Wyświetlanie 61–80 z 858 wyników

  • KOMBUCHA HERBATA CZARNA BIO 2 L – BIO LINIE

    SKŁADNIKI
    napar z liści czarnej herbaty* (92 %) (woda, czarna herbata*), cukier trzcinowy*, Medusomyces gisevi (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Niepasteryzowany napój z czarnej herbaty poddanej procesowi naturalnej fermentacji.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 77 kJ / 19 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 4,6 g
    w tym cukry: 4,6 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w temperaturze od 0°C do 24°C.

    29,70 
  • KOMBUCHA HERBATA ZIELONA BIO 2 L – BIO LINIE

    SKŁADNIKI
    napar z liści zielonej herbaty* (92 %) (woda, zielona herbata*), cukier trzcinowy*, Medusomyces gisevi (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Niepasteryzowany napój z zielonej herbaty poddanej procesowi naturalnej fermentacji.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 77 kJ / 19 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 4,6 g
    w tym cukry: 4,6 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w temperaturze od 0°C do 24°C.

    30,80 
  • KOMBUCHA HERBATA ZIELONA BIO 500 ml – BIO LINIE

    SKŁADNIKI
    napar z zielonej herbaty* (92 %) (woda, zielona herbata*), cukier trzcinowy*, Medusomyces gisevi. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Niepasteryzowany napój z zielonej herbaty poddanej procesowi naturalnej fermentacji.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 77 kJ/19 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 4,6 g
    w tym cukry: 4,6 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w temperaturze od 0°C do 24°C.

    11,30 
  • KOMBUCHA HERBATA ZIELONA Z ALOE VERA BIO 500 ml – BIO LINIE

    SKŁADNIKI
    napar z zielonej herbaty* (42 %), melisa* (42 %), napar z aloesem* (8 %) (woda, zielona herbata*, melisa*, liofilizowany aloes*), cukier trzcinowy* (8 %), Medusomyces gisevi (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Napar herbaciany poddany fermentacji. Produkt niepasteryzowany, w butelce przebiega wtórna fermentacja i wartości mogą ulegać zmianie.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 77 kJ / 19 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 4,6 g
    w tym cukry – 4,6 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w temperaturze do 24 stopni Celsjusza.

    14,70 
  • KOMBUCHA HERBATA ZIELONA Z CYTRYNĄ BIO 500 ml – BIO LINIE

    SKŁADNIKI
    napar z zielonej herbaty Japan Bancha* (92 %), naturalny aromat cytrynowy, cukier trzcinowy*, Medusomyces gisevi (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Napar herbaciany poddany fermentacji. Produkt niepasteryzowany, w butelce przebiega wtórna fermentacja i wartości mogą ulegać zmianie.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 77 kJ / 19 kcal
    Tłuszcz – 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 4,6 g
    w tym cukry – 4,6 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu, w temperaturze do 24 stopni Celsjusza.

    14,70 
  • KOMBUCHA JABŁKOWA BIO 270 ml – ZAKWASOWNIA

    KOMBUCHA JABŁKOWA BIO 270 ml – ZAKWASOWNIA
    SKU: 5903726408967
    Ilość w opakowaniu: 12
    Waga: 0.48 kg
    Cena za kg: 23.54
    Objętość netto: 270 ml
    Cena za l: 41.85

    12,50 
  • KOMBUCHA JAGODA ACAI BEZGLUTENOWA 330 ml – VIGO

    SKŁADNIKI
    woda, fruktoza, sfermentowana herbata ziołowa, wyciąg z czarnej marchwi i hibiskusa, dwutlenek węgla, ocet jabłkowy, ekstrakt z jagód acai, kwasy: kwas mlekowy, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, witaminy: niacyna, witamina B6, biotyna, witamina B12.

    OPIS
    Napój herbaciany wzbogacony w niacynę, witaminę B6, biotynę i witaminę B12. Pasteryzowany w niskiej temperaturze dla zachowania wszystkich składników odżywczych.
    Niacyna przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
    Witamina B6 i B12 pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
    Biotyna przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu makroskładników odżywczych.
    Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 330 ml.
    Ważne jest prowadzenie zdrowego trybu życia i zrównoważonego sposobu żywienia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 77 kJ/18 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 4,4 g
    w tym cukry: 4,4 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g
    Niacyna: 1,2 mg (7,5 %)**
    Witamina B6: 0,11 mg (7,9 %)**
    Biotyna: 3,8 μg (7,6 %)**
    Witamina B12: 0,19 μg (7,6 %)**
    ** – dzienna referencyjna wartość spożycia

    UWAGA
    Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone. Wstrząsnąć przed użyciem.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

