Wyświetlanie 341–360 z 371 wyników

  • POKRZYWA KORZEŃ HERBATA EKOLOGICZNA 50G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    korzeń pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
    Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    7,90 
  • POKRZYWA LIŚĆ EKOLOGICZNA HERBATKA W PIRAMIDKACH (15x1G) 15G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    Liść pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    8,30 
  • POKRZYWA LIŚĆ HERBATA EKOLOGICZNA 25G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    liść pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    6,60 
  • PRZYTULIA WŁAŚCIWA ZIELE HERBATA EKOLOGICZNA 50G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ziele przytulii właściwej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    14,00 
  • RUMIANEK KOSZYCZEK EKOLOGICZNY 25G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    koszyczek rumianku pospolitego* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
    Rumianek usprawnia trawienie, metabolizowanie tłuszczów oraz niweluje wzdęcia.
    Wykazuje pozytywny wpływ na ukłąd oddechowy, odporność, a także pomaga się zrelaksować.

    SPOSÓB PRZGOTOWANIA
    1 łyżeczkę kwiatów zalać szklanką wrzącej wody.
    Pozostawić pod przykryciem na około 5 minut, przecedzić.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    10,10 
  • SERDECZNIK ZIELE HERBATA EKOLOGICZNA 50G- DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ziele serdecznika* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    7,10 
  • SKRZYP ZIELE HERBATKA EKOLOGICZNA 25G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ziele skrzypu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z ziela skrzypu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejsu.

    6,60 
  • ŚLAZ KWIAT HERBATKA EKOLOGICZNA 20G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    kwiat ślazu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z kwiatu ślazu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    10,90 
  • SZAŁWIA LIŚĆ HERBATA EKOLOGICZNA SASZETKI (25×1.5G) – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    Liść szałwii* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    10,10 
  • SZAŁWIA LIŚĆ HERBATKA EKOLOGICZNA 25G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    liść szałwii* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do płukania: 4 g surowca (pełną łyżkę) zalać szklanką (200 ml) wrzącej wody, parzyć pod przykryciem 1-15 minut, przecedzić. Ciepłego naparu używać do płukania jamy ustnej i gardła.
    Do użytku wewnętrznego przygotować napar z 2 g (łyżeczki) na szklankę (200 ml) wrzącej wody.
    Pić 2-3 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    7,40 
  • TATARAK KŁĄCZE EKOLOGICZNE 50G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    tatarak kłącze* 100 %. (*certyfikowany skłądnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    7,30 
  • WERBENA CYTRYNOWA LIŚĆ EKOLOGICZNA 25G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    liść werbeny cytrynowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Werbena ma piękny cytrynowy zapach. Może być używana jako składnik herbatek ziołowych, napojów a także do przyprawiania potraw z drobiu oraz RYB i owoców morza.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    9,00 
  • WIERZBA KORA HERBATKA EKOLOGICZNA 100G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    kora wierzby* 100 % (*certyfikowany skłądnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    10,10 
  • WIERZBOWNICA DROBNOKWIATOWA ZIELE HERBATA EKOLOGICZNA 200G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ziele wierzbownicy drobnokwiatowej* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z ziela wierzbownicy drobnokwiatowej.
    Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 łyżeczkę ziela wierzbownicy zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
    Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    23,10 
  • WIESIOŁEK NASIONA HERBATKA EKOLOGICZNA 100G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    nasiona wiesiołka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasiona wiesiołka wpływają korzystnie na procesy metaboliczne i polecane są jako dodatek do zdrowej, zbilansowanej diety. Stanowią doskonałe uzupełnienie śniadań, np. musli, jogurtów, owsianek i koktajli. Można jeść je w całości lub zmielić bezpośrednio przed spożyciem.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę nasion wiesiołka zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    8,90