Wyświetlanie wszystkich wyników: 5

  • KARP W GALARECIE MIODOWEJ BIO 300 g (SŁOIK) – RYBY Z SERCA NATURY

    SKŁADNIKI
    KARP* (Cyprinus carpio) gotowany 37 %, woda, ocet jabłkowy*, marchew*, żelatyna wieprzowa*, miód wielokwiatowy* 1,7 %, cukier*, sól, przyprawy [rozmaryn*, GORCZYCA*, pieprz*, liść laurowy, ziele angielskie*]; mieszanka przyprawowa (sól morska, suszone warzywa* 26 % [marchew*, cebula*, pomidory*, SELER*, pasternak*, por*, papryka*, natka pietruszki*], przyprawy [lubczyk*, kurkuma*, pieprz*, czosnek*]), cytryna*; (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Do bezpośredniego spożycia na zimno.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 383 kJ/92 kcal
    Tłuszcz: 4,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 6,2 g
    w tym cukry: 3,4 g
    Błonnik: 2,2 g
    Białko: 6,2 g
    Sól: 0,95 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.

    37,40 
  • PULPETY Z KARPIA W SOSIE KOPERKOWYM BIO 315 g – RYBY Z SERCA NATURY

    SKŁADNIKI
    cebula*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), farsz z karpia* (Cyprinus carpio) (RYBA) 19 %, bulion warzywny z karpiem [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, sól, woda, goździki*, koper włoski*, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; JAJA*, musztarda Dijon (woda, GORCZYCA*, ocet jabłkowy*, sól), bułka tarta (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), koperek* 2 %, czosnek*, natka pietruszki*, ocet jabłkowy*, sól, skórki z cytryny*, koper włoski* 0,2 %. {*certyfikowany składnik ekologiczny}.

    OPIS
    Pulpety rybne zalane sosem koperkowym.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Po otwarciu słoja pulpety z sosem przelej do garnka i podgrzewaj do odpowiedniej temperatury. Spożywaj gorące.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 584 kJ/141 kcal
    Tłuszcz: 10 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
    Węglowodany: 5,3 g
    w tym cukry: 2,9 g
    Białko: 6,2 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

    31,30