Opis produktu
VEGETELLA – KAKAOWY KREM SŁONECZNIKOWY, BEZGLUTENOWY 160G – PRIMAVIKA
12,30 zł
PRIMAVIKA
VEGETELLA – KAKAOWY KREM SŁONECZNIKOWY, BEZGLUTENOWY 160G – PRIMAVIKA
5900672302417
Brak w magazynie
VEGETELLA – KAKAOWY KREM SŁONECZNIKOWY, BEZGLUTENOWY 160G – PRIMAVIKA
SKŁADNIKI
pieczone bataty* (29 %), gotowana ciecierzyca*, woda, olej słonecznikowy*, cebula*, sok z cytryny*, sól morska, czosnek*, suszony rozmaryn* (0,1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 582 kJ/ 139 kcal
Tłuszcz: 7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 2,1 g
Białko: 3 g
Sól: 0,91 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15 %), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1 %), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5 %), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z papryki i chili.
Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1586 kJ / 384 kcal
Tłuszcz – 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,1 g
Węglowodany – 8,2 g
w tym cukry – 5,3 g
Błonnik – 2,3 g
Białko – 3,5 g
Sól – 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, puree z mango* (25 %), sok pomarańczowy z koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, napój kokosowy* (miąższ z kokosa, woda), curry* (1 %)(kolendra*, kurkuma*, koper włoski*, kozieradka*, kminek*, imbir*, cebula*, papryka*, czosnek*, cynamon*, chili*), sól morska, ocet owocowy*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, biały pieprz*, chili w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z mango i curry. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1330 kJ/321 kcal
Tłuszcz – 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,6 g
Węglowodany – 13 g
w tym cukry – 9,3 g
Błonnik – 1,9 g
Białko – 3,4 g
Sól – 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu kilku dni.
SKŁADNIKI
ORZESZKI ARACHIDOWE prażone 98 %, błonnik PSZENNY (bezglutenowy).
OPIS
Pasta orzechowa z prażonych orzeszków arachidowych, bez dodatku soli i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2376 kJ/143 kcal
Tłuszcz – 45 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 6,0 g
Węglowodany – 12 g
w tym cukry – 6,1 g
Błonnik – 8,7 g
Białko – 25 g
Sól – 0,04 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
UWAGI
Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU oraz inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego miesiąca.
SKŁADNIKI
pasta bazyliowa* (46 %) (bazylia* (41 %), olej słonecznikowy*, sól), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, ORZECHY NERKOWCA*, SER parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5 %) (MLEKO krowie*, sól, podpuszczka), SER pecorino* (MLEKO owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe* (0,9 %), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1940 kJ / 462 kcal
Tłuszcz – 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 6,7 g
Węglowodany – 5,1 g
w tym cukry – 2,7 g
Błonnnik – 1,0 g
Białko – 4,2 g
Sól – 2,7 g
ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Brak produktów w koszyku.