Wyświetlanie jednego wyniku

  • PIEROGI Z MIĘSEM BEZGLUTENOWE 280 g – BEZGLUTENOVE

    SKŁADNIKI
    mięso wieprzowe 41 %, skrobie 27 % (z tapioki, kukurydziana, ziemniaczana), woda, mąka ryżowa, tłuszcz wieprzowy, mąka gryczana, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), olej roślinny rzepakowy, sól, białko SOJOWE, warzywa suszone (cebula, marchew, czosnek, pietruszka), cebula prażona, aromaty, przyprawy, błonniki roślinne.

    OPIS
    Półprodukt garmażeryjny do spożycia po obróbce cieplnej do osiągnięcia temperatury minimum 80°C w środku produktu.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Gotowanie: 4 minuty
    Smażenie: 5 minut

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1088 kJ / 260 kcal
    Tłuszcz: 14 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
    Węglowodany: 25 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 8,8 g
    Sól: 1,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

    30,10