Budynie kisiele i galaretki – ekologiczne przekąski, bio słodycze – dostępne w Bio Zakątek – w sklepie internetowym, jak również stacjonarnym.

Wyświetlanie 1–20 z 61 wyników

  • .KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWY, BEZ DODATKU CUKRU, Z SOKIEM OWOCOWYM 40G – CELIKO

    SKŁADNIKI
    skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczony sok truskawkowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok truskawkowy), barwniki: karoteny, antocyjany; aromat, sól.

    OPIS
    Łatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
    Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.
    2. Do reszty wody dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozprowadzony w wodzie proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.
    3. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy kisiel i pozostawić do stężenia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g kisielu w proszku
    Wartość energetyczna: 1319 kJ/315 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 78,7 g
    w tym cukry: 0,4 g
    Białko: 0 g
    Sól: 0,21 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać soję, mleko i ich produkty pochodne.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    1,60 
  • BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY, EKOLOGICZNY 40G – AMYLON

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 20 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml.
    2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
    3. Do pozostałego MLEKA (150 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
    4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
    Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu sypkiego
    Warość energetyczna: 1405 kJ/331 kcal
    Tłuszcz: 2,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
    Węglowodany: 73 g
    w tym cukry: <0,5 g
    Białko: 4,8 g
    Sól: 0,03 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed światłem.

    3,70 
  • BUDYŃ MORELOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana*, suszone morele* (8 %), naturalny aromat morelowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml.
    2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
    3. Do pozostałego MLEKA (150 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
    4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
    Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu sypkiego
    Wartość energetyczna – 1480 kJ/349 kcal
    Tłuszcz – <0,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g
    Węglowodany – 86 g
    w tym cukry – 5,9 g
    Białko – <0,5 g
    Sól – 0,02 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed światłem.

    4,30 
  • BUDYŃ O SMAKU CAFFE LATTE BEZGLUTENOWY 37 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO pełne w proszku, koncentrat białek SERWATKOWYCH w proszku, MAŚLANKA w proszku, ekstrakt cykorii, kawa naturalna (2 %), węglan wapnia, sól, aromat.

    OPIS
    Słodka przekąska, łatwa i szybka w przygotowaniu. Świetnie sprawdzi się jako drugie śniadanie w pracy lub pyszny podwieczorek.
    Jest odpowiedni dla osób aktywnych i uprawiających sport.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Do kubka wlej 190 ml zimnej lub ciepłej przegotowanej wody.
    Zawartość torebki wsyp powoli do kubka cały czas energicznie mieszając. Odczekaj ok. 2 minut do zgęstnienia i gotowe.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1652 kJ/389 kcal
    Tłuszcz: 2,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 79 g
    w tym cukry: 48 g
    Błonnik: 0,7 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,39 g
    Wapń: 346 mg (43 %)**
    ** dzienna referencyjna wartość spożycia

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    2,80 
  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9 %), aromat.

    OPIS
    Smaczny budyń czekoladowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.
    Opakowanie budyniu wystarcza na przygotowanie 4 porcji po 150 g.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Z 0,5 l zimnego MLEKA odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
    Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1392 kJ / 333 kcal
    Tłuszcz: 1,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 78,6 g
    w tym cukry: 0,2 g
    Białko: 2,2 g
    Sól: 0,06 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    1,30 
  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM Z ŻURAWINĄ BIO 40 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    skrobia*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* (17,5 %), żurawina liofilizowana* (2,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Budyń o smaku czekoladowym w proszku z dodatkiem liofilizowanej żurawiny. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Z 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok.1,5 łyżki), a następnie dokładnie wymieszaj. Resztę MLEKA lub napoju roślinnego zagotuj. Do gotującego się MLEKA lub napoju wlej rozpuszczony proszek. Gotuj, ciągle mieszając, do momentu zgęstnienia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO PRZYGOTOWANIU Z MLEKIEM 2 % TŁUSZCZU
    Wartość energetyczna – 360 kJ / 86 kcal
    Tłuszcz – 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,2 g
    Węglowodany – 14 g
    w tym cukry – 8,8 g
    Białko – 3,3 g
    Sól – 0,10 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    2,60 
  • BUDYŃ O SMAKU JAGODOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,6 % (maltodekstryna, sok jagodowy), aromat.

    OPIS
    Smaczny budyń jagodowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Z 0,5 l zimnego MLEKA odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
    Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1458 kJ / 348 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 86,6 g
    w tym cukry: 1,2 g
    Białko: 0,3 g
    Sól: 0,04 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    1,50 
  • BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka w proszku (maltodekstryna, sok z buraka), zagęszczony sok malinowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok malinowy), aromat.

