Wyświetlanie wszystkich wyników: 5

  • CZEKOLADA GORZKA 80 % ZE STEWIĄ BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 75 g – TRAPA

    SKŁADNIKI
    miazga kakaowa, substancje słodzące (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02 %), odtłuszczone kakao w proszku, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat.
    Masa kakaowa min. 80 %.

    OPIS
    Czekolada gorzka z 80 % zawartością kakao, ze stewią zamiast cukru. Odpowiednia dla diabetyków, bezglutenowa.
    Zawiera substancje słodzące. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2125 kJ/514 kcal
    Tłuszcz: 43 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
    Węglowodany: 26 g
    w tym cukry: 1,1 g
    alkohole wielowodorotlenowe: 20 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,06 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i mleko.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego i obcych zapachów.
    Idealna temperatura przechowywania to od 14 do 21 °C.

    9,20 
  • CZEKOLADA MLECZNA ZE STEWIĄ BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 75 g – TRAPA

    SKŁADNIKI
    substancje słodzące (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02 %), tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, MASŁO (z MLEKA), emulgator: lecytyny z (SOI), aromat.
    Masa kakaowa min. 30 %.

    OPIS
    Czekolada mleczna ze stewią, bez dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1920 kJ/464 kcal
    Tłuszcz: 32 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 6,7 g
    alkohole wielo wodorotlenowe: 50 g
    Białko: 5,2 g
    Sól: 0,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego i obcych zapachów.
    Idealna temperatura przechowywania to od 14 do 21 °C.

    9,20