Wyświetlanie wszystkich wyników: 4
-
30,30 zł
PIZZA MARGHERITA BEZGLUTENOWA 320 g – GLUTEN OUT
SKŁADNIKI
mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 25 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.OPIS
Zapomnij o kompromisach w smaku i teksturze, które często towarzyszą bezglutenowym alternatywom. Nasza pizza Margherita to prawdziwa rewolucja w świecie bezglutenowych smaków. Wykonana z pasją i precyzją, każda pizza jest ręcznie robiona, gwarantując Ci niepowtarzalne doznania kulinarne.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1, Wyjmij pizzę z opakowania.
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj – dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Zapomnij o kompromisach w smaku i teksturze, które często towarzyszą bezglutenowym alternatywom. Nasza pizza Margherita to prawdziwa rewolucja w świecie bezglutenowych smaków. Wykonana z pasją i precyzją, każda pizza jest ręcznie robiona, gwarantując Ci niepowtarzalne doznania kulinarne.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 836 kJ / 200 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 29,2 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h. -
34,90 zł
PIZZA Z SEREM MOZZARELLA I KIEŁBASĄ CHORIZO BEZGLUTENOWA 330 g – GLUTEN OUT
SKŁADNIKI
mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, kiełbasa chorizo 6 % (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, LAKTOZA, przyprawy i naturalne aromaty, dekstroza, kultura starterowa, ekstrakt z papryki, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, barwnik: kwas karminowy, karmin, substancja konserwująca: azotyn sodu), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.OPIS
Hiszpański Temperament w Każdym Kęsie.
Przygotuj się na kulinarną podróż do serca Hiszpanii z naszą pizzą Chorizo. Ta pizza to esencja hiszpańskiej pasji i smaku, zapakowana w każdym kęsie, oferująca niezapomniane doznania smakowe.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij pizzę z opakowania.
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj – dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przygotuj się na kulinarną podróż do serca Hiszpanii z naszą pizzą Chorizo. Ta pizza to esencja hiszpańskiej pasji i smaku, zapakowana w każdym kęsie, oferująca niezapomniane doznania smakowe.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 808 kJ / 193 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 29,2 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h. -
34,90 zł
PIZZA Z SEREM MOZZARELLA I KIEŁBASĄ PEPPERONI BEZGLUTENOWA 330 g – GLUTEN OUT
SKŁADNIKI
mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, kiełbasa pepperoni 6 % (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, pieprz, czosnek, papryka 0,3 %, przyprawy, glukoza, sacharoza, syrop glukozowy, maltodekstryna, barwnik: kwas karminowy, karmin; koncentrat soku buraka ćwikłowego, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, ekstrakty z rozmarynu (wyciągi z rozmarynu); regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat papryki, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu; kultury starterowe), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.OPIS
Przygotuj się na eksplozję smaku z naszą pizzą Pepperoni. Ta pizza to kwintesencja pikantnych przygód, idealna dla tych, którzy szukają czegoś więcej niż tylko zwykłej pizzy. Każdy kawałek to obietnica niezapomnianego doświadczenia.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij pizzę z opakowania.
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj – dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przygotuj się na eksplozję smaku z naszą pizzą Pepperoni.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 802 kJ / 192 kcal
Tłuszcz: 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 29,2 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.