Wyświetlanie wszystkich wyników: 11

  • RAVIOLI Z POMIDORAMI I SEREM RICOTTA BIO 250 g – D`ANGELO

    SKŁADNIKI
    ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), RICOTTA* (20 %), suszone pomidory* (10 %), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), przyprawy* (bazylia*, oregano*, pieprz*), cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pomidorowo – serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
    2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
    3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
    4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
    Wartość energetyczna: 1258 kJ/298 kcal
    Tłuszcz: 5,9 g
    w tym kwasy nasycone: 1,5 g
    Węglowodany: 50 g
    w tym cukry: 3,5 g
    Błonnik: 4,0 g
    Białko: 9,1 g
    Sól: 1,6 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać seler.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    14,10 
  • RAVIOLI Z SEREM I SZPINAKIEM BIO 250 g – D`ANGELO

    SKŁADNIKI
    ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): SER* (50 %) (RICOTTA* (25 %), SER górski* (20 %), SER owczy*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, płatki ziemniaczane*, suszony szpinak* (6 %), olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (czosnek*, bazylia*, pieprz*), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowo – szpinakowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
    2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
    3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
    4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
    Wartość energetyczna: 1301 kJ/309 kcal
    Tłuszcz: 7,6 g
    w tym kwasy nasycone: 3,9 g
    Węglowodany: 46 g
    w tym cukry: 3,2 g
    Błonnik: 3,4 g
    Białko: 12 g
    Sól: 1,2 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać seler.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    14,10 
  • TORTELLINI Z BOROWIKAMI BIO 250 g – D`ANGELO

    SKŁADNIKI
    ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY durum*, woda; nadzienie: bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), płatki ziemniaczane*, woda, olej słonecznikowy*, 3,1 % borowiki suszone*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), 1 % cebula*, czosnek*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem grzybowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
    2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo tortellini, nie przerywając wrzenia
    3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
    4. Po ugotowaniu tortellini odcedzić i podawać

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
    Wartość energetyczna: 1232 kJ/292 kcal
    Tłuszcz: 4,3 g
    w tym kwasy nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 53 g
    w tym cukry: 1,9 g
    Błonnik: 3,4 g
    Białko: 8,6 g
    Sól: 0,91 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SELER, mleko.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    14,10 
  • TORTELLINI Z SEREM BIO 250 g – D`ANGELO

    SKŁADNIKI
    ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (26 %) [SER* (30 % SER owczy*, 10 % RICOTTA*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), pieprz*]. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej.
    Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
    2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo tortellini, nie przerywając wrzenia
    3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
    4. Po ugotowaniu tortellini odcedzić i podawać

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
    Wartość energetyczna: 1271 kJ/301 kcal
    Tłuszcz: 5,1 g
    w tym kwasy nasycone: 2,8 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 2,5 g
    Błonnik: 3,8 g
    Białko: 11 g
    Sól: 1,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać seler.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    14,10 
  • TORTELLINI Z WARZYWAMI BIO 250 g – D`ANGELO

    SKŁADNIKI
    ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie: bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, suszone warzywa*: 2,4 % cebula*, 2,1 % marchew*, 1,6 % por*, 0,3 % SELER*, 0,1 % szpinak*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), czosnek*, cząber*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem warzywnym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
    2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo tortellini, nie przerywając wrzenia
    3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
    4. Po ugotowaniu tortellini odcedzić i podawać

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
    Wartość energetyczna: 1274 kJ/301 kcal
    Tłuszcz: 4,3 g
    w tym kwasy nasycone: 0,5 g
    Węglowodany: 55 g
    w tym cukry: 2,3 g
    Błonnik: 2,7 g
    Białko: 9,1 g
    Sól: 0,99 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać mleko.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    15,00