Ekologiczne bakalie w czekoladzie. W Bio Zakątek Wolsztyn polecamy bio bakalie w czekoladzie – w sklepie online oraz w sklepie stacjonarnym we Wolsztynie.

Wyświetlanie 1–20 z 44 wyników

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*], banany suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %.

    OPIS
    Ekologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1851 kJ/443 kcal
    Tłuszcz – 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 14 g
    Węglowodany – 51 g
    w tym cukry – 47 g
    Błonnik – 6,0 g
    Białko – 5,0 g
    Sól – 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,10 
  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G COCOA

    SKŁADNIKI
    banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy nasycone: 14 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 47 g
    Błonnik: 6 g
    Białko: 5 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    13,40 
  • DAKTYLE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 140 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    SKŁADNIKI
    daktyle niesiarkowane (daktyle 95 %, mąka ryżowa) 68 %, czekolada gorzka bez dodatku cukru 31,5 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, masa kakaowa minimum 60 %], odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól morska.

    OPIS
    Odkryj nasze daktyle w gorzkiej czekoladzie! To połączenie chrupiących daktyli z gorzką czekoladą, które rozgrzewa serca i zadowala podniebienia. Nasze daktyle, otulone najwyższej jakości czekoladą, to nie tylko przysmak dla podniebienia, ale także hołd dla zdrowia i dobrej jakości. Gotowy na wyjątkowy smak i bogactwo doznań? Spróbuj już teraz!
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1342 kJ / 323 kcal
    Tłuszcz: 13 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,5 g
    Węglowodany: 55 g
    w tym cukry: 35 g
    w tym poliole: 11 g
    Błonnik: 12 g
    Białko: 3,7 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, MLEKO, sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    14,30 
  • DAKTYLE W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

    SKŁADNIKI
    daktyle* 50 %, czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %.

    OPIS
    Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1782 kJ/426 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 54 g
    w tym cukry: 50 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    8,90 
  • DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. .

    OPIS
    Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1926 kJ/462 kcal
    Tłuszcz 26 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
    Węglowodany 47 g
    w tym cukry 45 g
    Błonnik 10 g
    Białko 5,0 g
    Sól 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    zboża zawierające GULTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    13,20 
  • DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 250 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. .

    OPIS
    Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1926 kJ/462 kcal
    Tłuszcz 26 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
    Węglowodany 47 g
    w tym cukry 45 g
    Błonnik 10 g
    Białko 5,0 g
    Sól 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    zboża zawierające GULTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    26,40 
  • FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 15 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 44 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    13,40 
  • IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
    Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1775 kJ/422 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 10 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 68 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: 2,3 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,50 
  • IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 50G – DOTI

    SKŁADNIKI
    kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.

    OPIS
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1807 kJ/ 432 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    8,90 
  • KULKI ANANASOWE W CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIOSSOM

    SKŁADNIKI
    ananas suszony kulki* 70 %, czekolada* 30 %, (prażone ziarno kakaowca*, cukier trzcinowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 70 %

    OPIS
    Biossom Kulki ananasa w czekoladzie to słodycze idealne dla każdego miłośnika wyważonych słodkości, pełnych intensywnego smaku. Idealnie nadają się jako przekąska do kawy lub herbaty. Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, zrezygnuj z paczkowanych słodyczy i postaw na naturalne zdrowe słodycze. Znacznie lepiej zaspokoisz głód na słodkie i dostarczysz sobie porcję zdrowej, smacznej energii.
    Nasze słoiki nie mają banderolek – są pakowane próżniowo. Otwierając usłyszycie charakterystyczne „sssyt”.
    Produkty pakujemy próżniowo, żeby zachować maksimum ich smaku, zapachu i konsystencji na jak najdłuższy czas. Spróbuj i przekonaj się jak inaczej mogą smakować odpowiednio zabezpieczone produkty!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1743 kJ / 419 kcal
    Tłuszcz: 12 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
    Węglowodany: 71 g
    w tym cukry: 56 g
    Błonnik: 6,3 g
    Białko: 6,3 g
    Sól: 0,02 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    30,10 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 36 %.

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
    MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2648 kJ/640 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy nasycone: 23 g
    Węglowodany: 19 g
    w tym cukry: 19 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,14 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,50 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 36 %

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
    MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2590 kJ/696 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 21 g
    Błonnik: 8,7 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,16 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,50 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z SOLĄ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, sól himalajska <1 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 %.

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
    MIGDAŁY, biała polewa, sól himalajska tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2669 kJ/645 kcal
    Tłuszcz: 54 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 20 g
    w tym cukry: 20 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 15 g
    Sól: 0,37 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,50 
  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    SKŁADNIKI
    MIGDAŁY hiszpańskie 71 %, czekolada gorzka bez dodatku cukru 28 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyny z SOI), aromat waniliowy, masa kakaowa minimum 60 %], odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól morska.

    OPIS
    Odkryj nasze MIGDAŁY w gorzkiej czekoladzie! To połączenie chrupiących MIGDAŁÓW z gorzką czekoladą, które rozgrzewa serca i zadowala podniebienia. Nasze MIGDAŁY, otulone najwyższej jakości czekoladą, to nie tylko przysmak dla podniebienia, ale także hołd dla zdrowia i dobrej jakości. Gotowy na wyjątkowy smak i bogactwo doznań? Spróbuj już teraz!
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2282 kJ / 545 kcal
    Tłuszcz: 48 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,9 g
    Węglowodany: 16 g
    w tym cukry: 3,0 g
    w tym poliole: 9,5 g
    Błonnik: 14 g
    Białko: 16 g
    Sól: 0,3 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO, SEZAM

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    15,70