    OPIS
    Smaczny budyń o smaku malin bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ!
    Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.
    Opakowanie budyniu wystarcza na przygotowanie 4 porcji po 150 g.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Z 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
    * Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g budyniu w proszku
    Wartość energetyczna – 1456 kJ/348 kcal
    Tłuszcz – 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
    Węglowodany – 86,6 g
    w tym cukry – 0,3 g
    Białko – 0,3 g
    Sól – 0,04 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    1,50 
  • BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM BIO 38 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    skrobia*, maliny liofilizowane* (5,3 %), burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Budyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    z 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie wymieszaj. Resztę MLEKA lub napoju roślinnego zagotuj. Do gotującego się MLEKA lub napoju wlej rozpuszczony proszek. Gotuj, ciągle mieszając, do momentu zgęstnienia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO PRZYGOTOWANIU Z MLEKIEM 2 % TŁUSZCZU
    Wartość energetyczna – 360 kJ / 86 kcal
    Tłuszcz – 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,1 g
    Węglowodany – 14 g
    w tym cukry – 8,9 g
    Białko – 3,4 g
    Sól – 0,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    3,10 
  • BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: ryboflawina.

    OPIS
    Smaczny budyń śmietankowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Z 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
    *Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1459 kJ/349 kcal
    Tłuszcz: 0,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 86,7 g
    w tym cukry: 0 g
    Białko: 0,3 g
    Sól: 0,04 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    1,50 
  • BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BIO 38 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    skrobia*, naturalny aromat, wanilia Bourbon* (0,1 %), kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

    OPIS
    Budyń o smaku waniliowym w proszku z dodatkiem wanilii Bourbon. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Z 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie wymieszaj. Resztę MLEKA lub napoju roślinnego zagotuj. Do gotującego się MLEKA lub napoju wlej rozpuszczony proszek. Gotuj, ciągle mieszając, do momentu zgęstnienia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO PRZYGOTOWANIU Z MLEKIEM 2 % TŁUSZCZU
    Wartość energetyczna – 360 kJ / 86 kcal
    Tłuszcz – 1,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,1 g
    Węglowodany – 14 g
    w tym cukry – 8,8 g
    Białko – 3,1 g
    Sól – 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    2,10 
  • BUDYŃ ORKISZOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY

    SKŁADNIKI
    skrobia ziemniaczana*, mąka z PSZENICY ORKISZ* 40 %, wiórki kokosowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Ekologiczny budyń orkiszowy z dodatkiem ekologicznych wiórków kokosowych, przygotowany w 100 % z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok. 30 g) cukru lub innego słodziwa.
    2. Pozostałe MLEKO zagotuj i wlej do niego rozmieszany proszek z cukrem, ciągle mieszając. Zagotuj.
    3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Doskonale smakuje na ciepło lub na zimno.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przyrządzeniu
    Wartość energetyczna – 387 kJ/92 kcal
    Tłuszcz – 2,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,5 g
    Węglowodany – 15 g
    w tym cukry – 8,1 g
    Białko – 3,1 g
    Sól – 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    3,10 
  • BUDYŃ PROTEINOWY O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 45 g – AMYLON

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana*, koncentrat białka SERWATKOWEGO* (37,5 %), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
    Czym jest WPC – źródło białka budyniu? Białko WPC to z angielskiego Whey Protein Concentrate, czyli w dosłownym tłumaczeniu koncentrat białka serwatki – znane i doceniane przez sportowców.
    Jakie są właściwości WPC?
    – Dzięki wysokiej zawartości protein białko WPC wspomaga organizm we wzroście masy mięśniowej bez ryzyka odkładania się masy mięśniowej w organizmie.
    – Jego niska kaloryczność pozwala na redukcję masy tłuszczowej podczas odchudzania.
    – Wspomaga regenerację mięśni
    – Uzupełnia porcję białka w diecie

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z 400 ml zimnego MLEKA odlać 300 ml.
    2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
    3. Do pozostałego MLEKA (100 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
    4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
    Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia. Budyń można przygotować również na napoju SOJOWYM czy owsianym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g sypkiego budyniu
    Wartość energetyczna: 1531 kJ/363 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: 43 g
    w tym cukry: 4,6 g
    Białko: 35 g
    Sól: 1,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.

    6,60 
  • BUDYŃ PROTEINOWY TRUSKAWKOWY BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 45 g – AMYLON

    SKŁADNIKI
    skrobia kukurydziana*, koncentrat białka SERWATKOWEGO* (37,5 %), suszone truskawki* (4 %), suszony burak*, naturalny aromat truskawkowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
    Czym jest WPC – źródło białka budyniu? Białko WPC to z angielskiego Whey Protein Concentrate, czyli w dosłownym tłumaczeniu koncentrat białka serwatki – znane i doceniane przez sportowców.
    Jakie są właściwości WPC?
    – Dzięki wysokiej zawartości protein białko WPC wspomaga organizm we wzroście masy mięśniowej bez ryzyka odkładania się masy mięśniowej w organizmie.
    – Jego niska kaloryczność pozwala na redukcję masy tłuszczowej podczas odchudzania.
    – Wspomaga regenerację mięśni
    – Uzupełnia porcję białka w diecie

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    1. Z 400 ml zimnego MLEKA odlać 300 ml.
    2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania.
    3. Do pozostałego MLEKA (100 ml) wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
    4. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
    Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia. Budyń można przygotować również na napoju SOJOWYM czy owsianym.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g sypkiego budyniu
    Wartość energetyczna: 1574 kJ/372 kcal
    Tłuszcz: 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
    Węglowodany: 57 g
    w tym cukry: 6,5 g
    Białko: 31 g
    Sól: 1,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.

    6,60