Dżemy i konfitury

AGREST 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

18,80 

SKŁADNIKI
agrest*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, regulator kwasowości – kwas askorbionowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 454 kJ/107 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,2 g
Węglowodany – 26 g
w tym cukry – 22 g
Białko – 0,7 g
Sól – 0,04 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.

Na stanie

Opis produktu

SKŁADNIKI
agrest*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca- pektyna, regulator kwasowości- kwas L-askorbionowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 454 kJ / 107 kcal
Tłuszcz – <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,2 g
Węglowodany – 26 g
w tym cukry – 22 g
Białko – 0,7 g
Sól – 0,04 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.