Wyświetlanie wszystkich wyników: 7

  • MATERO CERAMICZNE MARMOL BLUE 350 ml – ORGANIC MATE GREEN

    OPIS
    Produkt wykonany z ceramiki, przeznaczony do przygotowywania i spożywania naparu z yerba mate.
    Yerba mate to aromatyczny napar z liści ostrokrzewu paragwajskiego. Pochodzi z Ameryki Południowej, gdzie od wieków cieszy się ogromną popularnością.

    UWAGA
    Zaleca się przepłukanie wrzątkiem przed pierwszym użyciem.

    SPOSÓB CZYSZCZENIA
    Myć wodą z detergentem. Można myć w zmywarce.

    39,10 
  • YERBA MATE GREEN BIO 200 g – ORGANIC MATE GREEN

    SKŁADNIKI
    yerba mate green* (Ilex Paraguariensis). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni Celsjusza lub wodą z lodem. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    22,10 
  • YERBA MATE GREEN DESPALADA 400 g – ORGANIC MATE GREEN

    SKŁADNIKI
    yerba mate green (Ilex Paraguariensis).

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wsyp yerba mate do naczynia (nieco ponad połowę). Połóż dłoń na wierzchu naczynia i odwróć je do góry nogami. Powoli przechyl naczynie prawą stroną do góry, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej gorącą wodą o temperaturze 70 – 80 stopni Celsjusza. Odczekaj 3 minuty. Możesz zaparzyć tę samą porcję liści kilka razy. Możesz użyć ciepłej wody lub zimnej wody.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    33,10 
  • YERBA MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA 400 g – ORGANIC MATE GREEN

    SKŁADNIKI
    yerba mate (Ilex Paraguariensis) 93 %, guarana sproszkowana 2 %, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber bławatek, jagody goji, naturalny aromat.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej gorącą wodą o temperaturze 70 – 80 stopni Celsjusza. Czas parzenia: 3 – 5 minut. Ten sam susz, możesz zalewać wielokrotnie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    33,10