Wyświetlanie wszystkich wyników: 5
-
37,50 zł
KARP W GALARECIE MIODOWEJ BIO 300 g (SŁOIK) – RYBY Z SERCA NATURY
SKŁADNIKI
KARP* (Cyprinus carpio) gotowany 37 %, woda, ocet jabłkowy*, marchew*, żelatyna wieprzowa*, miód wielokwiatowy* 1,7 %, cukier*, sól, przyprawy [rozmaryn*, GORCZYCA*, pieprz*, liść laurowy, ziele angielskie*]; mieszanka przyprawowa (sól morska, suszone warzywa* 26 % [marchew*, cebula*, pomidory*, SELER*, pasternak*, por*, papryka*, natka pietruszki*], przyprawy [lubczyk*, kurkuma*, pieprz*, czosnek*]), cytryna*; (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Do bezpośredniego spożycia na zimno.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 383 kJ/92 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,95 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin. -
35,60 zł
PULPETY Z KARPIA W SOSIE KOPERKOWYM BIO 315 g – RYBY Z SERCA NATURY
SKŁADNIKI
cebula*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), farsz z karpia* (Cyprinus carpio) (RYBA) 19 %, bulion warzywny z karpiem [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, sól, woda, goździki*, koper włoski*, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; JAJA*, musztarda Dijon (woda, GORCZYCA*, ocet jabłkowy*, sól), bułka tarta (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), koperek* 2 %, czosnek*, natka pietruszki*, ocet jabłkowy*, sól, skórki z cytryny*, koper włoski* 0,2 %. {*certyfikowany składnik ekologiczny}.OPIS
Pulpety rybne zalane sosem koperkowym.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu słoja pulpety z sosem przelej do garnka i podgrzewaj do odpowiedniej temperatury. Spożywaj gorące.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 584 kJ/141 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 5,3 g
w tym cukry: 2,9 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin. -
35,70 zł
PULPETY Z KARPIA Z SOSIE POMIDOROWYM BIO 315 g – RYBY Z SERCA NATURY
SKŁADNIKI
cebula*, pomidory pelati* 21 % (obrane pomidory pelati* , sok pomidorowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy); farsz z karpia* (Cyprinus carpio) (RYBA) 19 %; bulion warzywny z karpiem [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, sól, woda, goździki*, koper włoski*, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; JAJA*, sos paprykowy* 7 % (papryka czerwona* 64 %, koncentrat pomidorowy* 11 %, cukier*, olej rzepakowy*, ocet spirytusowy*, jabłko*, czosnek*, cebula*, sól, przyprawy*); natka pietruszki*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, bułka tarta* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże); czosnek*, ocet jabłkowy*, sól, papryka chili*, skórki z cytryny*, koper włoski*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu słoja pulpety z sosem przełożyć do garnka i podgrzewaj do odpowiedniej temperatury. Spożywaj gorące.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 383 kJ/92 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,95 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin. -
40,80 zł
ZUPA POMIDOROWA RYBNA Z KARPIA BIO 495 g – RYBY Z SERCA NATURY
SKŁADNIKI
bulion warzywny z karpiem 41 % (SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, sól, woda, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %); pomidory pelati 13 % (obrane pomidory pelati*, sok pomidorowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy); farsz z karpia* (Cyprinus carpio) (RYBA) 12 %; cebula*, KARP* (Cyprinus carpio) wędzony (RYBA) 4 %; marchew*, pietruszka*, SELER*, SELER naciowy*, przyprawy* 2,8 % (ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, koperek*, chili*, tymianek*, koper włoski*, goździki*); koncentrat pomidorowy* 2 %, oliwki zielone w zalewie (oliwki zielone*, woda, regulator kwasowości: kwas mlekowy); sos SOJOWY (woda, nasiona SOI*, sól, solone shochu* [woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae]); MASŁO* (z MLEKA), kapary marynowane (kapary*, woda, ocet winny*, regulator kwasowości: kwas mlekowy); cukier*, natka pietruszki*, sok z cytryny*, sól, skórki z cytyny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPIS
Zupa pomidorowa z karpia, warzywami duszonymi w maśle i przyprawami, lekko gęsta.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu słoja zupę przełożyć do garnka i podgrzewać do odpowiedniej temperatury. Podawaj zupę gorącą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 276 kJ/66 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 5,6 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,69 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin. -
40,80 zł
ZUPA RYBNA CHOWDER Z KARPIEM WĘDZONYM I GOTOWANYM BIO 500 g – RYBY Z SERCA NATURY
SKŁADNIKI
bulion warzywny z karpiem 43 % [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, sól, woda, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; warzywa w zmiennych proporcjach 20 % (ziemniaki*, cebula*, por*, marchew*, SELER naciowy*, natka pietruszki*); KARP* (Cyprinus carpio) wędzony (RYBA) 17 %, KARP* (Cyprinus carpio), gotowany (RYBA) 12 %, przyprawy (ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, goździki*, koper włoski*, koperek*); słonina wieprzowa*, ŚMIETANA* (z MLEKA); wino białe wytrawne*, sok z cytryny*, kapary marynowane* (kapary*, woda, ocet winny*, regulator kwasowości: kwas mlekowy); mąka PSZENNA*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu słoja zupę przełożyć do garnka i podgrzewać do odpowiedniej temperatury. Podawaj zupę gorącą.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 404 kJ/ 97 kcal
Tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 5,1 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik 2,4 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,61 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.