Wyświetlanie wszystkich wyników: 13
-
5,70 zł
CHRUPKI JAGLANE DELIKATNIE SOLONE BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIOPONT
SKŁADNIKI
kasza jaglana*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Bezglutenowe chrupki jaglane, lekko solone. Idealna zdrowa przekąska. Może być stosowana jako dodatek do zup.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1646 kJ/389 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 75,8 g
W tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 12,1 g
Sól: 0,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
3,90 zł
CHRUPKI KUKURYDZIANE O SMAKU SŁONEGO KARMELU BEZGLUTENOWE BIO 25 g – BIOPONT
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (63 %), olej słonecznikowy*, cukier trzcinowy*, maltodekstryna*, sól morska, naturalny aromat karmelowy (0,75 %), karob w proszku*. (*certyfikowny składnik ekologiczny)OPIS
Delikatne w smaku i chrupiące, szczególnie lubiane przez dzieci.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1832 kJ/437 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 6,2 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,95 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzeszki ziemne.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
5,30 zł
CHRUPKI KUKURYDZIANE O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWE BIO 55 g – BIOPONT
SKŁADNIKI
kasza kukurydziana*, cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, maltodekstryna*, proszek buraczany*, proszek truskawkowy* (0,5 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy*, naturalny aromat truskawkowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Idealne na każdą okazję, niezależnie od tego, czy chodzi o imprezę, spotkanie z przyjaciółmi, wieczór filmowy, czy mecz z kolegami.
Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Źródło błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukru. Niesmażone.
Pakowano w atmosferze ochronnej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1887 kJ/450 kcal
Tłuszcz – 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,4 g
Węglowodany – 64 g
w tym cukry – 6,1 g
Błonnik – 3,6 g
Białko – 6,1 g
Sól – 0,05 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzeszki ziemne.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
3,90 zł
CHRUPKI KUKURYDZIANE O SMAKU WANILIOWYM BEZGLUTENOWE BIO 25 g – BIOPONT
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (64 %), olej słonecznikowy*, cukier trzcinowy*, maltodekstryna*, wanilia w proszku* (0,046 %), naturalny aromat waniliowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Delikatne w smaku i chrupiące, szczególnie lubiane przez dzieci.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1858 kJ/443 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,024 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzeszki ziemne.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
5,80 zł
CHRUPKI RYŻOWE ZE ŚLIWKAMI I CYNAMONEM BEZGLUTENOWE BIO 55 g – BIOPONT
SKŁADNIKI
brązowy ryż*, olej słonecznikowy*, agawa sproszkowana*, śliwka sproszkowana* (2 %), burak sproszkowany*, naturalny aromat śliwkowy, mielony cynamon* (0,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Chrupki ryżowe ze śliwkami i cynamonem. Produkt odpowiedni dla wegan. Pakowano w atmosferze ochronnejWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1815 kJ / 432 kcal
Tłuszcz: 15,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 65,3 g
w tym cukry: 23 g
Błonnik: 5,9 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,08 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE oraz MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
5,30 zł
CHRUPKI Z SOCZEWICY DELIKATNIE SOLONE BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BIOPONT
SKŁADNIKI
soczewica* 42 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, słony dodatek smakowy (maltodekstryna*, sól morska 1,5 %, cukier trzcinowy, wyciąg z drożdży*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy lekko solone (bezglutenowe)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1666 kJ / 398 kcal
Tłuszcz: 14,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 11,2 g
Białko: 12 g
Sól: 2,37 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
5,70 zł
CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I CZARNYM PIEPRZEM BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BIOPONT
SKŁADNIKI
soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
5,60 zł
PALUSZKI PAPRYKOWE BEZGLUTENOWE BIO 45 g – BIOPONT
SKŁADNIKI
skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), woda, mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), olej słonecznikowy*, syrop ryżowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski babki płesznik*, błonnik bambusowy, papryka w proszku*, pomidor w proszku*, czerwona cebula w proszku*, pieprz mielony*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, suszone drożdże, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pyszne połączenie chrupkości krakersa i intensywnego smaku papryki. Stanowią doskonałą przekąskę między posiłkami. Dzięki wygodnemu opakowaniu można je od razu postawić na stole na imprezie.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1844 kJ/440 kcal
Tłuszcz – 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,3 g
Węglowodany – 62 g
w tym cukry – 7,8 g
Błonnik – 2,4 g
Białko – 1,8 g
Sól – 3,5 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu