Wyświetlanie 241–260 z 656 wyników

  • HERBATKA SOKOLI WZROK BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    HERBATKA SOKOLI WZROK BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    borówka czernica owoc* 15 %, borówka wysoka owoc*, aronia owoc*, gryka ziele, róża owoc*, sok z marchwii*, chaber kwiat (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Delikatna w smaku kompozycja starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych owoców i ziół.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
    Deklarowany korzystny efekt działania po spożyciu 2 naparów dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    16,30 
  • HERBATKA TRZUSTKOWA BIO 30 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ziele macierzanki*, ziele bylicy bożego drzewka*, liść mięty*, kwiat nagietka*, kwiat lawendy*, kwiat koniczyny białej*, ziele dymnicy* (w różnych proporcjach)(* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kompozycja najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych ziół.
    Macierzanka tymianek i mięta polna wspierają trawienie.
    Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.
    Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 250 ml.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 15 – 20 minut. Przecedzić, pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    7,20 
  • HERBATKA TYMIANKOWA BIO 80 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    tymianek* 51 %, róża owoc*, sosna pączki*, grindelia*, malwa czarna* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kompozycja najwyższej jakości, starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych surowców. W skład herbatki wchodzą zioła i owoce o bardzo cennych właściwościach. Tymianek, sosna i grindelia działają kojąco na drogi oddechowe. Róża wspiera układ odpornościowy. Tymianek wykazuje również działanie antybakteryjnie, a także odświeża oddech.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml NAPARU
    Wartość energetyczna: 9 kJ / 2 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowdany: 0,4 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Białko: 0,1 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    10,80 
  • HERBATKA UODPARNIAJĄCA EKOLOGICZNA 50G (25X2G) – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoc tarniny*, owoc bzu*, ziele krwawnika*, tawuły*, jeżówki*, kora wierzby*, kwiat ślazu* w różnych proporcjach. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mieszanka starannie wybranych ekologicznych ziół i owoców. Tarnina pomaga wzmocnić ciało a bez czarny i ziele jeżówki wspomagają układ odpornościowy organizmu. Ślaz i krwawnik działają kojąco na gardło. Herbatkę polecamy jako uzupełnienie codziennej diety w szczególności w okresie przeziębień.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    9,80 
  • HERBATKA WITAMINKA BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoc aronii*, głogu*, jabłka*, kwiat hibiskusa*, pomarańcza suszona* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Kompozycja owoców z domieszką kwiatu hibiskusa i pomarańczy charakteryzuje się wspaniałymi walorami smakowo- zapachowymi.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    12,10 
  • HERBATKA WSPOMAGAJĄCA PRACĘ WĄTROBY BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ziele dziurawca*(18 %), ziele rzepiku*, ziele cykorii*, owoc berberysu*, jarzębiny*, ziele karczocha*, kwiatostan kocanki*, kora jesionu*, kwiat nagietka*, owoc jałowca*, korzeń mniszka*, kwiat kocanki*, w różnych proporcjach. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z mieszanki ręcznie zebranych ziół.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę zalać szklanką wrzątku pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.
    Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    11,50 
  • HERBATKA WSPOMAGAJĄCA PRACĘ WĄTROBY EKOLOGICZNA 200G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    ziele dziurawca* 18 %, ziele rzepiku*, cykorii*, karczocha*, owoc berberysu*, jarzębiny*, jałowca*, kwiatostan kocanki*, kwiat nagietka*, korzeń mniszka*, kora jesionu* w różnych proporcjach. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka ziołowa. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    25,80 
  • HERBATKA Z DZIKIEJ RÓŻY BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    owoc dzikiej róży* 95 %, hibiskus* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z dzikiej róży z dodatkiem hibiskusa. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    12,40 
  • HERBATKA Z JEŻÓWKI PURPUROWEJ BIO 50 g – DARY NATURY

    SKŁAD
    jeżówka purpurowa ziele (Echinacea purpurea – herba)* 100%.
    *produkt rolnictwa ekologicznego

    OPIS
    Jeżówka purpurowa wspiera zdrowie układu odpornościowego, górnych dróg oddechowych oraz dróg moczowych. Polecana jest do systematycznego stosowania, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie.

    PRZECHOWYWANIE
    Przechowywać w suchym miejscu.

    10,60 
  • HERBATKA Z KORZENIA MNISZKA BIO 100 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    korzeń mniszka* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z korzenia mniszka. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
    Korzeń mniszka jest częstym składnikiem herbatek ziołowych. Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania żołądka i wątroby, poprawia apetyt, wykazuje działanie prebiotyczne,
    a także wspomaga metabolizm węglowodanów.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżkę korzeni zalać szklanką wody, powoli ogrzewać, a następnie gotować 5 min. Odstawić na 10 min., przecedzić.

    ZALECANE SPOŻYCIE
    Pić 2-3 razy dziennie przed posiłkami.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    16,90 
  • HERBATKA Z KURKUMĄ EKOLOGICZNA 25X2G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    Kurkuma* 40 %, rumianek*, lukrecja*, korzeń mniszka*, trawa cytrynowa*, kardamon*, cynamon*, pieprz czarny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z kurkumą. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.

    UWAGI
    Zawiera lukrecję – chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    12,80 
  • HERBATKA Z KWIATOSTANU KOCANKI BIO 25 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    kwiat kocanki* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    6,00 
  • HERBATKA Z KWIATU LAWENDY BIO 50 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    kwiat lawendy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Lawenda jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i najdłużej znanych ziół.
    Jej piękny słodki zapach przez wiele stuleci aromatyzował kufry, bieliźniarki, szafy, domowe pomieszczenia. Sen w pościeli, która pachnie lawendą działa relaksująco i odprężająco ułatwiając nam uzyskanie harmonii i spokoju.
    Lawenda posiada również właściwości odkażające powietrze.
    Roślinę można stosować jako środek odstraszający owady np. mole. W wielu krajach jest to podstawowe zioło każdego domostwa.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    13,60 
  • HERBATKA Z KWIATU RUMIANKU BIO 50 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    kwiat rurkowy rumianku* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pyszny, słodkawy napar z rumianku o pięknej słomkowej barwie z powodzeniem może zastąpić inne codzienne napoje. Stosuje się go również zewnętrznie do przemywania skóry.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    10,60 
  • HERBATKA Z PIGWOWCEM EKOLOGICZNA 25X3G – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    pigwowiec owoc* 50 %, róża owoc*, pomarańcza*, trawa cytrynowa*, werbena cytrynowa*, hibiskus* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z pigwowcem. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na ok. 10 – 15 minut

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu

    14,00 
  • HERBATKA Z PŁATKÓW RÓŻY BIO 20 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    Płatki róży* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczna herbatka z płatków róży. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu.

    16,10