Wyświetlanie wszystkich wyników: 25

  • BATON PROTEINOWY O SMAKU KOKOSOWO – MIGDAŁOWYM W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 40 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białkowa 27,8 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), czekolada mleczna bez dodatku cukru 18 % (substancja słodząca: maltitol; tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)), substancja słodząca: maltitol; oligofruktoza (błonnik), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; substancja zagęszczająca: polidekstroza; płatki SOJOWE, wiórki kokosowe 2,1 %, prażone, mielone MIGDAŁY 2,1 %, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, suszona marchew w proszku), stabilizator: guma guar; emulgator: lecytyny (z SOI); naturalny aromat.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1558 kJ / 375 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g
    Węglowodany: 28 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Błonnik: 9,7 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,21 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    6,60 
  • BATON PROTEINOWY O SMAKU SŁONY KARMEL W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 40 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białkowa 28,4 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), czekolada mleczna z substancją słodzącą 18 % [substancja słodząca: maltitol; tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny ze (słonecznika)], substancja słodząca: maltitol; oligofruktoza (błonnik), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; substancja zagęszczająca: polidekstroza; chrupki ryżowe (mąka ryżowa, suszona marchew w proszku), płatki SOJOWE, prażone i kruszone ORZESZKI ZIEMNE 1,7 %, stabilizator: guma guar; emulgator: lecytyny (z SOI); kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat karmelowy, aromat, sól.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1501 kJ / 361 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g
    Węglowodany: 29 g
    w tym cukry: 3,3 g
    Błonnik: 9,8 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,34 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

    6,60 
  • BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU CZEKOLADOWYM W POLEWIE KAKAOWEJ BEZGLUTENOWY 60 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białek 25,6 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, polewa z kakao 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, MASŁO Shea, w różnych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, płatki SOJOWE, rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2 %, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat czekolady, aromaty.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1789 kJ/426 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasy nasycone: 8,3 g
    Węglowodany: 40 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 6,9 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,56 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY i orzeszki ziemne.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    6,70 
  • BATON PROTEINOWY WPC O SMAKU TRUSKAWKOWYM W BIAŁEJ POLEWIE BEZGLUTENOWY 60 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka białek 27 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, biała polewa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, masło shea, w różnych proporcjach), SERWATKA w proszku (z MLEKA), odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], olej rzepakowy, żurawina suszona słodzona (żurawina wielkoowocowa, cukier, olej słonecznikowy), oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), płatki SOJOWE, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat truskawkowy, żywność barwiąca: sok z czerwonego buraka w proszku, kwas: kwas cytrynowy.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 27 % białka najwyższej jakości: koncentrat białek MLEKA (MPC), koncentrat białek serwatkowych (WPC), izolat białek soi.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. 0 % tłuszczów trans.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1782 kJ/425 kcal
    Tłuszcz: 17 g
    w tym kwasynasycone: 7,2 g
    Węglowodany: 40 g
    w tym cukry: 26 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 25 g
    Sól: 0,66 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    5,80 
  • BATON PROTEINOWY Z KARMELEM I ORZECHAMI LASKOWYMI W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWY 55 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka proteinowa 30,4 % (koncentrat białka MLEKA, hydrolizowany kolagen, izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białka SERWATKOWEGO), substancja słodząca: maltitol; czekolada mleczna 20 % (substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), krem karmelowy 10 % [fruktooligosacharydy, słodzone MLEKO zagęszczone (MLEKO, cukier), tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; sól], substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, prażone ORZECHY LASKOWE 3 %, olej rzepakowy, kakao w proszku, chrupki z białka SOJOWEGO (izolat białka SOJOWEGO 80 %, skrobia z tapioki, sól), aromat, tlenek magnezu 0,3 %, emulgator: lecytyny (z SOI). 

