Wyświetlanie wszystkich wyników: 7

  • MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE GOTOWY NA WOKA) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron Noodles z mąki konjac.

    Co to jest Konjac?
    Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.

    Makaro Konjac Noodles od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu
    jest doskonały dla osób będących na diecie keto.

    Makaron Konjac Noodles od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Noodles i może być używany w ten sam sposób.
    Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
    Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
    Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

    6,70 
  • MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE LASAGNE) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron w kształcie „prostokątnych płatów” z mąki konjac.

    Co to jest Konjac?
    Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.

    Makaro Konjac Lasagne od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu
    jest doskonały dla osób będących na diecie keto.

    Makaron Konjac Lasagne od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Lasagne i może być używany w ten sam sposób.
    Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
    Etap II: Przygotować lasagne według swoich upodobań.
    Etap III: Płaty lasagne możesz wykorzystać także do cannelloni z pikantnym lub słodkim nadzieniem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

    6,70 
  • MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE PAPPARDELLE) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron w kształcie „wstążek” z mąki konjac.

    Co to jest Konjac?
    Konjac to roślina pochodząca z Japoni, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.

    Makaro Konjac Pappardelle od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu
    jest doskonały dla osób będących na diecie keto.

    Makaron Konjac Pappardelle od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Pappardelle i może być używany w ten sam sposób.
    Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
    Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
    Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

    6,70 
  • MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron w kształcie nitek z mąki konjac.

    Co to jest Konjac?
    Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.

    Makaro Konjac Spaghetti od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu
    jest doskonały dla osób będących na diecie keto.

    Makaron Konjac Spaghetti od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Spaghetti i może być używany w ten sam sposób.
    Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
    Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
    Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

    6,70 
  • MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE TAGLIATELLE) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1%. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron w kształcie „wstążki” z mąki konjac.

    Co to jest Konjac?
    Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.

    Makaro Konjac Tagliatelle od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu
    jest doskonały dla osób będących na diecie keto.

    Makaron Konjac Tagliatelle od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Tagliatelle i może być używany w ten sam sposób.
    Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
    Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
    Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

    6,70 
  • MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE UDON) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron Udon z mąki konjac.

    Co to jest Konjac?
    Konjac to roślina pochodząca z Japoni, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.

    Makaro Konjac Udon od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.

    Makaron Konjac Udon od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Udon i może być używany w ten sam sposób.
    Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
    Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
    Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

    6,70 
  • MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE W KSZTAŁCIE RYŻU) BEZGLUTENOWY BIO 270 g – KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)

    SKŁADNIKI
    woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron w kształcie ryżu z mąki konjac.

    Co to jest Konjac?
    Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.

    Makaro Konjac Rice od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.

    Makaron Konjac Rice od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Rice i może być używany w ten sam sposób.
    Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
    Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
    Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
    Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 0 g
    w tym cukry: 0 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 0,2 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.

    6,70