Wyświetlanie 61–80 z 656 wyników

  • CZOSNEK PŁATKI BIO 50 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    czosnek suszony* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Popularna i znana przyprawa do wszelkich potraw, smacznej domowej kuchni. Czosnkiem przyprawia się sery, sałatę, potrawy z grzybów, mięso, dziczyznę, ryby i sosy.
    Poprawia on smak białego sera, jogurtów oraz pieczywa.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    7,60 
  • CZUBRYCA ZIELONA 30 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    cząber górski, oregano, lubczyk, czosnek, natka pietruszki.

    OPIS
    Czubryca zielona to mieszanka przypraw, której głównym składnikiem jest cząber. Stosowana jest w kuchni bułgarskiej.
    Służy głównie do przyprawiania dań mięsnych, dań z roślin strączkowych oraz wędlin i zup.
    Pomidory posypane odrobiną czubrycy mają wyrazisty smak i czosnkowy aromat.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać gluten.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    5,60 
  • DZIKA RÓŻA OWOC HERBATKA EKOLOGICZNA 50G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoc dzikiej róży* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Owoce dzikiej róży stanowią naturalne źródło witaminy C.
    Polecane są do stosowania szczególnie podczas infekcji dróg oddechowych oraz w czasie obniżonej odporności organizmu. Wykazują korzystny wpływ na układ pokarmowy, a także na ruchmość i giętkość stawów.
    Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut.Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    9,10 
  • DZIKA RÓŻA, OWOCOWA HERBATKA EKOLOGICZNA 100G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoc dzikiej róży* (95 %), kwiat hibiskusa* (5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z owoców dzikiej róży i kwiatu hibiskusa.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 łyżkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    17,20 
  • ESENCJA ZIOŁOWA DO KĄPIELI ENERGIA 500 ml – JOZKA (DARY NATURY)

    SKŁADNIKI
    Aqua, Glycerin, Coco-Betaine, Lippia Citrodora Leaf Extract*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract*, Mentha Piperita Extract*, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Citrus Sinensis Peel Oil, Saponaria Officinalis Root Extract*, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Linalool. (*składniki pochodzenia organicznego)

    OPIS
    Produkt, który trzymasz, to naturalna esencja do kąpieli stworzona na bazie skoncentrowanych wyciągów roślinnych. Niewielka jej ilość wystarczy, aby przygotować aromatyczną, energetyzującą kąpiel, która pobudzi do działania i sprawi, że skóra stanie się nawilżona i aksamitnie gładka.
    Produkt przebadany dermatologicznie.

    To dzięki tym składnikom nasza esencja jest tak skuteczna:
    Ekstrakt z werbeny cytrynowej – energetyzuje i odświeża skórę, przyspiesza jej regenerację oraz łagodzi świąd i podrażnienia
    Ekstrakt i olejek ze skórki słodkiej pomarańczy – działa witalizująco, wyrównuje koloryt skóry i wygładza ją
    Ekstrakt z liści mięty – orzeźwia, koi podrażnienia i reguluje wydzielanie sebum
    Ekstrakt z korzenia mydlnicy – dzięki bogactwu saponin naturalnie pieni się, oczyszcza, nawilża i zmiękcza naskórek
    Ekstrakt z liści skrzypu – łagodzi podrażnienia, poprawia elastyczność, chroni przed przesuszeniem

    SPOSÓB UŻYCIA
    Preferowaną ilość esencji dodaj do wanny napełnionej wodą. Po kąpieli opłucz skórę

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od 16 do 25°C

    46,30 
  • GAŁKA MUSZKATOŁOWA CAŁA BIO 30 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    gałka muszkatołowa* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Jako przyprawy używamy w niewielkiej ilości, świeżo startą gałkę dodaje się do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej i jarzynowej. Gałką możemy przyprawić drób, jagnięcinę i kiełbasę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    15,90 
  • GAŁKA MUSZKATOŁOWA MIELONA BIO 30 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    gałka muszkatołowa* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gałkę dodaje się do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej i jarzynowej.
    Gałką możemy przyprawić drób, mięso, jagnięcinę i kiełbasę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    16,20 
  • GARAM MASALA PRZYPRAWA EKOLOGICZNA 60G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    kolendra*, kminek* (po 20%), cynamon*, pieprz czarny*, liść laurowy*, goździki*, anyż*, kardamon* (w różnych proporcjach) (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wyśmienita i bardzo aromatyczna przyprawa którą dodaje się pod koniec gotowania potraw mięsnych, zwłaszcza drobiu, wieprzowiny i baraniny oraz warzyw, ryżu i sosów. Dobrze łączy się też z jogurtem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,80 
  • GŁÓG KWIAT HERBATKA EKOLOGICZNA 50G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    kwiat głogu* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    7,30 
  • GŁÓG OWOC HERBATA EKOLOGICZNA SASZETKI (25x2G) 50G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoc głogu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę (2 g) herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    9,10 
  • GŁÓG OWOC HERBATKA EKOLOGICZNA 100G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoc głogu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Owoce głogu są powszechnie stosowanym składnikiem ziołowo-owocowych herbatek. Wykazują pozytywny wpływ na serce, funkcje układów krążenia i nerwowego.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    7,90 
  • GOŹDZIKI EKOLOGICZNE 30G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    goździki* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, RYB i marynat. Stosowane też są do wyrobów cukierniczych, dżemów, konfitur, a także grzanego wina.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    12,40 
  • GOŹDZIKI MIELONE EKOLOGICZNE 30G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    goździki mielone* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, RYB i marynat. Stosowane też do wyrobó cukierniczych, dżemów, konfitur, a także grzanego wina.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    13,30 
  • GUZ BRZOZY CHAGA BIO 60 KAPSUŁEK (470 mg) – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ekstrakt z błyskoporka podkorowego* (Inonotus obliquus); hydroksypropylometyloceluloza (otoczka kapsułki) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Suplement diety.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Dorośli 1 kapsułka dziennie. Popić szklanką wody. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
    Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników suplementu diety. Nie stosować podczas ciąży i karmienia piersią.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 0°C – 25°C, w zamkniętym opakowaniu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    57,50