Wyświetlanie wszystkich wyników: 10
-
5,00 zł
JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO NATURALNY BIO 150 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, żywe kultury bakteri jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 270 kJ/64 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,9 g
w tym cukry: 3,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
5,40 zł
JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO Z JAGODAMI BIO 150 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, wsad jagodowy* 17 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 30 %, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny; naturalny aromat jagodowy), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 374 kJ/88 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 10 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
5,40 zł
JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO Z WANILIĄ BIO 150 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, wsad waniliowy* 17 % (cukier trzcinowy*, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny; naturalne aromaty waniliowe, ekstrakt wanilii*, zagęszczony sok z cytryny*, ekstrahowana wanilia w proszku*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 374 kJ/88 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 10 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
43,10 zł
TWARÓG WIEJSKI KLINEK TŁUSTY BIO (około 0,25 kg) – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO*, kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 714 kJ/171 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 3,6 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 17,7 g
Sól:0,25 gUWAGA
Waga twarogów jest między 200 g a 350 g.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C