Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

  • BULION RYBNY BEZGLUTENOWY 350 ml – FOOD STUDIO

    SKŁADNIKI
    woda, ości RYBY 21,7 %, cebula, marchew, koper włoski, sos RYBNY (ekstrakt z SARDELI, sól, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sól morska, natka pietruszki, pieprz czarny, liść laurowy.

    OPIS
    Nie każdy może tolerować zapach bulionu rybnego gotowanego na wolnym ogniu przez 12 godzin. My możemy!
    Prawidłowy bulion musi gotować się przez 12 godzin. Bulion to poważna sprawa. Z tego powodu na opakowaniu nie znajdziesz ani jednego podejrzanego składnika. Bez konserwantów, wzmacniaczy zapachu i aromatów. Nie są one potrzebne, ponieważ autentyczne składniki tworzą najlepszy smak.
    Co więc zrobić z tym bulionem? Dodaj warzywa i rybę, a otrzymasz najlepszą na świecie zupę rybną. Wszystko jest możliwe. Nasz bulion jest tak kompletny, że nie trzeba nawet dodawać wody.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
    Wartość energetyczna: 78 kJ/19 kcal
    Tłuszcz: 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 0,9 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Białko: 2,1 g
    Sól: 0,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, zużyć w ciągu 3 dni.

    11,30 
  • BULION Z KOŚCI DROBIOWYCH BEZGLUTENOWY BIO 350 ml – FOOD STUDIO

    SKŁADNIKI
    woda, kości z kurczaka* 36,36 %, ocet jabłkowy* 0,52 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zawartość opakowania wlać do garnka i zagotować.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 48 kJ/11 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 3,0 g
    Sól: 0,7 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni.

    17,10 
  • BULION Z KOŚCI WOŁOWYCH BEZGLUTENOWY BIO 350 ml – FOOD STUDIO

    SKŁADNIKI
    woda, kości wołowe* 36,36 %, ocet jabłkowy* 0,61 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zawartość opakowania wlać do garnka i zagotować.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 66 kJ/16 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni.

    17,10 
  • SMALEC DROBIOWY BEZGLUTENOWY BIO 330 g – FOOD STUDIO

    SKŁADNIKI
    tłuszcz drobiowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 3765 kJ/900 kcal
    Tłuszcz: 100 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29,8 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +2 °C do +6 °C.

    15,10