Wyświetlanie 301–320 z 370 wyników

  • PASTA Z TOFU Z PAPRYKĄ CHILI BIO 185 g – NATURAVENA

    SKŁADNIKI
    gotowana SOJA* 57 % (soja*, woda), olej słonecznikowy*, papryka* 10 %, cebula*, ocet jabłkowy*, sól morska, cukier*, przyprawy* (curry* (w tym GORCZYCA*), czosnek granulowany*, imbir*, chili*) (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Aromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 691 kJ/166 kcal
    Tłuszcz 1,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g
    Węglowodany 6,4 g
    w tym cukry 2,3 g
    Białko 10 g
    Sól 1,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: SELER, nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 72 godziny.

    7,90 
  • PASZTET POMIDOROWY Z CIECIORKĄ BEZGLUTENOWY 160 G – PRIMAVIKA

    SKŁADNIKI
    ugotowana cieciorka 70 % (woda, cieciorka), cebula, koncentrat pomidorowy 8 %, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, błonnik PSZENNY (nie zawiera glutenu), bulion wegetariański [sól, suszone warzywa (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], sól morska, hydrolizat białka roślinnego, substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat z ekstraktu drożdżowego.

    OPIS
    Pasta kanapkowa z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Produkt pasteryzowany. Źródło białka i błonnika pokarmowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera nauralnie występujące cukry. Niska zawartość tłuszczów nasyconych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 511 kJ/122 kcal
    Tłuszcz: 4,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 15 g
    w tym cukry: 2,2 g
    Błonnik: 4,4 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,79 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.

    8,60 
  • PASZTET SOCZEWICOWO – DYNIOWY Z CZARNUSZKĄ BIO 200 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    soczewica czerwona* 53,5 %, pestki dyni* 26,8 %, olej kokosowy*, płatki OWSIANE (bez glutenu)*, czarnuszka* 0,9 %, sól kłodawska, majeranek*, oregano*, (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1391 kJ/336 kcal
    Tłuszcz: 25 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
    Węglowodany: 9,4 g
    w tym cukry: 1,2 g
    Błonnik: 8,8 g
    Białko: 15 g
    Sól: 0,6 g

    ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze 2 – 8 °C

    11,80 
  • PASZTET WEGAŃSKI POMIDOROWY BIO 190 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (34,8 %), woda, pieczona marchewka* (14 %), cebula* (14 %), olej słonecznikowy*, suszone pomidory* (1,9 %), ocet jabłkowy*, sól morska, czosnek*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 557 kJ/133 kcal
    Tłuszcz: 8,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 9,3 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Błonnik: 3,4 g
    Białko: 3,4 g
    Sól: 0,82 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    7,80 
  • PASZTET WEGAŃSKI Z CZTERECH ZIAREN BEZGLUTENOWY BIO 170 g – FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA

    SKŁADNIKI
    marchew*, ciecierzyca*, soczewica czerwona*, soczewica zielona*, soczewica brązowa*, pietruszka*, korzeń SELERA*, woda, ziarno słonecznika*, por*, siemię lniane*, tłuszcz kokosowy*, mąka gryczana*, mąka ziemniaczana*, oliwa z oliwek*, sól himalajska, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól morska), przyprawy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujęce cukry.
    Produkt do bezpośredniego spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 592 kJ/141 kcal
    Tłuszcz: 6,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 18,7 g
    w tym cukry: 1,9 g
    Błonnik: 1,6 g
    Białko: 6,8 g
    Sól: 0,9 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, SEZAM, GORCZYCĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do + 25°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych, spożyć w ciągu 72 godzin.

    9,30 
  • PASZTET WEGAŃSKI Z PIECZONYMI WARZYWAMI EKOLOGICZNY 190G – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (38 %), pieczone warzywa* (34 %) (marchew*, SELER*, cebula*), woda, olej słonecznikowy*, ocet jabłkowy*, sól morska, czosnek*, przyprawa curry* (w tym GORCZYCA*), pieprz czarny mielony* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 601 kJ/144 kcal
    Tłuszcz: 9,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
    Węglowodany: 9,7 g
    w tym cukry: 2,2 g
    Błonnik: 3,8 g
    Białko: 3,7 g
    Sól: 0,91 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    7,80 
  • PESTO BAZYLIOWE Z TOFU WEGAŃSKIE BIO 130 g – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    pasta bazyliowa* 43 % (bazylia* 39 %, olej słonecznikowy*,sól), olej słonecznikowy*,oliwa z oliwek extra virgin*, tofu* (10 %) (woda, SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), ORZECHY NERKOWCA*, sól, orzeszki piniowe* (0,9 %) (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1903 kJ / 453 kcal
    Tłuszcz – 47 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,7 g
    Węglowodany – 3,4 g
    w tym cukry – 2,3 g
    Błonnik – 1,0 g
    Białko – 3,5 g
    Sól – 2,6 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać gluten.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

    18,50 
  • PESTO CZERWONE Z SUSZONYCH POMIDORÓW EKOLOGICZNE 130G – ALCE NERO

    SKŁADNIKI
    uwodnione pomidory suszone* 55 %, pulpa pomidorowa 10 %, olej słonecznikowy*, koncentrat pomidorowy* 7 %, oliwa z oliwek extra virgin*, ocet jabłkowy*, SER Parmigiano Reggiano DOP* (MLEKO krowie*, sól, podpuszczka), SER pecorino* (MLEKO owcze*, podpuszczka), sól, pieprz*, chilli*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczne pesto czerwone z suszonych pomidorów. Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Należy je jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 605 kJ /144 kcal
    Tłuszcz – 12 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,0 g
    Węglowodany – 5,2 g
    w tym cukry – 3,9 g
    Białko – 2,3 g
    Sól – 2,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

    15,20