Wyświetlanie 1–20 z 49 wyników

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*], banany suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %.

    OPIS
    Ekologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 1851 kJ/443 kcal
    Tłuszcz – 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 14 g
    Węglowodany – 51 g
    w tym cukry – 47 g
    Błonnik – 6,0 g
    Białko – 5,0 g
    Sól – 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,10 
  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G COCOA

    SKŁADNIKI
    banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy nasycone: 14 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 47 g
    Błonnik: 6 g
    Białko: 5 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,00 
  • DAKTYLE W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

    SKŁADNIKI
    daktyle* 50 %, czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %.

    OPIS
    Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1782 kJ/426 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 54 g
    w tym cukry: 50 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    8,90 
  • FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 15 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 44 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    12,60 
  • IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
    Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1775 kJ/422 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 10 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 68 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: 2,3 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    13,90 
  • IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 50G – DOTI

    SKŁADNIKI
    kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.

    OPIS
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1807 kJ/ 432 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    8,90 
  • JAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2015 kJ/483 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 44 g
    w tym cukry: 42 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 9,0 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    14,50 
  • KRUSZONE ZIARNO KAKAO W CZEKOLADZIE KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czeklada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), kruszone ziarno kakao* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawartość masy kakaowej minimum 60 %. Zawiera substancję słodzącą.
    Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 2248 kJ/544 kcal
    Tłuszcz – 49 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 31 g
    Węglowodany – 23 g
    w tym cukry – 1,4 g
    w tym poliole – 15 g
    Błonnik – 16 g
    Białko – 8,6 g
    Sól – 0,14 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    20,00 
  • MALINY LIOFILIZOWANE W CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWE BIO 50 g – ME GUSTO (SUPER FUDGIO)

    SKŁADNIKI
    czekolada (86,4 %) [cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku* (ryż*, błonnik OWSIANY bezglutenowy*, olej słonecznikowy*, sól), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], malina liofilizowana* (10 %), tłuszcz kakaowy*, substancja glazurująca: guma arabska*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    W czekoladzie: masa kakaowa min. 50 %.

    OPIS
    Maliny liofilizowane w czekoladzie. Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2226 kJ / 534 kcal
    Tłuszcz: 35 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 46 g
    w tym cukry: 39 g
    Błonnik: 7,9 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 0,07 g
    Potas: 410 mg (21 % RWS**)
    Fosfor: 175 mg (25 % RWS**)
    Magnez: 94 mg (25 % RWS**)
    Żelazo: 6,0 mg (43 % RWS**)

    RWS – referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SOJĘ, ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,80 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 36 %.

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
    MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2648 kJ/640 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy nasycone: 23 g
    Węglowodany: 19 g
    w tym cukry: 19 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,14 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,50 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 36 %

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
    MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2590 kJ/696 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 21 g
    Błonnik: 8,7 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,16 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,50 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z SOLĄ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, sól himalajska <1 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 %.

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
    MIGDAŁY, biała polewa, sól himalajska tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2669 kJ/645 kcal
    Tłuszcz: 54 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 20 g
    w tym cukry: 20 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 15 g
    Sól: 0,37 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,50 
  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE DESEROWEJ EKOLOGICZNE, BEZGLUTENOWE 50G – DOTI

    SKŁADNIKI
    czekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %.

    OPIS
    Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2368 kJ/571 kcal
    Tłuszcz: 44 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
    Węglowodany: 30 g
    w tym cukry: 28 g
    Błonnik: 9,5 g
    Białko: 9,8 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY NERKOWCA.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,90