Wyświetlanie wszystkich wyników: 14

  • BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU CZEKOLADOWYM W POLEWIE KAKAOWEJ BEZGLUTENOWY 60 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białek 25,6 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, polewa z kakao 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, MASŁO Shea, w różnych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, płatki SOJOWE, rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2 %, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat czekolady, aromaty.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1789 kJ/426 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy nasycone: 8,3 g
    Węglowodany: 40 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 6,9 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,56 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i orzeszki ziemne.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,70 
  • BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU KARMELOWYM W POLEWIE KAKAOWEJ BEZGLUTENOWY 60 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białek 25,5 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, polewa z kakao 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, masło shea, w różnych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), substancja zagęszczająca: polidekstroza (błonnik), odtłuszczone MLEKO w proszku, stabilizator: guma guar, aromat, emulgator: lecytyny (z SOI).

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1731 kJ/413 kcal
    Tłuszcz: 16 g
    w tym kwasy nasycone: 8,0 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 21 g
    Błonnik: 6,4 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,65 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i orzeszki ziemne.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,70 
  • BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU TRUSKAWKOWYM W BIAŁEJ POLEWIE BEZGLUTENOWY 60 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białek 27 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, biała polewa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, masło shea, w różnych proporcjach), SERWATKA w proszku (z MLEKA), odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], olej rzepakowy, żurawina suszona słodzona (żurawina wielkoowocowa, cukier, olej słonecznikowy), oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), płatki SOJOWE, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat truskawkowy, żywność barwiąca: sok z czerwonego buraka w proszku, kwas: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 27 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1782 kJ/425 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasynasycone: 7,2 g
    Węglowodany: 40 g
    w tym cukry: 26 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,66 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,90 
  • BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU WANILIOWYM W BIAŁEJ POLEWIE BEZGLUTENOWY 60 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białek 27,6 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, biała polewa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, masło shea, w różnych proporcjach), SERWATKA w proszku (z MLEKA), odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, wiórki kokosowe, płatki SOJOWE, rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat waniliowy, aromat.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 28 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1843 kJ/440 kcal
    Tłuszcz: 19 g
    w tym kwasy nasycone: 8,8 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 6,5 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,67 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,90 
  • BATON PROTEINOWY WPC Z ORZESZKAMI ZIEMNYMI W POLEWIE KAKAOWEJ BEZGLUTENOWY 60 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białek 25,3 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, polewa z kakao 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, masło shea, w różnych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, prażone ORZESZKI ZIEMNE 5 %, płatki SOJOWE, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat ORZECHA LASKOWEGO, naturalny aromat waniliowy.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1845 kJ/439 kcal
    Tłuszcz: 19 g
    w tym kwasy nasycone: 8,5 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 21 g
    Błonnik: 6,5 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,55 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,70 
  • BATON PROTEINOWY WPI BANANOWY W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWY 50 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białek 28,3 % (izolat białka SOJOWEGO, izolat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA), syrop maltozowy, czekolada mleczna 18 % [cukier, tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy), oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, prażone kruszone ORZESZKI ZIEMNE, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, liofilizowane kawałki bananów 1,8 %, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), emulgator: lecytyny (z SOI), aromat, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, kwas: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 28 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), izolat białek serwatkowych (WPI), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1711 kJ/409 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy nasycone: 5,8 g
    Węglowodany: 37 g
    w tym cukry: 23 g
    Błonnik: 6,7 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,40 
  • KREM PROTEINOWY O SMAKU KARMELOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 200 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    olej palmowy, białko MLEKA 24,8 %, substancja słodząca: maltitol; odtłuszczone MLEKO w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI); sól, naturalny aromat.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Krem zawiera aż 24 % białka.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Kremy proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2242 kJ/540 kcal
    Tłuszcz: 39 g
    w tym kwasy nasycone: 16 g
    Węglowodany: 33 g
    w tym cukry: 8,0 g
    poliole: 25 g
    Białko: 24 g
    Sól: 0,30 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła.

    28,60 
  • KREM PROTEINOWY PISTACJOWY BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 200 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    olej palmowy, substancja słodząca: maltitol; białko MLEKA 23 %, odtłuszczone MLEKO w proszku, pasta PISTACJOWA 5 %, emulgator: lecytyny (z SOI); sól, aromat.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Krem zawiera aż 23 % białka.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Kremy proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2286 kJ/551 kcal
    Tłuszcz: 41 g
    w tym kwasy nasycone: 16 g
    Węglowodany: 32 g
    w tym cukry: 8,0 g
    poliole: 24 g
    Białko: 23 g
    Sól: 0,40 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła.

    31,30 
  • MAKARON Z CZERWONĄ FASOLĄ ADZUKI SPAGHETTI EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY, Z WYSOKĄ ZAWARTOŚCIĄ BIAŁKA 200G – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
    Tłuszcz: 5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 9 g
    Błonnik: 20g
    Białko: 44 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    17,20 
  • MAKARON Z ZIELONEJ SOI I QUINOA FETTUCCINE EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 200G – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
    Tłuszcz: 7,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
    Węglowodany: 18,8 g
    w tym cukry: 7 g
    Błonnik: 19,4 g
    Białko: 38 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    17,20 
  • WAFELEK PROTEINOWY Z KREMEM O SMAKU WANILIOWYM W POLEWIE KAKAOWEJ BEZGLUTENOWY 40 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białkowa 33 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białka SERWATKOWEGO), tłuszcz roślinny (palmowy, shea), polewa kakaowa z fruktozą 11 % [olej roślinny/z ziaren palmy, palmowy, shea/SERWATKA w proszku (z MLEKA), odtłuszczone kakao 14 %, fruktoza, LAKTOZA, maltodekstryna, emulgatory/lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu/aromaty), mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka gryczana, mąka amarantusowa, SERWATKA w proszku (z MLEKA), olej rzepakowy, mąka SOJOWA, fruktoza, substancja zagęszczająca: guma guar, aromaty, substancje spulchniające (węglany sodu, węglany amonu), substancja słodząca: sukraloza, emulgator: lecytyny, kwas foliowy.

    OPIS
    Wafelek z kremowym nadzieniem (67 %) o smaku waniliowym z białkiem w obwodowej polewie kakaowej, wzbogacony w kwas foliowy. Zawiera cukier i substancję słodzącą.
    Wysoka zawartość białka i kwasu foliowego. Źródło błonnika pokarmowego.
    Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej. Foliany pomagają w prawidłowej syntezie aminokwasów.
    Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że wafelek jest wyjątkowo kruchy.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Wafelki proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2135 kJ/512 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy nasycone: 10 g
    Węglowodany: 26 g
    w tym cukry: 7,1 g
    Błonnik: 5,5 g
    Białko: 32 g
    Sól: 0,83 g
    Kwas foliowy: 200 µg (100 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia kwasu foliowego (dla osoby dorosłej)

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, JAJA i nasiona sezamu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła.

    6,50