Wyświetlanie wszystkich wyników: 6
-
7,00 zł
MAKARON (KUKURYDZIANY) FUSILLI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,85 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75,83 g
w tym cukry: 0,81 g
Błonnik: 3,02 g
Białko: 5,32 g
Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu -
6,60 zł
MAKARON (KUKURYDZIANY) KOLANKA BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,85 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75,83 g
w tym cukry: 0,81 g
Błonnik: 3,02 g
Białko: 5,32 g
Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu -
7,00 zł
MAKARON (KUKURYDZIANY) KOSTKA BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,85 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75,83 g
w tym cukry: 0,81 g
Błonnik: 3,02 g
Białko: 5,32 g
Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu -
6,70 zł
MAKARON (KUKURYDZIANY) MUSZELKI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,85 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75,83 g
w tym cukry: 0,81 g
Błonnik: 3,02 g
Białko: 5,32 g
Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu -
6,70 zł
MAKARON (KUKURYDZIANY) PENNE BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,85 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75,83 g
w tym cukry: 0,81 g
Błonnik: 3,02 g
Białko: 5,32 g
Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu -
5,90 zł
MAKARON (KUKURYDZIANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 450 g – CIVITA
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,85 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75,83 g
w tym cukry: 0,81 g
Błonnik: 3,02 g
Białko: 5,32 g
Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu