43 g
    w tym cukry: 6,1 g
    Błonnik: 8,0 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 1,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    16,10 
  • CHLEB FOREMKOWY JASNY BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), drożdże, cukier, sól, mąka jaglana.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 985 kJ / 233 kcal
    Tłuszcz: 3,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,26 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 4,6 g
    Błonnik: 4,7 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,94 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h.

    9,40 
  • CHLEB FOREMKOWY WIELOZIARNISTY BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, słonecznik 3 %, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), siemię lniane 2 %, drożdże, cukier, sól, mąka jaglana, nasiona quinoa 0,6 %, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,6 %, mąka quinoa.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1042 kJ / 248 kcal
    Tłuszcz: 5,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,67 g
    Węglowodany: 40 g
    w tym cukry: 4,4 g
    Błonnik: 7,2 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 1,61 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SEZAM.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h.

    10,00 
  • CHLEB JASNY NATURALNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    Składniki: woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), olej rzepakowy, błonnik roślinny (ziemniaczany, bambusowy, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (JAJA), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat.

    OPIS
    Pyszny chleb bezglutenowy jasny. W połączeniu z masłem oraz świeżymi dodatkami stanowi podstawę zbilansowanego śniadania. Bardzo dobrze smakuje w postaci grzanek, przypieczony w tosterze lub piekarniku. Pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1081 kJ/258 kcal
    Tłuszcz 9,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
    Węglowodany 38 g
    w tym cukry 1,8 g
    Błonnik 5,5 g
    Białko 3,4 g
    Sól 1,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych

    9,20 
  • CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, nasiona (lnu, słonecznika, konopi), łuski psyllium, mąka lniana, mąka kokosowa, olej słonecznikowy, białko JAJA w proszku, błonnik jabłkowy, substancje spulchniające (winiany potasu, lakton kwasu glukonowego, wodorowęglan sodu), ostropest plamisty, błonnik: cytrusowy, bambusowy; sól.

    OPIS
    Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów.
    Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1155 kJ/280 kcal
    Tłuszcz – 19 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,2 g
    Węglowodany – 1,7 g
    w tym cukry – 1,7 g
    Błonnik – 20 g
    Białko – 15 g
    Sól – 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    12,80 
  • CHLEB KRÓLEWSKI Z ZIARNAMI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    zakwas (mąka ryżowa*, woda) woda, skrobia kukurydziana*, nasiona* 9 % (słonecznik*, siemię lniane*, dynia*), mąka ryżowa*, syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, guma guar*), białko grochu*, drożdże*, glukoza*, sól, błonnik (z babki płesznik*, jabłkowy*, ziemniaczany*), mąka gryczana*, skrobia ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowy chleb z ziarnami na zakwasie, bez PSZENICY, laktozy, jaj. Wysoka zawartość błonnika. Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1078 kJ / 257 kcal
    Tłuszcz: 8,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
    Węglowodany: 34 g
    w tym cukry: 3,9 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 6,1 g
    Sól: 1,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    13,20 
  • CHLEB TOSTOWY GRYCZANY KROJONY BEZGLUTENOWY (2 x 175 g) 350 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas 20 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, gryka łuskana 9 %, mąka ryżowa, błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, mąka gryczana z gryki łuskanej 2 %, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, białko z grochu, sól, mąka gryczana pełnoziarnista 1 %, błonnik cytrusowy, drożdże piwne, mąka jaglana, ekstrakt jabłkowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1108 kJ / 263 kcal
    Tłuszcz: 4,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 3,8 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 1,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    24,20 
  • CHLEB TOSTOWY JASNY KROJONY (MAXI KROMKI) BEZGLUTENOWY 300 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, mąka ryżowa 39,6 %, zakwas 31,1 % (mąka ryżowa, woda), błonnik babki jajowatej, wysokooleinowy olej słonecznikowy 3,5 %, mąka z soczewicy, sól, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, drożdże piwne, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1017 kJ / 241 kcal
    Tłuszcz: 3,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 44 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Błonnik: 4,9 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    19,30 
  • CHLEB TOSTOWY KLASYCZNY KROJONY BEZGLUTENOWY (2 x 175 g) 350 g – DORIA

    SKŁADNIKI
    woda, zakwas 20 % (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik z babki jajowatej, olej słonecznikowy, mąka gryczana, syrop ryżowy, białko roślinne (groch), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól, błonnik cytrusowy, drożdże piwne, mąka jaglana, ekstrakt oliwy z oliwek, olej z pestek winogron, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

    OPIS
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 944 kJ / 244 kcal
    Tłuszcz: 3,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 3,0 g
    Błonnik: 6,7 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 1,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO, GORCZYCĘ, JAJA, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    24,20 
  • CHLEB Z PEŁNEGO ZIARNA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BALVITEN

    SKŁADNIKI
    woda, ziarna 31,8 %* (słonecznik*, siemię lniane brązowe*, dynia*, siemię lniane żółte*, kasza jaglana*), płatki OWSIANE* (bezglutenowe) 22 %, olej roślinny słonecznikowy*, ocet jabłkowy*, błonnik z babki płesznik*, błonnik jabłkowy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowy chleb z ziaren, bez MLEKA, JAJEK oraz drożdży. Odpowiedni dla wegan. Pakowano w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1533 kJ / 370 kcal
    Tłuszcz: 27 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14 g
    w tym cukry: 0,8 g
    Błonnik: 12 g
    Białko: 11 g
    Sól: 1,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    13,70 
  • KRĄŻKI KUKURYDZIANE Z POMIDORAMI I BAZYLIĄ EKOLOGICZNE, BEZGLUTENOWE 50G miniMAIS – FIORENTINI

    SKŁADNIKI
    kukurydza* (75 %), oleje roślinne* (kukurydziany*, słonecznikowy*), pomidory* (3,4 %), skrobia kukurydziana*, sól, sacharoza*, ekstrakt drożdżowy, cebula*, bazylia* (0,3 %), regulator kwasowości: kwas mlekowy, naturalne aromaty (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1939 kJ/461 kcal
    Tłuszcz: 16,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g
    Węglowodany: 71,1 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: 2,3 g
    Białko: 6,4 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem.

    4,70 
  • Makaron gryczany rurka BEZG. BIO 250g -Schar

    Makaron gryczany rurka BEZG. BIO 250g -Schar

    SKŁADNIKI
    100 % mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
    Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1525 kJ/360 kcal
    Tłuszcz: 3,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
    Węglowodany: 67 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Błonnik: 5,3 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

    14,90 
  • PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO (6 x 18,34 g) 110 g – BYODO

    SKŁADNIKI
    mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate w błonnik i o wysokiej zawartości białka, stanowi idealną przekąskę między posiłkami lub jako substytut pieczywa podczas posiłków. Chrupiące pieczywo proteinowe doskonale sprawdzi się także jako baza pysznych kanapek czy dodatek do zup i sałatek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1554 kJ/367 kcal
    Tłuszcz: 3,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 1,9 g
    Błonnik: 3,5 g
    Białko: 24 g
    Sól: 1,0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, MLEKO i orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte.

    17,50 
  • WAFLE KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    SKŁADNIKI
    kukurydza* (99 %), olej kukurydziany*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1627 kJ/383 kcal
    Tłuszcz: 1,2 g
    w tym kwasy nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 85 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 7,4 g
    Sól: 0,5 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    6,10