Wyświetlanie wszystkich wyników: 17
-
14,30 zł
BAJGLE Z MAKIEM BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), mak 7,4 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).OPIS
Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu posypana dużą ilością maku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1219 kJ/290 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 49,2 g
w tym cukry: 6,4 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 4,4 g
Sól: 1,15 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
14,30 zł
BAJGLE Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 12,8 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).OPIS
Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadaniowa, uwielbiana na całym świecie.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1241 kJ/295 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 51,5 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 4,65 g
Sól: 1,16 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
10,90 zł
BUŁKI DO HAMBURGERÓW Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x 70 g) 140 g – INCOLA
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).OPIS
Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1250 kJ/297 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 50,3 g
w tym cukry: 6,0 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 4,2 g
Sól: 1,15 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
11,00 zł
BUŁKI KAJZERKI BEZGLUTENOWE (2 x 60 g) 120 g – INCOLA
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, syrop winogronowy, białko KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat.OPIS
Wyjątkowo miękka, bezglutenowa i bez laktozy kajzerka z charakterystycznym nacięciem.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1214 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 49,8 g
w tym cukry: 6,0 g
Błonnik: 5,9 g
Białko: 4,2 g
Sól: 1,19 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
14,00 zł
BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g – INCOLA
SKŁADNIKI
skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).OPIS
Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180 ℃ przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1225 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 51,3 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,8 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
10,30 zł
BUŁKI ZE SŁONECZNIKIEM BEZGLUTENOWE (2 x 50 g) 100 g – INCOLA
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), ziarna (słonecznik 13 %, siemię lniane), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza) sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki.OPIS
Puszyste bułki z chrupiącą posypką z ziaren słonecznika. Do wszechstronnego zastosowania – na śniadanie, kolację, o każdej porze dnia.
Produkt pakowany w atmosfrze ochronnej. Produkt bezglutenowy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1424 kJ/340 kcal
Tłuszcz: 13,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 46,2 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 5,9 g
Sól: 1,0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
21,40 zł
CHLEB ŚWIEŻY Z ZIARNAMI KROJONY BEZGLUTENOWY 350 g – INCOLA
SKŁADNIKI
woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), skrobie (ziemniaczana, tapiokowa), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, jabłkowy, z babki jajowatej), ziarna 5,4 % (siemię lniane, proso, słonecznik, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica)), białko KURZE (JAJA), mąka ryżowa, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), aromat.OPIS
Zawsze świeży i miękki chleb wieloziarnisty. Zawiera nasiona chi, które dostarczają goromną ilość składników odżywczych i mają mało kalorii. Niska zawartość cukrów, niska zawartość tłuszczów nasyconych, źródło błonnika pokarmowego.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 981 kJ/235 kcal
Tłuszcz: 10,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 25,2 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 10,9 g
Białko: 5,0 g
Sól: 1,37 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
13,60 zł
SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE 230 g – INCOLA
SKŁADNIKI
woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).OPIS
Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy.
Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczy nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Piekarnik nagrzej do 190℃. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 – 10 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1300 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 56,1 g
w tym cukry: 6,6 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,9 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 14 – 21°C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych. -
8,40 zł
WAFLE KUKURYDZIANE NATURALNE BEZGLUTENOWE 60 g – INCOLA
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól.OPIS
Chrupiące i węgańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1827 kJ/435 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 83,4 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 1,5 g
Sól: 2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
8,40 zł
WAFLE KUKURYDZIANE O SMAKU PIZZY BEZGLUTENOWE 60 g – INCOLA
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól, oregano, pomidor w proszku, papryka w proszku, pieprz, czosnek w proszku.OPIS
Chrupiące i wegańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1827 kJ/435 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 83,4 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 1,5 g
Sól:2,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.