    OPIS
    Białko jest kluczowym składnikiem dla osób aktywnych fizycznie, ponieważ pomaga w budowie i regeneracji mięśni po treningu. Nasze batony proteinowe zawierają 31 % białka, co sprawia, że są idealną przekąską jeśli ćwiczysz lub biegasz oraz wszystkich, którzy dbają o swoje ciało.
    Kolejnym niezwykle cennym składnikiem zawartym w naszych batonach jest kolagen i magnez. Kolagen jest białkiem strukturalnym występującym naturalnie w organizmie człowieka, odpowiedzialnym m.in. za elastyczność i jędrność skóry, zdrowie stawów oraz utrzymanie włosów i paznokci w dobrej kondycji.
    Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz pomaga w prawidłowej syntezie białka.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1548 kJ / 371 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 2,6 g
    w tym poliole: 24 g
    Błonnik: 6,6 g
    Białko: 31 g
    Sól: 0,2 g
    Magnez 300 mg (80 %*).
    * Dzienna referencyjna wartość spożycia magnezu (dla osoby dorosłej). 

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych, w temperaturze do 25°C. 

    8,20 
  • BATON PROTEINOWY Z KARMELEM I ORZESZKAMI ZIEMNYMI W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWY 55 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka proteinowa 30,3 % (koncentrat białka MLEKA, hydrolizowany kolagen, izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białka SERWATKOWEGO), substancja słodząca: maltitol; czekolada mleczna 20 % (substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, krem MLECZNY 10 % [fruktooligosacharydy, słodzone MLEKO zagęszczone (MLEKO, cukier), tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; sól], substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; prażone ORZESZKI ZIEMNE 3 %, płatki SOJOWE, olej rzepakowy, chrupki z białka SOJOWEGO (izolat białka SOJOWEGO 80 %, skrobia z tapioki, sól), sól 0,34 %, tlenek magnezu 0,3 %, aromat, emulgator: lecytyny (z SOI). 

    OPIS
    Białko jest kluczowym składnikiem dla osób aktywnych fizycznie, ponieważ pomaga w budowie i regeneracji mięśni po treningu. Nasze batony proteinowe zawierają 31 % białka, co sprawia, że są idealną przekąską jeśli ćwiczysz lub biegasz oraz wszystkich, którzy dbają o swoje ciało. 
    Kolejnym niezwykle cennym składnikiem zawartym w naszych batonach jest kolagen i magnez. Kolagen jest białkiem strukturalnym występującym naturalnie w organizmie człowieka, odpowiedzialnym m.in. za elastyczność i jędrność skóry, zdrowie stawów oraz utrzymanie włosów i paznokci w dobrej kondycji.
    Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz pomaga w prawidłowej syntezie białka. 

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1532 kJ / 367 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 2,7 g
    w tym poliole: 24 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 31 g
    Sól: 0,5 g
    Magnez 300 mg (80 %)*
    * Dzienna referencyjna wartość spożycia magnezu (dla osoby dorosłej)

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych, w temperaturze do 25°C.

    8,20 
  • BATON PROTEINOWY Z KARMELEM, KOKOSEM I MIGDAŁAMI W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWY 55 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka proteinowa 30,7 % (koncentrat białka MLEKA, hydrolizowany kolagen, izolat białka SOJOWEGO, izolat białka SERWATKOWEGO), substancja słodząca: maltitol, czekolada mleczna 20 % (substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika); krem karmelowy 10 % [fruktooligosacharydy, słodzone MLEKO zagęszczone (MLEKO, cukier), tłuszcz palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; sól], substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; prażone MIGDAŁY 3 %, olej rzepakowy, wiórki kokosowe 2,4 %, chrupki z białka SOJOWEGO (izolat białka SOJOWEGO 80 %, skrobia z tapioki, sól), aromat, tlenek magnezu 0,3 %, emulgator: lecytyny (z SOI). 

