MISO SHIRO BIAŁE (PASTA Z RYŻU I SOI) BEZGLUTENOWE BIO 200 g – DANIVAL
Produkt

SKŁADNIKI
ryż*, nasiona SOI* (39 %), woda, nierafinowana sól morska, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt pasteryzowany. Bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 866 kJ / 205 kcal
Tłuszcz – 4,3 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe – 0,7 g
Węglowodany – 32,1g
w tym cukry – 19,8 g
Białko – 8,4 g
Sól – 2,7 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 miesięcy.… Więcej…

MISO KOSTKI BIO (8 x 10 g) 80 g – DANIVAL
Produkt

SKŁADNIKI
nierafinowana sól morska, oleje roślinne* (palmowy*, słonecznikowy*), miso* (19 %) (SOJA*, JĘCZMIEŃ*, nierafinowana sól morska, Aspergillus oryzae), skrobia*, sok z marchwi*, przyprawy* (kolendra*, pieprz*, gałka muszkatołowa*), pietruszka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1596 kJ/381 kcal
Tłuszcz – 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 9,7 g
w tym cukry – 0 g
Białko – 6,7 g
Sól – 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Więcej…

MISO BARLEY (PASTA Z SOI I JĘCZMIENIA) BIO 200 g – DANIVAL
Produkt

SKŁADNIKI
SOJA*, JĘCZMIEŃ perłowy* (41,5 %), nierafinowana sól morska, woda, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 630 kJ / 151 kcal
Tłuszcz – 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,8 g
Węglowodany – 10,8 g
w tym cukry – 5,6 g
Błonnik – 4,7 g
Białko – 9,8 g
Sól – 8,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.

Więcej…

MISO RICE (PASTA Z SOI I RYŻU) BEZGLUTENOWE BIO 200 g – DANIVAL
Produkt

SKŁADNIKI
SOJA*, ryż okrągły* (41,5 %), nierafinowana sól morska, woda, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 605 kJ /145 kcal
Tłuszcz – 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
Węglowodany – 9,0 g
w tym cukry – 3,0 g
Błonnik – 3,4 g
Białko – 9,7 g
Sól – 8,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.

Więcej…

MISO GENMAI (PASTA Z SOI I RYŻU BRĄZOWEGO) BIO 350 g – TERRASANA
Produkt

SKŁADNIKI
nasiona SOI*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus Oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Niepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 769 kJ/183 kcal
Tłuszcz – 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
Węglowodany – 19 g
w tym cukry – 12 g
Błonnik – 4,9 g
Białko – 11 g
Sól – 11 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.… Więcej…