Wyświetlanie wszystkich wyników: 2

  • KAPUSTA KISZONA CZERWONA BEZGLUTENOWA BIO 400 g – KOWALEWSKI

    SKŁADNIKI
    ekologiczna kapusta czerwona 99 %, naturalna sól kamienna kłodawska.

    OPIS
    Kapusta czerwona kiszona powstaje w wyniku naturalnej fermentacji czerwonej kapusty. Produkt pasteryzowany.
    Zawiera naturalną witaminę C wytworzoną przez żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z ekologicznego środowiska. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
    Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: spożywać 670 g.
    Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 102 kJ/24 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 2,9 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Błonnik – 2,7 g
    Białko – 1,6 g
    Sól – 1,0 g
    Witamina C – 18 mg (23 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin

    14,40 
  • ZAKWAS Z BURAKÓW ĆWIKŁOWYCH BEZGLUTENOWY BIO 320 ml – KOWALEWSKI

    SKŁADNIKI
    zakwas tłoczony z naturalnie kiszonych buraków ćwikłowych* (buraki ćwikłowe* 50 %, woda, przyprawy*, naturalna sól kamienna kłodawska). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zakwas z buraków ćwikłowych to produkt powstały w wyniku naturalnej fermentacji. Pasteryzowany.
    Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 37 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 1,4 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: <0,5 g
    Sól: 1,1 g

    UWAGA
    Otwierać ostrożnie, wyłącznie dobrze schłodzone!
    Wypukłe wieczko jest efektem naturalnej fermentacji.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin.

    7,00