Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

  • PIZZA MARGHERITA BEZGLUTENOWA 320 g – GLUTEN OUT

    SKŁADNIKI
    mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 25 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.

    OPIS
    Zapomnij o kompromisach w smaku i teksturze, które często towarzyszą bezglutenowym alternatywom. Nasza pizza Margherita to prawdziwa rewolucja w świecie bezglutenowych smaków. Wykonana z pasją i precyzją, każda pizza jest ręcznie robiona, gwarantując Ci niepowtarzalne doznania kulinarne.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1, Wyjmij pizzę z opakowania.
    2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj – dzieje się magia!
    3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Zapomnij o kompromisach w smaku i teksturze, które często towarzyszą bezglutenowym alternatywom. Nasza pizza Margherita to prawdziwa rewolucja w świecie bezglutenowych smaków. Wykonana z pasją i precyzją, każda pizza jest ręcznie robiona, gwarantując Ci niepowtarzalne doznania kulinarne.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 836 kJ / 200 kcal
    Tłuszcz: 5,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 29,2 g
    w tym cukry: 2,7 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 5,9 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.

    30,30 
  • PIZZA Z SEREM MOZZARELLA I KIEŁBASĄ CHORIZO BEZGLUTENOWA 330 g – GLUTEN OUT

    SKŁADNIKI
    mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, kiełbasa chorizo 6 % (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, LAKTOZA, przyprawy i naturalne aromaty, dekstroza, kultura starterowa, ekstrakt z papryki, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, barwnik: kwas karminowy, karmin, substancja konserwująca: azotyn sodu), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.

    OPIS
    Hiszpański Temperament w Każdym Kęsie.
    Przygotuj się na kulinarną podróż do serca Hiszpanii z naszą pizzą Chorizo. Ta pizza to esencja hiszpańskiej pasji i smaku, zapakowana w każdym kęsie, oferująca niezapomniane doznania smakowe.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Wyjmij pizzę z opakowania.
    2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj – dzieje się magia!
    3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przygotuj się na kulinarną podróż do serca Hiszpanii z naszą pizzą Chorizo. Ta pizza to esencja hiszpańskiej pasji i smaku, zapakowana w każdym kęsie, oferująca niezapomniane doznania smakowe.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 808 kJ / 193 kcal
    Tłuszcz: 4,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: 29,2 g
    w tym cukry: 2,8 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 5,5 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.

    34,90 
  • PIZZA Z SEREM MOZZARELLA I KIEŁBASĄ PEPPERONI BEZGLUTENOWA 330 g – GLUTEN OUT

    SKŁADNIKI
    mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, kiełbasa pepperoni 6 % (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, pieprz, czosnek, papryka 0,3 %, przyprawy, glukoza, sacharoza, syrop glukozowy, maltodekstryna, barwnik: kwas karminowy, karmin; koncentrat soku buraka ćwikłowego, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, ekstrakty z rozmarynu (wyciągi z rozmarynu); regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat papryki, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu; kultury starterowe), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.

    OPIS
    Przygotuj się na eksplozję smaku z naszą pizzą Pepperoni. Ta pizza to kwintesencja pikantnych przygód, idealna dla tych, którzy szukają czegoś więcej niż tylko zwykłej pizzy. Każdy kawałek to obietnica niezapomnianego doświadczenia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Wyjmij pizzę z opakowania.
    2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj – dzieje się magia!
    3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przygotuj się na eksplozję smaku z naszą pizzą Pepperoni.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 802 kJ / 192 kcal
    Tłuszcz: 6,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
    Węglowodany: 29,2 g
    w tym cukry: 2,7 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.

    34,90