    OPIS
    Białko jest kluczowym składnikiem dla osób aktywnych fizycznie, ponieważ pomaga w budowie i regeneracji mięśni po treningu. Nasze batony proteinowe zawierają 31 % białka, co sprawia, że są idealną przekąską jeśli ćwiczysz lub biegasz oraz wszystkich, którzy dbają o swoje ciało. 
    Kolejnym niezwykle cennym składnikiem zawartym w naszych batonach jest kolagen i magnez. Kolagen jest białkiem strukturalnym występującym naturalnie w organizmie człowieka, odpowiedzialnym m.in. za elastyczność i jędrność skóry, zdrowie stawów oraz utrzymanie włosów i paznokci w dobrej kondycji.
    Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz pomaga w prawidłowej syntezie białka. 

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1576 kJ / 378 kcal
    Tłuszcz: 15,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
    Węglowodany: 42 g
    w tym cukry: 2,8 g
    w tym poliole: 24 g
    Błonnik: 6,1 g
    Białko: 31 g
    Sól: 0,1 g
    Magnez 300 mg (80 %)*
    * Dzienna referencyjna wartość spożycia magnezu (dla osoby dorosłej)

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy. 

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych, w temperaturze do 25°C. 

    8,20 
  • BATON PROTEINOWY Z KOKOSEM W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWY 60 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mieszanka proteinowa 28,3 % (koncentrat z białka SERWATKOWEGO i izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, czekolada mleczna 18 % (cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (z SOI), polirycynooleinian poliglicerolu; aromat waniliowy), kokos 10,2 %, oligofruktoza, olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, chrupki (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), emulgator: lecytyny (z SOI), aromat.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1932 kJ / 459 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
    Węglowodany: 38 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 7,2 g
    Białko: 26 g
    Sól: 0,07 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    6,40 
  • BATON PROTEINOWY Z ORZECHAMI I BANANEM W GORZKIEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWY 40 g - MAXSPORT

    BATON PROTEINOWY Z ORZECHAMI I BANANEM W GORZKIEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWY 40 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    syrop glukozowy, prażone ORZESZKI ZIEMNE 24 %, chrupki SOJOWE 17,5 % (izolat białka SOJOWEGO, skrobia z tapioki, sól), gorzka czekolada 12 % (cukier, masa kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy), zmiażdżone MIGDAŁY 6 %, suszone i słodzone chipsy bananowe 5,5 % (banan 68 %, olej kokosowy, cukier, aromat), izolat białka SOJOWEGO 2,5 %, olej rzepakowy, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), aromat. 

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
    Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2003 kJ / 479 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,7 g
    Węglowodany: 41 g
    w tym cukry: 25 g
    Błonnik: 3,8 g
    Białko: 25 g
    Sól: 53 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych, w temperaturze do 25°C. 

    4,90 
  • KREM PROTEINOWY PISTACJOWY BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 200 g – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    olej palmowy, substancja słodząca: maltitol; białko MLEKA 23 %, odtłuszczone MLEKO w proszku, pasta PISTACJOWA 5 %, emulgator: lecytyny (z SOI); sól, aromat.

    OPIS
    Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Krem zawiera aż 23 % białka.
    Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Kremy proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2286 kJ/551 kcal
    Tłuszcz: 41 g
    w tym kwasy nasycone: 16 g
    Węglowodany: 32 g
    w tym cukry: 8,0 g
    poliole: 24 g
    Białko: 23 g
    Sól: 0,40 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła.

    31,90 
  • MAKARON Z CZERWONĄ FASOLĄ ADZUKI SPAGHETTI EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY, Z WYSOKĄ ZAWARTOŚCIĄ BIAŁKA 200G – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
    Tłuszcz: 5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 9 g
    Błonnik: 20g
    Białko: 44 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    17,00 
  • MAKARON Z ZIELONEJ SOI I QUINOA FETTUCCINE EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 200G – MAXSPORT

    SKŁADNIKI
    mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
    Tłuszcz: 7,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
    Węglowodany: 18,8 g
    w tym cukry: 7 g
    Błonnik: 19,4 g
    Białko: 38 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    17,00