- Nie możesz dodać "MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BIAŁEJ, KURKUMIE I KOKOSIE BIO 150 g - TERRASANA" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 1–20 z 52 wyników
-
24,50 zł
ANANAS W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BIO 50 g – PUFFINS
SKŁADNIKI
czekolada gorzka* 59 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], suszone kawałki ananasa* 40 %, substancja glazurująca*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.OPIS
Suszone chrupiące kawałki ananasa obtoczone gorzką czekoladą, doskonała przekąska w ciągu dnia.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2018 kJ/483 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 56 g
Błonnik: 8,6 g
Białko: 4,5 g
Sól: <0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA lub migdały.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
14,10 zł
BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
czekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*], banany suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %.OPIS
Ekologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1851 kJ/443 kcal
Tłuszcz – 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 14 g
Węglowodany – 51 g
w tym cukry – 47 g
Błonnik – 6,0 g
Białko – 5,0 g
Sól – 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
12,00 zł
BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G COCOA
SKŁADNIKI
banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy nasycone: 14 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 47 g
Błonnik: 6 g
Białko: 5 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
22,20 zł
CZARNA PORZECZKA W BIAŁEJ CZEKOLADZIE 50 g – PUFFINS
SKŁADNIKI
biała czekolada 59 % [cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, SERWATKA w proszku (z MLEKA), emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat waniliowy], suszona czarna porzeczka 40 %, substancja glazurująca: guma arabska.OPIS
Suszone czarna porzeczka obtoczona białą czekoladą, dokonała przekąska w ciągu dnia.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1874 kJ/449 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 48 g
Błonnik: 13 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0,11 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechyZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
8,90 zł
DAKTYLE W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI
SKŁADNIKI
daktyle* 50 %, czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %.OPIS
Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1782 kJ/426 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 50 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
13,20 zł
DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
czekolada* (50 %) (surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. .OPIS
Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1926 kJ/462 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
Węglowodany 47 g
w tym cukry 45 g
Błonnik 10 g
Białko 5,0 g
Sól 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
zboża zawierające GULTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
26,40 zł
DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 250 g – BIO PLANET
SKŁADNIKI
czekolada* (50 %) (surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. .OPIS
Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1926 kJ/462 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
Węglowodany 47 g
w tym cukry 45 g
Błonnik 10 g
Białko 5,0 g
Sól 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
zboża zawierające GULTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
12,60 zł
FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA
SKŁADNIKI
czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 65 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy nasycone: 15 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 44 g
Błonnik: 10 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
13,90 zł
IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA
SKŁADNIKI
imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPIS
Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1775 kJ/422 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy nasycone: 10 g
Węglowodany: 68 g
w tym cukry: 68 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 2,3 g
Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
8,90 zł
IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 50G – DOTI
SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.OPIS
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1807 kJ/ 432 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 2,9 g
Sól: 0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
14,50 zł
JAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2015 kJ/483 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 42 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 9,0 g
Sól: 0,4 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
20,00 zł
KRUSZONE ZIARNO KAKAO W CZEKOLADZIE KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 70 g – COCOA
SKŁADNIKI
czeklada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), kruszone ziarno kakao* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zawartość masy kakaowej minimum 60 %. Zawiera substancję słodzącą.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2248 kJ/544 kcal
Tłuszcz – 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 31 g
Węglowodany – 23 g
w tym cukry – 1,4 g
w tym poliole – 15 g
Błonnik – 16 g
Białko – 8,6 g
Sól – 0,14 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
17,80 zł
MALINY LIOFILIZOWANE W CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWE BIO 50 g – ME GUSTO (SUPER FUDGIO)
SKŁADNIKI
czekolada (86,4 %) [cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku* (ryż*, błonnik OWSIANY bezglutenowy*, olej słonecznikowy*, sól), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], malina liofilizowana* (10 %), tłuszcz kakaowy*, substancja glazurująca: guma arabska*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
W czekoladzie: masa kakaowa min. 50 %.OPIS
Maliny liofilizowane w czekoladzie. Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2226 kJ / 534 kcal
Tłuszcz: 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 39 g
Błonnik: 7,9 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,07 g
Potas: 410 mg (21 % RWS**)
Fosfor: 175 mg (25 % RWS**)
Magnez: 94 mg (25 % RWS**)
Żelazo: 6,0 mg (43 % RWS**)RWS – referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY.ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
24,50 zł
MIECHUNKA W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BIO 50 g – PUFFINS
SKŁADNIKI
czekolada gorzka* 59 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], suszone kawałki miechunki* 40 %, substancja glazurująca*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.OPIS
Suszona miechunka bio obtoczone gorzką czekoladą, doskonała przekąska w ciągu dnia.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1966 kJ/ 472 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 37 g
Błonnik: 15 g
Białko: 6,3 g
Sól: <0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA lub migdałyZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu -
14,50 zł
MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA
SKŁADNIKI
polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 36 %.OPIS
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2648 kJ/640 kcal
Tłuszcz: 55 g
w tym kwasy nasycone: 23 g
Węglowodany: 19 g
w tym cukry: 19 g
Błonnik: 10 g
Białko: 12 g
Sól: 0,14 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. -
14,50 zł
MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g – COCOA
SKŁADNIKI
polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 36 %OPIS
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2590 kJ/696 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 13 g
Sól: 0,16 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.