Wyświetlanie wszystkich wyników: 5

  • SER FETA BIO (5 x 200 g) 1 kg (POJEMNIK) – MINOS

    SKŁADNIKI
    ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: 1 g
    w tym cukry: 1 g
    Białko: 16 g
    Sól: 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C

    83,10 
  • SER FETA BIO 150 g (POJEMNIK) – MINOS

    SKŁADNIKI
    ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: 1 g
    w tym cukry: 1 g
    Białko: 16 g
    Sól: 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C

    16,10 
  • SER FETA BIO 150 g (VACUUM) – MINOS

    SKŁADNIKI
    ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: 1 g
    w tym cukry: 1 g
    Białko: 16 g
    Sól: 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C

    15,20 
  • SER FETA KOSTKA BIO 150 g – MINOS

    SKŁADNIKI
    ekologiczne pasteryzowane MLEKO owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1140 kJ/279 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
    Węglowodany: 1 g
    w tym cukry: 1 g
    Białko: 16 g
    Sól: 2,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C

    17,90