Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

  • MAKARON RYŻOWY (1 mm) 400 g – FARMER

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 90 %, woda.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1474 kJ / 347 kcal
    Tłuszcz: 0,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
    Węglowodany: 77 g
    w tym cukry: 1,9 g
    Białko: 7,1 g
    Sól: 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    11,70 
  • MAKARON RYŻOWY (3 mm) 400 g – FARMER

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 90 %, woda.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcal
    Tłuszcz: 0,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 80 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    8,50 
  • MAKARON RYŻOWY (5 mm) 400 g – FARMER

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 90 %, woda.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcal
    Tłuszcz: 0,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 80 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    8,90 
  • MAKARON RYŻOWY VERMICELLI 454 g – FARMER

    SKŁADNIKI
    mąka ryżowa 88 %, woda.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Namocz makaron w zimnej wodzie przez około 5 minut, a następnie dobrze odcedź. W ten sposób makaron jest gotowy do dalszego wykorzystania m.in. do zupy lub do smażonych dań z makaronem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1504 kJ / 354 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 82 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 6,0 g
    Sól: 0,10 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    14,00