Wyświetlanie wszystkich wyników: 8

  • CHILLI CON PINTO – DANIE WEGAŃSKIE 390 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    pulpa pomidorowa 34 %, woda, fasola pinto 12 %, ciecierzyca gotowana 11 %, cebula 9,5 %, SELER 9 %, marchew 6,7 %, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, czosnek, papryka słodka w proszku, natka pietruszki, papryka wędzona, oregano, rozmaryn, kminek, pieprz, liść laurowy.

    OPIS
    Danie gotowe z ciecierzycy i fasoli w pomidorowym sosie. Produkt sterylizowany.
    Opakowanie zawiera 2 porcje. Należy podgrzać przed spożyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 207 kJ/50 kcal
    Tłuszcz – 2,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
    Węglowodany – 4,9 g
    w tym cukry – 1,5 g
    Błonnik – 2,0 g
    Białko – 1,9 g
    Sól – 0,90 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    10,30 
  • FLACZKI Z BOCZNIAKÓW WEGAŃSKIE 390 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    woda, boczniaki 23 %, cebula 12 %, pieczarki 4 %, marchew 3,7 %, skrobia, sól, olej rzepakowy, substancja żelująca: agar, pieprz, czosnek, lubczyk 0,05 %, gałka muszkatołowa, kurkuma.

    OPIS
    Danie gotowe z boczniaków i pieczarek w bulionie warzywnym z lubczykiem. Produkt sterylizowany.
    Opakowanie zawiera 2 porcje. Należy podgrzać przed spożyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 156 kJ/37 kcal
    Tłuszcz – 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 4,4 g
    w tym cukry – 1,0 g
    Błonnik – 2,6 g
    Białko – 1,2 g
    Sól – 0,90 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    10,30 
  • GRZYBOWY STROGONOW – DANIE WEGAŃSKIE 390 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    pulpa pomidorowa 36 %, woda, pieczarki 11 %, ciecierzyca gotowana 9 %, cebula 9 %, czerwona fasola 5 %, boczniaki 5 %, marchew 4 %, SELER 3 %, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, natka pietruszki, barwnik: karmel, czosnek, tymianek, czarny pieprz.

    OPIS
    Danie gotowe z ciecierzycy i grzybów z warzywami w ciemnym sosie. Produkt sterylizowany.
    Opakowanie zawiera 2 porcje. Należy podgrzać przed spożyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 200 kJ/48 kcal
    Tłuszcz – 2,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
    Węglowodany – 4,7 g
    w tym cukry – 1,2 g
    Błonnik – 1,5 g
    Białko – 1,6 g
    Sól – 0,80 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    10,30 
  • PASTA BEZJAJECZNA 165 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca (68 %)(ciecierzyca, woda), woda, olej rzepakowy, cebula, sok z cytryny, sól Kala Namak, szczypiorek suszony (0,8 %), kurkuma.

    OPIS
    Pasta z ciecierzycy. Produkt sterylizowany.
    Produkt gotowy do spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1059 kJ/256 kcal
    Tłuszcz – 21 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,1 g
    Węglowodany – 9,5 g
    w tym cukry – 0,3 g
    Błonnik – 3,9 g
    Białko – 5,7 g
    Sól – 1,8 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, SOJĘ, SELER, GORCZYCĘ, nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

    6,40 
  • PASTA Z BATATÓW Z ROZMARYNEM EKOLOGICZNA 190G – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    pieczone bataty* (29 %), gotowana ciecierzyca*, woda, olej słonecznikowy*, cebula*, sok z cytryny*, sól morska, czosnek*, suszony rozmaryn* (0,1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 582 kJ/ 139 kcal
    Tłuszcz: 7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
    Węglowodany: 14 g
    w tym cukry: 2,1 g
    Białko: 3 g
    Sól: 0,91 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    7,50 
  • PASZTET WEGAŃSKI Z PIECZONYMI WARZYWAMI EKOLOGICZNY 190G – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (38 %), pieczone warzywa* (34 %) (marchew*, SELER*, cebula*), woda, olej słonecznikowy*, ocet jabłkowy*, sól morska, czosnek*, przyprawa curry* (w tym GORCZYCA*), pieprz czarny mielony* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 601 kJ/144 kcal
    Tłuszcz: 9,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
    Węglowodany: 9,7 g
    w tym cukry: 2,2 g
    Błonnik: 3,8 g
    Białko: 3,7 g
    Sól: 0,91 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    7,50 
  • SMALCZYK WEGAŃSKI Z CEBULĄ EKOLOGICZNY 190G – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    gotowana ciecierzyca* (33 %), cebula*, woda, gotowana kasza gryczana* (15 %), olej słonecznikowy*, czosnek*, sól morska, ocet jabłkowy*, pieprz czarny mielony*, majeranek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 623 kJ/149 kcal
    Tłuszcz: 8,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: 3,0 g
    Białko: 3,8 g
    Sól: 0,91 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    7,50 
  • TOFU CURRY Z KOKOSEM – DANIE WEGAŃSKIE 390 g – VEGA UP

    SKŁADNIKI
    pulpa pomidorowa 35 %, woda, tofu 13 % (ziarno SOI,woda, substancja żelująca: kwas cytrynowy), wyciąg z kokosa 9,7 % (kokos, woda), cebula 9 %, ciecierzyca gotowana 6 %, marchew 4 %, olej rzepakowy 2,9 %, skrobia, czosnek, sól, imbir, papryka w proszku, kolendra, gałka muszkatołowa, kumin, kurkuma, chili.

    OPIS
    Danie gotowe z ciecierzycy i tofu, w indyjskim sosie. Produkt sterylizowany.
    Opakowanie zawiera 2 porcje. Należy podgrzać przed spożyciem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 370 kJ/89 kcal
    Tłuszcz – 6,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,1 g
    Węglowodany – 5,0 g
    w tym cukry – 1,4 g
    Błonnik – 1,0 g
    Białko – 3,2 g
    Sól – 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

    10,30