Wyświetlanie wszystkich wyników: 15
-
7,20 zł
SMOOTHIE ŚLIWKA – JABŁKO – CZARNA PORZECZKA 250 ml – REMBOWSCY
SKŁADNIKI
przecier ze śliwek 49,8 %, przecier z bananów, tłoczony sok jabłkowy 18,8 %, tłoczony sok z czarnej porzeczki 8,4 %, cynamon, goździki, imbir.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 258 kJ / 74 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 12,1 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 gUWAGA
Rozwarstwienie produktu jest zjawiskiem naturalnym wynikającym z użytych składników. Przed wypiciem wstrząsnąć.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin. -
4,99 zł
SOK JABŁKOWY NIEKLAROWANY 250 ML – REMBOWSCY
REMBOWSCY
SOK JABŁKOWY NIEKLAROWANY 250 ML – REMBOWSCY
5906205501012 -
22,30 zł
SYROP IMBIROWY 500 ml – REMBOWSCY
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy, tłoczony sok z imbiru 41 %, tłoczony sok z cytryn 11 %.OPIS
Aromatyczny syrop imbirowy wytwarzany z tłoczonego soki imbirowego, cukru trzcinowego oraz tłoczonego soku z cytryny.
Produkcję syropu oparliśmy na recepturze, która wyklucza używanie zbędnych dodatków. Polecamy dodawać go do herbaty, grzańca (z piwa lub wina), napojów i deserów.
Idealny na czas chłodnych dni. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 823 kJ / 194 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 48 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0 gUWAGA
Przed spożyciem produkt należy wstrząsnąć. Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
22,20 zł
SYROP MALINOWY 500 ml – REMBOWSCY
SKŁADNIKI
sok tłoczony z malin 55 %, cukier.OPIS
Dokładamy wszelkich starań, aby nasz syrop malinowy był wyjątkowy. Do jego produkcji używamy najlepszego soku malinowego, tłoczonego na zimno oraz prawdziwego cukru.
Stosujemy stare, tradycyjne receptury, dzięki czemu możemy pochwalić się wpisaniem naszych syropów na listę dziedzictwa kulinarnego Wielkopolski.
Herbata z syropem malinowym rozgrzewa z zimne dni, natomiast latem polecamy rozcieńczyć go z wodą mineralną lub gazowaną.
Produkt poddany pasteryzacji.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 1023 kJ / 244 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 59,9 g
w tym cukry: 58,5 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Przed spożyciem produkt należy wstrząsnąć. Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
16,00 zł
SYROP POMARAŃCZOWY 500 ml – REMBOWSCY
SKŁADNIKI
sok pomarańczowy tłoczony 55 %, cukier.OPIS
Syrop pomarańczowy jest sporządzony z tłoczonego soku pomarańczowego. Dzięki temu ma naturalny mocny smak. Doskonały do stworzenia własnej oranżady, jako dodatek do deserów, lodów lub herbaty. Produkt poddany pasteryzacji.
Przepis na Domowa oranżada: do dzbanka wlej 1,5 litra zimnej wody, może być gazowana. Nalej 250 ml syropu pomarańczowego i dokładnie wymieszaj. Dodaj lód, udekoruj szklanki i smakuj zdrowy letni napój.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 883 kJ / 208 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 51,1 g
w tym cukry: 50,3 g
Białko: 0,36 g
Sól: 0 gUWAGA
Przed spożyciem produkt należy wstrząsnąć. Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce. -
12,90 zł
SYROP Z KWIATU CZARNEGO BZU 500 ml – REMBOWSCY
SKŁADNIKI
woda, napar z kwiatu czarnego bzu (woda, 2,4 % suszonych kwiatów czarnego bzu), cukier trzcinowy, tłoczony sok z cytryn, tłoczony sok z jabłek.OPIS
Aromatyczny syrop otrzymany z naparu wysuszonych kwiatów czarnego bzu, cukru trzcinowego oraz tłoczonego soku cytrynowego.
Produkcję syropu oparliśmy na tradycyjnej recepturze przyrządzania syropu z kwiatu czarnego bzu, zwanego w Wielkopolsce „hyćką”.
Syrop polecamy dodawać do herbaty, koktajli, lemoniad lub deserów. Rekomendujemy pić na gorąco w okresie jesienno – zimowym.
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 625 kJ /159 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 37 g
w tym cukry: 36 g
Białko: 0 g
Sól: 0 gUWAGA
Przed spożyciem produkt należy wstrząsnąć. Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce.