Wyświetlanie wszystkich wyników: 12
-
4,30 zł
KOZI JOGURT JAGODOWY 125 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, MLEKO kozie zagęszczone, cukier, owoce jagody 4,5%, koncentraty: z marchwi, aronii, winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilusOPIS
JOGURT zagęszczany poprzez filtrację, bez dodatku żelatyny. Bez syropu glukozowo-fruktozowego. Zawiera korzystne dla układu pokarmowego żywe kultury bakterii Lactobacillus.
Źródło białka.
Bez GMOWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 392 kJ / 93 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. -
4,30 zł
KOZI JOGURT NATURALNY 125 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie pasteryzowane, białka MLEKA koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilusOPIS
Kozi JOGURT naturalny jest produktem przeznaczonym do bezpośredniego spożycia kierowanym do wszystkich grup konsumentów z wyłączeniem niemowląt. Nie zawiera substancji zagęszczających. Stanowi źródło białka, jest lekkostrawny. Posiada znaki jakości PDŻ- Poznaj Dobra Żywność oraz Jakość Tradycja Wielkopolska. Wyprodukowany w polskiej firmie rodzinnej. Zawiera korzystne dla układu pokarmowego żywe kultury bakterii Lactobacillus subsp. Bulgaricus. Surowiec do produkcji jogurtu pochodzi od kwalifikowanych dostawców MLEKA koziego, karmiących swoje stada paszami bez GMO.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 237 kJ / 57 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. -
4,30 zł
KOZI JOGURT TRUSKAWKOWY 125 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, MLEKO kozie zagęszczone, cukier, owoce truskawki 4,5 %, sok truskawkowy 0,8 %, aromat truskawkowy, barwnik: kwas karminowy, karmin; kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus.OPIS
JOGURT zagęszczany poprzez filtrację, bez dodatku żelatyny. Bez syropu glukozowo-fruktozowego. Zawiera korzystne dla układu pokarmowego żywe kultury bakterii Lactobacillus.
Źródło białka.
Bez GMOWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 392 kJ / 93 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 9,5 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. -
19,20 zł
KOZI SER DOJRZEWAJĄCY 150 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia; bakterie fermentacji mlekowej.OPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożycie 10 dag pełnotłustego sera koziego pokrywa w pełni dzienne zapotrzebowanie człowieka na ten składnik.
Wysoka zawartość białka i wapnia
Naturalna lekkostrawność
Bez konserwantów, bez barwnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1578 kJ / 380 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 25 g
Sól: 1,7 g
Wapń: 707 mg (88,3%)*
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłejZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin. -
12,90 zł
KOZI SER DOJRZEWAJĄCY PLASTRY 100 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej.OPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożycie 10 dag pełnotłustego sera koziego pokrywa w pełni dzienne zapotrzebowanie człowieka na ten składnik.
Wysoka zawartość białka i wapnia.
Naturalnie lekkostrawny
Bez konserwantów, bez barwnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1578 kJ / 380 kcal
Tłuszcz: 90 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 25 g
Sól: 1,70 g
Wapń: 707 mg (88,3 %)*
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłejZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin. -
12,80 zł
KOZI SER SAŁATKOWY 160 g – DANMIS
SKŁADNIKI
kozie MLEKO, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowejOPIS
Ta sama konsystencja, którą znacie w wiodącym produkcie tego segmentu, lecz w naszym przypadku – czysta etykieta – receptura bez dodatku GDL!
Idealny do sałatek.
Wysoka zawartość białka.
Proste otwarcie, łatwe krojenie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 716 kJ / 172 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 3,9 g
Białko: 12 g
Sól: 1,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin. -
11,70 zł
KOZI SER TWAROGOWY PIRAMIDKA 125 g – DANMIS
SKŁADNIKI
TWARÓG kozi 98%, białka MLEKA koziego, sól.OPIS
Naturalny serek kozi zagęszczony na linii ultrafiltracji – ze strukturą odrobinę wzmocnioną kozimi białkami oraz doprawioną szczyptą soli do smaku.
Wysoka zawartość białka.
Bez GMOWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 682 kJ / 164 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 3,1 g
Białko: 9,0 g
Sól: 0,85 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperatura od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin. -
9,00 zł
KOZI SER TWAROGOWY PLASTRY 100 g – DANMIS
SKŁADNIKI
TWARÓG kozi 50 %, kozi SER twardy, kozie MASŁO , żelatyna wieprzowa, sole emulgujące: fosforany sodu, polifosforany, sól.OPIS
Kozi SER twarogowy w plastrach jest produktem kierowanym do wszystkich grup konsumentów z wyłączeniem niemowląt. Produkt ten jest przeznaczony do bezpośredniego spożycia. Pakowany hermetycznie. Nie zawiera barwników. Posiada wysoką zawartość wapnia i białka. Spożycie 10 dag pełnotłustego sera koziego pokrywa w pełni dzienne zapotrzebowanie człowieka na ten składnik. Wyprodukowany w polskiej firmie rodzinnej. Surowiec do produkcji pochodzi od kwalifikowanych dostawców MLEKA koziego, karmiących swoje stada paszami bez GMO.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1351 kJ / 326 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 1,5 g
w tym cukry: 1,4 g
Białko: 17 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin. -
8,40 zł
KOZI TWARÓG KANAPKOWY 150 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowejOPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożycie 10 dag pełnotłustego sera koziego pokrywa w pełni dzienne zapotrzebowanie człowieka na ten składnik.
Wysoka zawartość białka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 682 kJ / 164 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,7 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 10 g
Sól: 0,06 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w warunkach chłodniczych. -
15,00 zł
KOZI TWARÓG WIEJSKI 200 g – DANMIS
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, bakterie fermentacji mlekowej.OPIS
Wytwarzany metodą tradycyjną. Ziarno z kotła serowarskiego jest odsączane w chustach. Niezwykle delikatna struktura twarogu wynika ze stosowania wyłącznie samoprasowania grawitacyjnego.
Wysoka zawartość białka.
Bez dodatku soliWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 793 kJ / 191 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 12 g
Sól: 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin. -
8,80 zł
KOZIE MLEKO 500 ml – DANMIS
KOZIE MLEKO 500 ml – DANMIS
SKU: 5901680000111
Ilość w opakowaniu: 6
Waga: 0.548 kg
Cena za kg: 16.06
Objętość netto: 500 ml
Cena za l: 17.60 -
9,40 zł
KOZIE MLEKO BEZ LAKTOZY 500 ml – DANMIS
KOZIE MLEKO BEZ LAKTOZY 500 ml – DANMIS
SKU: 5901680000142
Ilość w opakowaniu: 6
Waga: 0.548 kg
Cena za kg: 17.15
Objętość netto: 500 ml
Cena za l: 18.80