Wyświetlanie 101–120 z 130 wyników

  • POPCORN Z NIEBIESKIEJ KUKURYDZY Z MASŁEM SHEA I SOLĄ DO PRZYGOTOWANIA W MIKROFALÓWCE BEZGLUTENOWY BIO 100 g – BLUECORN

    SKŁADNIKI
    ziarno niebieskiej kukurydzy*, tłuszcz shea*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Włóż rozchyloną torebkę do kuchenki mikrofalowej umieszczając ją spodem do góry. Ustaw kuchenkę mikrofalową na maksimum, na 2-4 minuty, w zależności od mocy kuchenki. Przybliżone czasy: 800 W przez 2-3 minuty, 600 W przez 3-4 minuty. Posłuchaj odgłosu pękających ziaren – gdy będzie łyszalny w odstępach 1-2 sekund, kukurydza jest gotowa.

    UWAGI
    W zależności od posiadanej kuchenki mikrofalowej, jeśli duża ilość ziaren nie popękała, następną torebkę podgrzewaj kilka sekund dłużej. Produkt jest gorący, otwieraj torebkę ostrożnie ciągnąc po przekątnej za rogi.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2011 kJ/482 kcal
    Tłuszcz: 25 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
    Węglowodany: 49 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 13 g
    Białko: 8,4 g
    Sól: 0,785 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    6,90 
  • POPCORN Z NIEBIESKIEJ KUKURYDZY Z OLEJEM KOKOSOWYM I SOLĄ HIMALAJSKĄ BEZGLUTENOWY BIO 20 g – BLUECORN

    SKŁADNIKI
    ziarno niebieskiej kukurydzy popcorn*, olej kokosowy virgin* 5 % (tłoczony na zimno, nierafinowany), sól himalajska 0,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Ekologiczny popcorn z niebieskiej kukurydzy z olejem kokosowym virgin i solą himalajską.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1710 kJ/409 kcal
    Tłuszcz – 14,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 8,9 g
    Węglowodany – 47,1 g
    w tym cukry – 0,7 g
    Błonnik – 23,2 g
    Białko – 10,1 g
    Sól – 0,23 g
    Żelazo – 3,29 mg (24 %)**
    Potas – 356 mg (18 %)**
    Cynk – 3,13 mg (31 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia składników mineralnych dla osób dorosłych

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    3,90 
  • POPCORN Z NIEBIESKIEJ KUKURYDZY Z OLEJEM KOKOSOWYM I SOLĄ HIMALAJSKĄ BEZGLUTENOWY BIO 50 g – BLUECORN

    SKŁADNIKI
    ziarno popcornu niebieskiej kukurydzy*, olej kokosowy extra virgin* (5 %), sól himalajska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1710 kJ/409 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g
    Węglowodany: 47 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Błonnik: 23 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,23 g
    Żelazo: 3,29 mg (23,5 %)**
    Potas: 356 mg (17,8 %)**
    Cynk: 3,13 mg (31 %)**

    ** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

    5,80 
  • PRALINKI DAKTYLOWE POSYPANE PŁATKAMI KOKOSOWYMI BEZGLUTENOWE BIO 200 g – VERIVAL

    SKŁADNIKI
    daktyle* 98 %, płatki kokosowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1325 kJ/313 kcal
    Tłuszcz: 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 62 g
    Błonnik: 7,3 g
    Białko: 2,6 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ, ŁUBIN i orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    18,70 
  • PRZECIER FRUIT TO GO JABŁKO – CZARNA PORZECZKA BEZ DODATKU CUKRU 120 g – BOB SNAIL

    SKŁADNIKI
    przecier z jabłek 86 %, przecier z czarnej porzeczki 14 %.

    OPIS
    Przecier jabłko – czarna porzeczka. Produkt pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej.
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 257 kJ/61 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 13 g
    w tym cukry: 8,9 g
    Błonnik: 3,0 g
    Białko: 0,4 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 24 godzin.

    4,30 
  • PRZECIER JABŁKOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g – NATURA NUOVA

    SKŁADNIKI
    jabłko* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przecier z jabłek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 250 kJ/ 59 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,01 g
    Węglowodany: 13 g
    w tym cukry: 13 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: 0,4 g
    Sól: 0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, bez dostępu światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h.

    4,30 
  • PRZECIER OWOCOWY BANAN – GUAWA – MANGO BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    SKŁADNIKI
    banan* (58 %), guawa** (20 %), mango* (20 %), sok z cytryny*. (* z certyfikowanych upraw biodynamicznych, ** z certyfikowanych upraw ekologicznych). Składniki Demeter: 80 %.

