Wyświetlanie wszystkich wyników: 10

  • JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO Z JAGODAMI BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, wsad jagodowy* 17 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 30 %, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny; naturalny aromat jagodowy), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 374 kJ/88 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    5,20 
  • JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO Z WANILIĄ BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, wsad waniliowy* 17 % (cukier trzcinowy*, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny; naturalne aromaty waniliowe, ekstrakt wanilii*, zagęszczony sok z cytryny*, ekstrahowana wanilia w proszku*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 374 kJ/88 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    5,20 
  • KEFIR Z JAGODAMI BIO 300 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, wsad jagodowy* 17 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 30 %, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny, naturalny aromat jagodowy), żywe kultury kefirowe. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 294 kJ/70 kcal
    Tłuszcz – 1,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 g
    Węglowodany – 11 g
    w tym cukry – 11 g
    Białko – 2,6 g
    Sól – 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8 °C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    6,60 
  • MAŚLANKA NATURALNA Z TRUSKAWKAMI BIO 300 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    maślanka* (z MLEKA), wsad truskawkowy* 17 % (cukier trzcinowy*, truskawka* 30 %, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny, naturalny aromat truskawkowy, koncentrat soku z buraka*), kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 267 kJ/63 kcal
    Tłuszcz – 0,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,4 g
    Węglowodany – 12 g
    w tym cukry – 11 g
    Białko – 2,4 g
    Sól – 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8 °C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    5,50 
  • ŚMIETANA 10 % SAŁATKOWA BIO 180 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    ŚMIETANKA* (z MLEKA*), kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 487 kJ/118 kcal
    Tłuszcz: 10 g
    w tym kwasy nasycone: 6,0 g
    Węglowodany: 4,2 g
    w tym cukry: 4,2 g
    Białko: 2,7 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    3,90 
  • TWARÓG WIEJSKI KLINEK TŁUSTY BIO (około 0,25 kg) – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 714 kJ/171 kcal
    Tłuszcz: 9,5 g
    w tym kwasy nasycone: 5,7 g
    Węglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Białko: 17,7 g
    Sól:0,25 g

    UWAGA
    Waga twarogów jest między 200 g a 350 g.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    38,70 
  • ZSIADŁE MLEKO BIO 300 g – EKO ŁUKTA (PRODUKT SEZONOWY)

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 270 kJ/65 kcal
    Tłuszcz – 4,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,4 g
    Węglowodany – 4,2 g
    w tym cukry – 4,2 g
    Białko – 3,0 g
    Sól – 0,1 g

    UWAGA
    Wypukłe wieczko jest efektem aktywności żywych kultur bakterii.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8 stopni Celsjusza. Po otwarciu skonsumować w ciągu 3 dni.

    5,20