Wyświetlanie wszystkich wyników: 11

  • KALAFIOR KISZONY EKOLOGICZNY 850G (450G) SŁOIK – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    kalafior*, marchew*, koper*, chrzan*, czosnek*, naturalna solanka źródlana. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 38 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: <0,06 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,04 g
    Węglowodany: 0,7 g
    w tym cukry: <0,15 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: 2,6 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    22,70 
  • Kapusta kiszona ekologiczna 800g – Sątyrz

    SKŁADNIKI
    kapusta biała*, marchew*, sól kamienna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kapusta kiszona z marchwią z dodatkiem soli kamiennej niejodowanej. Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 71 kJ/17 kcal
    Tłuszcz – 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,06 g
    Węglowodany – 2,3 g
    w tym cukry – 2,0 g
    Białko – 0,9 g
    Sól – 0,8 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    16,20 
  • Kapusta kiszona z marchewką ekologiczna 450g – Sątyrz

    SKŁADNIKI
    kapusta biała*, marchew*, sól kamienna niejodowana. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 71 kJ/17 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,06 g
    Węglowodany: 2,3 g
    w tym cukry: 2,0 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 0,8 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    11,90 
  • Kimchi białe ekologiczne 450g – Sątyrz

    SKŁADNIKI
    kapusta biała*, marchew*, cebula*, papryka*, pietruszka*, SELER*, kalarepa*, czosnek*, chili*, pieprz*, sól kłodawska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 144 kJ/34 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 6,8 g
    w tym cukry: 1,7 g
    Białko: 1,3 g
    Sól: 2,1 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    19,30 
  • Kimchi czerwone ekologiczne 450g – Sątyrz

    SKŁADNIKI
    kapusta czerwona*, marchew*, cebula*, papryka*, pietruszka*, SELER*, kalarepa*, czosnek*, chili*, pieprz czerwony, sól kamienna niejodowana. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 144 kJ/34 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 2,0 g
    w tym cukry: 2,0 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: 2,0 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    19,30 
  • PROBIOTYCZNY SOK Z KISZONEGO BURAKA BEZ SOLI BIO 300 ml – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    burak ćwikłowy*, SELER NACIOWY*, koper*, czosnek*, chrzan*, bakteria Lactobacillus fermentum PW21 (2×10⁶ jtk/ml). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Soki probiotyczne to soki, które zostały wzbogacone o „dobre” bakterie, które korzystnie wpływają na organizm człowieka. Sam sok probiotyczny uzyskuje się poprzez całkowicie naturalny proces fermentacji. Nie zawierają one sztucznych barwników czy słodzików. Ekologiczne soki probiotyczne są produktem w pełni naturalnym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 32 kJ/7 kcal
    Tłuszcz: <0,01 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g
    Węglowodany: 1,7 g
    w tym cukry: 1,6 g
    Białko: 1,2 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4 ℃ do +8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    11,90 
  • PROBIOTYCZNY SOK Z KISZONEGO BURAKA I JARMUŻU BEZ SOLI BIO 300 ml – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    burak ćwikłowy*, jarmuż*, SELER NACIOWY*, koper*, czosnek*, chrzan*, bakteria Lactobacillus fermentum PW21 (2×10⁶ jtk/ml) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Soki probiotyczne to soki, które zostały wzbogacone o „dobre” bakterie, które korzystnie wpływają na organizm człowieka. Sam sok probiotyczny uzyskuje się poprzez całkowicie naturalny proces fermentacji. Nie zawierają one sztucznych barwników czy słodzików. Ekologiczne soki probiotyczne są produktem w pełni naturalnym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 32 kJ/7 kcal
    Tłuszcz: <0,06 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,04 g
    Węglowodany: 1,4 g
    w tym cukry: <0,19 g
    Białko: 0,5 g
    Sól: 0 g

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od + 4 ℃ do + 8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    11,90 
  • PROBIOTYCZNY SOK Z KISZONEJ KAPUSTY I MARCHEWKI BEZ SOLI BIO 300 ml – SĄTYRZ

    SKŁADNIKI
    kapusta biała*, marchew*, SELER naciowy*, bakteria Lactobacillus fermentum PW21 (2×10⁶ jtk/ml) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Soki probiotyczne to soki, które zostały wzbogacone o „dobre” bakterie, które korzystnie wpływają na organizm człowieka. Sam sok probiotyczny uzyskuje się poprzez całkowicie naturalny proces fermentacji. Nie zawierają one sztucznych barwników czy słodzików. Ekologiczne soki probiotyczne są produktem w pełni naturalnym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 30 kJ/7 kcal
    Tłuszcz: < 0,01 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,01 g
    Węglowodany: 1,5 g
    w tym cukry: 1,4 g
    Białko: 0,3 g
    Sól: 0 g
    Witamina C: 39 mg [49 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)]

    UWAGA
    Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od + 4 ℃ do + 8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    11,90