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 323 kJ/76 kcal
    Tłuszcz: 0,3 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 15,7 g
    w tym cukry: 12,8 g
    Błonnik: 2,5 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: <0,01 g

    UWAGA
    Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    7,10 
  • PRZECIER OWOCOWY BANAN – MALINA – RABARBAR BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    SKŁADNIKI
    banan* (70 %), malina** (15 %), rabarbar* (15 %). (* z certyfikowanych upraw biodynamicznych, ** z certyfikowanych upraw ekologicznych). Składniki Demeter: 85 %.

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 300 kJ/71 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 14,9 g
    w tym cukry: 14,8 g
    Błonnik: 2,4 g
    Białko: 1,1 g
    Sól: <0,01 g

    UWAGA
    Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    7,10 
  • PRZECIER OWOCOWY GRUSZKA – ŚLIWKA – BANAN BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    SKŁADNIKI
    gruszka* (45 %), śliwka* (45 %), banan* (10 %). (* z certyfikowanych upraw biodynamicznych). Składniki Demeter: 100 %.

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 242 kJ/57 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11,2 g
    Błonnik: 2,6 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: <0,005 g

    UWAGA
    Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    7,10 
  • PRZECIER OWOCOWY JABŁKO – CZERWONE OWOCE BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g – NATURA NUOVA

    SKŁADNIKI
    jabłko* (70 %), truskawki* (15 %), borówki* (15 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przecier z jabłek uzyskane z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych, z dodatkiem jagód i truskawek. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 245 kJ/58 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g
    Węglowodany: 12,1 g
    w tym cukry: 11,2 g
    Błonnik: 1,4 g
    Białko : 0,6 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, bez dostępu światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 h.

    4,30 
  • PRZECIER OWOCOWY JABŁKO – BANAN – CYNAMON BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    SKŁADNIKI
    jabłko* (70 %), banan* (29,8 %), cynamon** (0,2 %) (* z upraw biodynamicznych, ** z upraw ekologicznych)

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 280 kJ/67 kcal
    Tłuszcz: < 0,5 g
    w tym kwasy nasycone: < 0,1 g
    Węglowodany: 15 g
    w tym cukry: 13 g
    Błonnik: 0,9 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: < 0,01g

    UWAGA
    Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    7,10 
  • PRZECIER OWOCOWY JABŁKO – BANAN – JAGODA – MALINA BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    SKŁADNIKI
    jabłko* (60 %), banan* (20 %), jagoda** (10 %), malina** (10 %). (* z upraw biodynamicznych, ** z upraw ekologicznych)

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 253 kJ/60 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 9,2 g
    Błonnik: 2,5 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: <0,01 g

    UWAGA
    Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    7,10 
  • PRZECIER OWOCOWY JABŁKO – BANAN – KAKAO BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    SKŁADNIKI
    jabłko* (50 %), banan* (49 %), kakao** (1 %) (* z upraw biodynamicznych, ** z upraw ekologicznych)

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 317 kJ/76 kcal
    Tłuszcz: <0,5 g
    w tym kwasy nasycone: <0,1 g
    Węglowodany: 18 g
    w tym cukry: 15 g
    Błonnik: 1,0 g
    Białko: 1,0 g
    Sól: <0,01 g

    UWAGA
    Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    7,10 
  • PRZECIER OWOCOWY JABŁKO – BANAN – TRUSKAWKA BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    SKŁADNIKI
    jabłko* (60 %), banan* (20 %), truskawka** (20 %) (* z certyfikowanych upraw biodynamicznych, ** z certyfikowanych upraw ekologicznych). Składniki Demeter: 80 %.

    OPIS
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 254 kJ/60 kcal
    Tłuszcz: 0,5 g
    w tym kwasy nasycone: 0,1 g
    Węglowodany: 11,9 g
    w tym cukry: 10,7 g
    Błonnik: 1,9 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: <0,01 g

    UWAGA
    Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

    7,10 
  • PRZECIER OWOCOWY JABŁKO – BANAN BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g – NATURA NUOVA

    SKŁADNIKI
    jabłko* (75 %), banan* (25 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przecier z jabłek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych z dodatkiem banana. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 281 kJ/66 kcal
    Tłuszcz: 0,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g
    Węglowodany: 14,5 g
    w tym cukry: 14 g
    Błonnik: 1,6 g
    Białko: 0,7 g
    Sól: 0,01g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, bez dostępu światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce spożyć w ciągu 24 h.

    4,30 
  • PRZECIER OWOCOWY JABŁKO – MANGO – BRZOSKWINIA BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g – NATURA NUOVA

    SKŁADNIKI
    jabłko* (80 %), mango* (10 %), brzoskwinia* (10 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Przecier z jabłek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych z dodatkiem mango i brzoskwini. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 252 kJ/59 kcal
    Tłuszcz: 0,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,01 g
    Węglowodany: 12,9 g
    w tym cukry: 12,8 g
    Błonnik: 1,7 g
    Białko: 0,6 g
    Sól: <0,01 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, bez dostępu światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 h.

    4,30