Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

  • BULION NA RAMEN BEZGLUTENOWY 350 ml – FOOD STUDIO

    SKŁADNIKI
    woda, kości z kurczaka, kości nóg wieprzowych, sos SOJOWY (woda, sól, SOJA, PSZENICA, alkohol), cebula, marchew, kapusta, kapusta pekińska, por, SELER, imbir, czosnek, sake (syrop glukozowy, woda, fermentowany ekstrakt ryżowy), cukier, ocet spirytusowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), sól morska, grzyby shiitake, wodorosty kombu.

    OPIS
    Japońscy kucharze przygotowują ramen dla cesarza. A teraz także dla Ciebie.
    Jeśli chcesz zjeść ramen na kolację w krainie wschodzącego słońca, musisz wstać wcześnie rano, aby przygotować bulion. Wiemy, że masz mało czasu dlatego przygotowaliśmy dla Ciebie bulion na ramen. Aby upewnić się, że zrobiliśmy to dobrze, sprowadziliśmy najlepszego szefa kuchni z Japonii. Do naszego bulionu z kurczaka dodał warzywa, sake, sos SOJOWY i odrobinę magii, którą potrafią tylko japońscy szefowie kuchni.
    Wystarczy dodać makaron, jajka, mięso, kilka warzyw lub cokolwiek innego. Właściwie można pić bulion prosto z opakowania, choć my przeznaczyliśmy go do ramenu. W każdym przypadku głośne siorbanie makaronu będzie muzyką dla uszu kucharza.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 79 kJ/19 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 1,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez 3 dni.

    11,90 
  • BULION RYBNY BEZGLUTENOWY 350 ml – FOOD STUDIO

    SKŁADNIKI
    woda, ości RYBY 21,7 %, cebula, marchew, koper włoski, sos RYBNY (ekstrakt z SARDELI, sól, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sól morska, natka pietruszki, pieprz czarny, liść laurowy.

    OPIS
    Nie każdy może tolerować zapach bulionu rybnego gotowanego na wolnym ogniu przez 12 godzin. My możemy!
    Prawidłowy bulion musi gotować się przez 12 godzin. Bulion to poważna sprawa. Z tego powodu na opakowaniu nie znajdziesz ani jednego podejrzanego składnika. Bez konserwantów, wzmacniaczy zapachu i aromatów. Nie są one potrzebne, ponieważ autentyczne składniki tworzą najlepszy smak.
    Co więc zrobić z tym bulionem? Dodaj warzywa i rybę, a otrzymasz najlepszą na świecie zupę rybną. Wszystko jest możliwe. Nasz bulion jest tak kompletny, że nie trzeba nawet dodawać wody.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
    Wartość energetyczna: 78 kJ/19 kcal
    Tłuszcz: 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 0,9 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Białko: 2,1 g
    Sól: 0,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, zużyć w ciągu 3 dni.

    11,30 
  • BULION Z KOŚCI DROBIOWYCH BEZGLUTENOWY BIO 350 ml – FOOD STUDIO

    SKŁADNIKI
    woda, kości z kurczaka* 36,36 %, ocet jabłkowy* 0,52 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zawartość opakowania wlać do garnka i zagotować.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 48 kJ/11 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 3,0 g
    Sól: 0,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni.

    16,90 
  • TŁUSZCZ WOŁOWY BEZGLUTENOWY BIO 330 g – FOOD STUDIO

    SKŁADNIKI
    tłuszcz wołowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 3774 kJ/902 kcal
    Tłuszcz: 100 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 42 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C.

    33,00