Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

  • MAKARON (KUKURYDZIANY) FUSILLI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    7,00 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) KOLANKA BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    6,60 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) KOSTKA BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    7,00 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) MUSZELKI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    6,70 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) PENNE BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    6,70 
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
    Tłuszcz: 0,85 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 75,83 g
    w tym cukry: 0,81 g
    Błonnik: 3,02 g
    Białko: 5,32 g
    Sól: 0,05 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu

    5,90