Wyświetlanie wszystkich wyników: 10

  • JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO NATURALNY BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, żywe kultury bakteri jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 270 kJ/64 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 3,9 g
    w tym cukry: 3,9 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    5,00 
  • JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO Z JAGODAMI BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, wsad jagodowy* 17 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 30 %, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny; naturalny aromat jagodowy), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 374 kJ/88 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    5,40 
  • JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO Z WANILIĄ BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, wsad waniliowy* 17 % (cukier trzcinowy*, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny; naturalne aromaty waniliowe, ekstrakt wanilii*, zagęszczony sok z cytryny*, ekstrahowana wanilia w proszku*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 374 kJ/88 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    5,40 
  • TWARÓG WIEJSKI KLINEK TŁUSTY BIO (około 0,25 kg) – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 714 kJ/171 kcal
    Tłuszcz: 9,5 g
    w tym kwasy nasycone: 5,7 g
    Węglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Białko: 17,7 g
    Sól:0,25 g

    UWAGA
    Waga twarogów jest między 200 g a 350 g.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    43,10