    7,00 
  • KOMBUCHA LAWENDOWA BIO 270 ml – ZAKWASOWNIA

    SKŁADNIKI
    Napar z zielonej herbaty* 68 % (woda, zielona herbata*),zagęszczony sok jabłkowy 21 %, syrop lawendowy* 5 % (cukier*, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat lawendowy, ekstrakt z kwiatów lawendy*, koncentrat soku z czarnej marchwi*), napar z lawendy* 5 % (woda, lawenda* 1 %), żywe kultury scoby. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Produkt niepasteryzowany. Napój naturalnie musujący na bazie naparu z herbaty z dodatkiem syropu z lawendy i naparu z lawendy, poddany procesowi fermentacji. Ma przyjemny, lekko kwaskowaty smak. Jest alternatywą dla piw i napojów gazowanych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 18 kJ/4 kcal
    Tłuszcz – <0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – <0,5 g
    w tym cukry – <0,5 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ, gorczycę.

    UWAGA
    Napój może zawierać do 1,2 % alkoholu. Jeżeli w Twojej butelce widzisz zawiesinę, jest to naturalny grzyb herbaciany. Wykorzystaj go do przygotowania własnej kombuchy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    13,00 
  • KOMBUCHA LAWENDOWA BIO 500 ml – ZAKWASOWNIA

    SKŁADNIKI
    napar z zielonej herbaty* 68 % (woda, zielona herbata*),zagęszczony sok jabłkowy* 21 %, syrop lawendowy* 5 % (cukier*, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat lawendowy, ekstrakt z kwiatów lawendy*, koncentrat soku z czarnej marchwi*), napar z lawendy* 5 % (woda, lawenda* 1 %), żywe kultury scoby. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Napój naturalnie musujący na bazie naparu z herbaty z dodatkiem syropu lawendowego i naparu z lawendy, poddany procesowi fermentacji. Ma przyjemny, lekko kwaskowaty smak. Jest idealną alternatywą dla piw i napojów gazowanych

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 18 kJ/4 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: <0,5 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ.

    UWAGA
    Napój może zawierać do 1,2 % alkoholu. Jeżeli w Twojej butelce widzisz zawiesinę, jest to naturalny grzyb herbaciany. Wykorzystaj go do przygotowania własnej kombuchy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    19,30 
  • KOMBUCHA MIĘTA – RÓŻA – GRANAT BIO 270 ml – ZAKWASOWNIA

    SKŁADNIKI
    napar z zielonej herbaty* 65 % (woda, zielona herbata*),zagęszczony sok jabłkowy* 21 %, napar z mięty* 10 % (woda, mięta* 1 %), syrop różany* 1,6 % (cukier*, woda, kwas: kwas cytrynowy, naturalny aromat z płatków róży, ekstrakt z kwiatów róży*, koncentrat soku z czarnej marchwi*), sok z granatu* 1,6 %, żywe kultury scoby. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Napój naturalnie musujący na bazie naparu z herbaty zielonej z dodatkiem naparu z mięty, syropu różanego i soku z granatu, poddany procesowi fermentacji. Produkt niepasteryzowany.
    Ma przyjemny, lekko kwaskowaty smak. Jest idealną alternatywą dla piw i napojów gazowanych.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna – 101 kJ/20 kcal
    Tłuszcz – <0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 4,5 g
    w tym cukry – 3,4 g
    Białko – 0 g
    Sól – 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ.

    UWAGA
    Napój może zawierać do 1,2 % alkoholu. Jeżeli w Twojej butelce widzisz zawiesinę, jest to naturalny grzyb herbaciany. Wykorzystaj go do przygotowania własnej kombuchy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    13,00 
  • KOMBUCHA MIĘTA MAROKAŃSKA, DZIKA RÓŻA I GRANAT BIO 750 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    SKŁADNIKI
    napar z zielonej herbaty* 50 % (woda, zielona herbata*), zagęszczony sok jabłkowy* 21 %, napar z mięty marokańskiej* 20 % (woda, mięta marokańska* 10 %), sok z grantu* 5 %, sok z dzikiej róży* 3 %, żywe kultury scoby*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt rzemieślniczy, poddany naturalnej fermentacji na bazie naparu z herbaty z dodatkiem naparu z mięty marokańskiej, soku z dzikiej róży i granatu. Naturalnie musujący.
    Produkt niepasteryzowany.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 101 kJ/20 kcal
    Tłuszcz: <0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 4,5 g
    w tym cukry: 3,4 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: SOJĘ, gorczycę.

    UWAGI
    Zawiesina w produkcie jest zjawiskiem pożądanym i świadczy o obecności grzyba herbacianego, którego możesz wykorzystać do przygotowania własnej kombuchy.
    W związku z procesem fermentacji, produkt może zawierać do 1,2 % alkoholu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.

    34,70