- Nie możesz dodać "BUDYŃ ŚMIETANKOWY BEZGLUTENOWY 40G - CELIKO" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 1–20 z 27 wyników
-
1,60 zł
.KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWY, BEZ DODATKU CUKRU, Z SOKIEM OWOCOWYM 40G – CELIKO
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczony sok truskawkowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok truskawkowy), barwniki: karoteny, antocyjany; aromat, sól.OPIS
Łatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.
2. Do reszty wody dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.
3. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do stężenia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g kisielu w proszku
Wartość energetyczna: 1319 kJ/315 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 78,7 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0 g
Sól: 0,21 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję, mleko i ich produkty pochodne.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
4,60 zł
BATON MALINOWY BEZGLUTENOWY, BEZ BARWNIKÓW I KOSERWANTÓW – FRUPP
SKŁADNIKI
maliny (32 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 39 g
Błonnik: 36 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,02 gZawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. -
4,10 zł
BATON TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY, BEZ BARWNIKÓW I KONSERWANTÓW 10G – FRUPP
SKŁADNIKI
truskawki (26%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1401 kJ/334 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 41 g
Błonnik: 31 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0,02 gZawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. -
2,80 zł
BUDYŃ O SMAKU CAFFE LATTE BEZGLUTENOWY 37 g – CELIKO
SKŁADNIKI
cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO pełne w proszku, koncentrat białek SERWATKOWYCH w proszku, MAŚLANKA w proszku, ekstrakt cykorii, kawa naturalna (2 %), węglan wapnia, sól, aromat.OPIS
Słodka przekąska, łatwa i szybka w przygotowaniu. Świetnie sprawdzi się jako drugie śniadanie w pracy lub pyszny podwieczorek.
Jest odpowiedni dla osób aktywnych i uprawiających sport.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do kubka wlej 190 ml zimnej lub ciepłej przegotowanej wody.
Zawartość torebki wsyp powoli do kubka cały czas energicznie mieszając. Odczekaj ok. 2 minut do zgęstnienia i gotowe.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1652 kJ/389 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 48 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 12 g
Sól: 0,39 g
Wapń: 346 mg (43 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożyciaINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
1,50 zł
BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka w proszku (maltodekstryna, sok z buraka), zagęszczony sok malinowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok malinowy), aromat.OPIS
Smaczny budyń o smaku malin bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ!
Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.
Opakowanie budyniu wystarcza na przygotowanie 4 porcji po 150 g.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
* Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g budyniu w proszku
Wartość energetyczna – 1456 kJ/348 kcal
Tłuszcz – 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 86,6 g
w tym cukry – 0,3 g
Białko – 0,3 g
Sól – 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
3,70 zł
BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z MALINAMI, BEZGLUTENOWY – CELIKO
SKŁADNIKI
cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO pełne w proszku, malina liofilizowana w proszku (8 %), koncentrat białek SERWATKOWYCH w proszku, MAŚLANKA w proszku, węglan wapnia, zagęszczony sok buraka w proszku (maltodekstryna, zagęszczony sok buraka), sól, aromat.OPIS
Słodka przekąska, łatwa i szybka w przygotowaniu. Świetnie sprawdzi się jako drugie śniadanie w pracy lub pyszny podwieczorek.
Jest odpowiedni dla osób aktywnych i uprawiających sport.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do kubka wlej 190 ml zimnej lub ciepłej przegotowanej wody.
Zawartość torebki wsyp powoli do kubka cały czas energicznie mieszając. Odczekaj ok. 2 minut do zgęstnienia i gotowe.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1673 kJ/396 kcal
Tłuszcz: 5,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 43 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 12 g
Sól: 0,42 g
Wapń: 346 mg (43 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożyciaINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
1,80 zł
CUKIER KORZENNY BEZGLUTENOWY 32 g – CELIKO
SKŁADNIKI
cukier, przyprawa korzenna (cynamon, goździki, owoc kolendry, liść laurowy, imbir, ziele angielskie) – 15 %.OPIS
Idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków, a także jako składnik deserów różnego typu.Przepis na ciasteczka korzenne
Składniki:
– 100 g skrobi ziemniaczanej
– 50 g mąki ryżowej
– 50 g cukru
– 2 żółtka
– 40 g masła
– 1 łyżeczka proszku do pieczenia
– 1-2 łyżeczki cukru korzennegoSposób przyrządzenia:
1. Skrobię ziemniaczaną, mąkę ryżową, cukier i proszek do pieczenia wysyp na stolnicę
2. Dodaj posiekane MASŁO, żółtka i cukier korzenny. Szybko zagnieć ciasto. Jeżeli ciasto będzie bardzo miękkie, to włóż je do lodówki na 30 minut
3. Następnie ciasto rozwałkuj na grubość około 0,5 cm i wytnij różne wzory ciasteczek
4. Ciasteczka ułóż na blaszce posmarowanej tłuszczem lub wyłożonej pergaminem i piecz w temperaturze 160 °C przez około 15 minutZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
7,20 zł
FRUPP DAY KOSTKI OWSIANE JABŁKO – CYNAMON BEZGLUTENOWE 25 g – CELIKO
SKŁADNIKI
płatki OWSIANE (44 %), jabłko (14,8 %), zagęszczony sok jabłkowy, ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy); olej kokosowy, cynamon (1,8 %).OPIS
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
1 opakowanie (25 g) stanowi 1 porcję. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1936 kJ/461 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 37 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 7,8 g
Sól: 0,01 g
Wartość średnia uwzględniająca sezonową zmienność owoców.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać dwutlenek siarki.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. -
7,20 zł
FRUPP DAY KOSTKI OWSIANE JAGODA – ARONIA BEZGLUTENOWE 25 g – CELIKO
SKŁADNIKI
płatki OWSIANE (40 %), ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy); jagoda (12,6 %), olej kokosowy, zagęszczony sok z aronii (6 %), naturalny aromat.OPIS
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
1 opakowanie (25 g) stanowi 1 porcję. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1959 kJ/466 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,01 g
Wartość średnia uwzględniająca sezonową zmienność owoców.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. -
7,20 zł
FRUPP DAY KOSTKI OWSIANE MALINA – SŁONECZNIK BEZGLUTENOWE 25 g – CELIKO
SKŁADNIKI
płatki OWSIANE (37 %), ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy); słonecznik (16,3 %), malina (10,8 %), olej kokosowy, zagęszczony sok jabłkowy.OPIS
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
1 opakowanie (25 g) stanowi 1 porcję. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2232 kJ/533 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 32 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0,01 g
Wartość średnia uwzględniająca sezonową zmienność owoców.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. -
7,20 zł
FRUPP DAY KOSTKI OWSIANE TRUSKAWKA – CZEKOLADA BEZGLUTENOWE 25 g – CELIKO
SKŁADNIKI
płatki OWSIANE (40 %), czekolada (19 %) [cukier, masa kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny ze słonecznika, naturalny aromat waniliowy], zagęszczony sok jabłkowy, truskawka (10 %), olej kokosowy, ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy). Czekolada: masa kakaowa minimum 44 %.OPIS
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
1 opakowanie (25 g) stanowi 1 porcję.
Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2208 kJ/526 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 29 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,01 g
Wartość średnia uwzględniająca sezonową zmienność owoców.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.