Wyświetlanie wszystkich wyników: 8

  • JOGURT TERMOSTATOWY BRZOSKWINIOWY 3 % BIO 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, wsad brzoskwiniowy* 14 ,3 % (cukier trzcinowy*, brzoskwinia* 2,1 % w jogurcie, przecier brzoskwiniowy* 2,1 % w jogurcie, woda, substancja żelująca: pektyna, skrobia natywna*, naturalny aromat brzoskwiniowy, koncentrat soku z marchwi*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Termostatowy JOGURT brzoskwiniowy „YÖMleko” fermentuje i dojrzewa bezpośrednio w ceramicznym słoju, w którym jest sprzedawany. Dzięki tej technologii ma szczególnie gęstą, delikatną konsystencję i charakterystyczny MLECZNY smak. Natomiast duża warstwa ekologicznego dżemu brzoskwiniowego na dnie słoiku zamienia JOGURT w naprawdę zdrowy deser!
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 346 kJ / 82 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 11 g
    w tym cukry: 10 g
    Białko: 2,8 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    7,20 
  • JOGURT TERMOSTATOWY JAGODOWY BIO Z KOLAGENEM 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, wsad jagodowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 4,2 % w produkcie, woda, stabilizator: skrobia natywna*, substancja żelująca: pektyna; naturalny aromat jagodowy), hydrolizat kolagenu 1,4 %, żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 98,4 % surowców pochodzi z rolnictwa ekologicznego.

    OPIS
    Pierwszy na polskim rynku – JOGURT jagodowy z kolagenem morskim! Kolagen jest włóknistym białkiem występującym we wszystkich tkankach ludzkiego ciała. Z wiekiem zapasy kolagenu stopniowo się wyczerpują, co prowadzi do pojawienia się pierwszych oznak starzenia. Jednym ze sposobów utrzymania poziomu kolagenu w organizmie jest przyswajanie go w formie suplementu!
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 354 kJ / 83 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 10 g
    w tym cukry: 10 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    9,30 
  • JOGURT TERMOSTATOWY NATURALNY 3,8 % BIO 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Termostatowy JOGURT klasyczny „YÖMleko” fermentuje i dojrzewa bezpośrednio w ceramicznym słoiku, w którym jest sprzedawany! Dzięki temu konsystencja naszego jogurtu jest gęstsza (nie jest zaburzona podczas nalewania). JOGURT termostatowy naturalny 3,8% nie ulega wymieszaniu podczas produkcji, dzięki czemu nie jest zbyt kwaśny i ma delikatniejszy MLECZNY smak.
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 258 kJ / 62 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 3,7 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    7,20 
  • JOGURT TERMOSTATOWY NATURALNY 9,5 % BIO 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT termostatowy jest wytwarzany ze świeżej ekologicznej śmietanki, powoli fermentującej bezpośrednio w słoiku, w wyniku czego powstaje domowy JOGURT łyżkowy o wyjątkowym smaku, kremowej konsystencji i gęstej strukturze. Wysoki procent tłuszczu mlecznego sprawia, że nasz JOGURT jest naprawdę wyjątkowy!
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 507 kJ / 122 kcal
    Tłuszcz: 9,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
    Węglowodany: 5,1 g
    w tym cukry: 5,1 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    8,00 
  • JOGURT TERMOSTATOWY NATURALNY BIO Z KOLAGENEM 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, hydrolizat kolagenu 1,4 %, żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 98,6 % surowców pochodzi z rolnictwa ekologicznego.

    OPIS
    Pierwszy na polskim rynku – JOGURT z kolagenem morskim! Kolagen jest włóknistym białkiem występującym we wszystkich tkankach ludzkiego ciała. Z wiekiem zapasy kolagenu stopniowo się wyczerpują, co prowadzi do pojawienia się pierwszych oznak starzenia. Jednym ze sposobów utrzymania poziomu kolagenu w organizmie jest przyswajanie go w formie żywności!
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 278 kJ / 67 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 3,7 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,12 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    8,90 
  • JOGURT TERMOSTATOWY TRUSKAWKOWY 9 % BIO 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), wsad truskawkowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, truskawka* 2,1 % w jogurcie, przecier truskawkowy* 2,1 % w jogurcie, woda, substancja żelująca: pektyna, skrobia natywna*, naturalny aromat truskawkowy, koncentrat soku z buraka*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Używamy ekologicznej śmietanki, specjalnego zakwasu i osobnej warstwy, dolewając naturalny dżem z truskawki, następnie przekładamy całość do słoika i umieszczamy w komorze termostatycznej, aby JOGURT dojrzał. Naszym jogurtem można się delektować na dwa sposoby: mieszając warstwę MLEKA z warstwą dżemu lub spożywając je osobno. W obydwu przypadkach jest pysznie!
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 552 kJ /133 kcal
    Tłuszcz: 9,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g
    Węglowodany: 10 g
    w tym cukry: 9,7 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    8,00 
  • SEREK TRUSKAWKOWY TERMIZOWANY BIO 180 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    TWARÓG* (z MLEKA), ŚMIETANKA*, wsad truskawkowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, truskawka* 2,1 % w produkcie, przecier truskawkowy* 2,1 % w produkcie, woda, substancja żelująca: pektyna, skrobia natywna*, naturalny aromat truskawkowy, koncentrat soku z buraka*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Serek truskawka BIO „YÖMleko” to naprawdę wyjątkowy deser. Naturalny twaróg zmieszany ze śmietaną tworzy delikatną masę twarogową, zwieńczoną warstwą ekologicznego dżemu z kawałkami truskawek. Tak powstaje nasz pyszny i pożywny, a jednocześnie prosty i ekologiczny skład delikatnego serka „YÖMleko” z dżemem truskawkowym. Najlepszy wybór na zdrowy świąteczny stół lub obfite weekendowe śniadanie!
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 520 kJ / 124 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
    Węglowodany: 10 g
    w tym cukry: 9,7 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    12,20 
  • ŚMIETANA TERMOSTATOWA 10 % BIO 180 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    ŚMIETANKA* (z MLEKA), kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    ŚMIETANA „YÖMleko” wykonana jest w technologii termostatowej. Oznacza to, że jest przygotowywana ze świeżej śmietanki i dojrzewa bezpośrednio w słoiku. Nasza ŚMIETANA jest wyjątkowa: ma delikatną konsystencję, a przy tym jest gęsta i nie kwaśna. Jest doskonała jako samodzielne danie, a także jako dressing do sałatek.
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 487 kJ / 118 kcal
    Tłuszcz: 10 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g
    Węglowodany: 4,2 g
    w tym cukry: 4,2 g
    Białko: 2,7 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    9,30