HERBATKA Z JEŻÓWKI PURPUROWEJ BIO 50 g – DARY NATURY
10,60 zł
SKŁAD
jeżówka purpurowa ziele (Echinacea purpurea – herba)* 100%.
*produkt rolnictwa ekologicznego
OPIS
Jeżówka purpurowa wspiera zdrowie układu odpornościowego, górnych dróg oddechowych oraz dróg moczowych. Polecana jest do systematycznego stosowania, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym miejscu.
Na stanie
Powiązane produkty
GLISTNIK ZIELE HERBATA EKOLOGICZNA 50G -DARY NATURY
SKŁADNIKI
ziele glistnika* 100 %. (*certyfikowany produkt ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
CZARNA PORZECZKA HERBATA EKOLOGICZNA 100G – DARY NATURY
SKŁADNIKI
owoc czarnej porzeczki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna herbatka z czarnej porzeczki. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Suszone owoce porzeczki są smacznym dodatkiem do herbatek ziołowo-owocowych, śniadaniowych mieszanek musli i zdrowszych alternatyw dla słodyczy.
Posiadają intensywny, przyjemny aromat i rześki smak.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę owocowej mieszanki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i zacienionym miejscu.
GUZ BRZOZY HERBATKA EKOLOGICZNA 50G – DARY NATURY
SKŁADNIKI
Piptoporus betulnus* 50 %, inonotus obligus* 50 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżeczkę guza brzozy zalać szklanką gorącej wody lub MLEKA i pozosawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
DZIKA RÓŻA OWOC HERBATKA EKOLOGICZNA 50G – DARY NATURY
SKŁADNIKI
owoc dzikiej róży* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Owoce dzikiej róży stanowią naturalne źródło witaminy C.
Polecane są do stosowania szczególnie podczas infekcji dróg oddechowych oraz w czasie obniżonej odporności organizmu. Wykazują korzystny wpływ na układ pokarmowy, a także na ruchmość i giętkość stawów.
Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut.Pić 1-2 razy dziennie.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
HEBRATKA DLA KOBIET W CIĄŻY EKOLOGICZNA 20*1.5G – APOTHEKE
SKŁADNIKI
owoce dzikiej róży* (38 %), przywrotnik*, liść maliny* (15 %), kwiat nagietka* (12,5 %), owoc rokitnika* (12 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 saszetkę zalać 250 ml wrzątku, zaparzać przez 10-15 min
ZALECANE SPOŻYCIE
Ta mieszanka ziołowa polecana jest do picia dla kobiet w ciąży, zwłaszcza w trzecim trymestrze. Pić 2 szklanki dziennie.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu poniżej 25°C.
GŁÓG OWOC HERBATKA EKOLOGICZNA 100G – DARY NATURY
SKŁADNIKI
owoc głogu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Owoce głogu są powszechnie stosowanym składnikiem ziołowo-owocowych herbatek. Wykazują pozytywny wpływ na serce, funkcje układów krążenia i nerwowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.