Wyświetlanie wszystkich wyników: 5
-
33,10 zł
YERBA MATE GREEN FUERTE 400 g – MATE GREEN
SKŁADNIKI
herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 91 %, liść czarnej porzeczki, trawa cytrynowa, liść miłorzębu japońskiego, jagody goji, mięta, catuaba, guarana sproszkowana, naturalny aromat.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80°C lub wodą z lodem.
Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz, możesz zalewać wielokrotnie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. -
33,10 zł
YERBA MATE GREEN LEMON 400 g – MATE GREEN
SKŁADNIKI
herbata yerba mate (Ilex paraguariensis) 92 %, trawa cytrynowa, skórka cytrynowa, nagietek, naturalny aromat.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wsyp yerba mate do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80°C lub wodą z lodem.
Czas parzenia: 3-5 minut. Ten sam susz, możesz zalewać wielokrotnie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. -
63,00 zł
YERBA MATE GREEN MAS ENERGIA GUARANA 1 kg – MATE GREEN
SKŁADNIKI
Yerba Mate (Ilex paraguariensis) 93 %, guarana w proszku 2 %, mięta, trawa cytrynowa, nagietek, chaber bławatek, naturalny aromat.OPIS
To najpopularniejsza i najsmaczniejsza yerba mate na świecie polecana osobom, które cenią mocne pobudzenie i doborowy smak. To najchętniej wybierana yerba mate od wielu lat. Naszą Mate Green Guarana można znaleźć na wszystkich kontynentach świata. Klienci wybierają ten produkt, doceniając jej wybitny, pozbawiony gorzkich nut smak. Bazą jest oryginalna Yerba Mate Green – odmiana z najwyższej półki, która swój niezwykły smak i właściwości zawdzięcza specjalnemu sposobowi cięcia i suszenia liści. W efekcie otrzymujemy napar bogaty, ale wciąż łagodny w smaku.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wsyp yerbę do naczynia (od 1/4 do 3/4 pojemności). Przechyl naczynie, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej wodą o temperaturze 70-80°C lub zalej wodą z lodem. Czas parzenia: od 3 do 5 minut. Susz można zalewać wielokrotnie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.