Wyświetlanie wszystkich wyników: 69

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G COCOA

    SKŁADNIKI
    banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy nasycone: 14 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 47 g
    Błonnik: 6 g
    Białko: 5 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,90 
  • FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 15 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 44 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,90 
  • IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
    Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1775 kJ/422 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 10 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 68 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: 2,3 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,60 
  • IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ EKOLOGICZNY, BEZGLUTENOWY 50G – DOTI

    SKŁADNIKI
    kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.

    OPIS
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1807 kJ/ 432 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
    Węglowodany: 58 g
    w tym cukry: 22 g
    Błonnik: 6,0 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    8,90 
  • JAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2015 kJ/483 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 44 g
    w tym cukry: 42 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 9,0 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    16,60 
  • MANGO W CZEKOLADZIE CREAMY BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 55 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), zawartość masy kakaowej minimum 31 %), suszone mango* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Mango, jeden z najpyszniejszych owoców. W swojej wysuszonej formie zachowuje charakterystyczny, słodko winny smak. Czekolada w której kulki mango są zanurzone, tworzy wraz z owocem słodko-winno kremową kombinację. Czekolada Creamy, którą pokryty jest owoc, dzięki roztartym migdałom i miąższowi z kokosa, do złudzenia przypomina smakiem mleczną czekoladę. Produkt zdecydowanie dla amatorów “mlecznych”, łagodnych smaków, mimo że nie zawiera MLEKA i jest w 100 % wegański.
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1663 kJ / 397 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 33 g
    w tym poliole: 8,0 g
    Błonnik: 18 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,25 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    21,20 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 36 %.

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
    MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2648 kJ/640 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy nasycone: 23 g
    Węglowodany: 19 g
    w tym cukry: 19 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,14 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,10 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 36 %

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
    MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2590 kJ/696 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 21 g
    Błonnik: 8,7 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,16 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,10 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z SOLĄ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, sól himalajska <1 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 %.

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
    MIGDAŁY, biała polewa, sól himalajska tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2669 kJ/645 kcal
    Tłuszcz: 54 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 20 g
    w tym cukry: 20 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 15 g
    Sól: 0,37 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,10 
  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE DESEROWEJ EKOLOGICZNE, BEZGLUTENOWE 50G – DOTI

    SKŁADNIKI
    czekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %.

    OPIS
    Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2368 kJ/571 kcal
    Tłuszcz: 44 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
    Węglowodany: 30 g
    w tym cukry: 28 g
    Błonnik: 9,5 g
    Białko: 9,8 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY NERKOWCA.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,90 
  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I CYNAMONIE BIO 150 g – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    czekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), MIGDAŁY* (25%) (MIGDAŁY*, olej słonecznikowy*), cynamon* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska*. (*certyfikowany składnik ekokogiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
    Wartość energetyczna – 2328 kJ/560 kcal
    Tłuszcz – 38,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 15,9 g
    Węglowodany – 42,0 g
    w tym cukry – 41,2 g
    Błonnik – 5,2 g
    Białko – 8,5 g
    Sól – 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym.

    25,70 
  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMILK (OBLEWANE CZEKOLADĄ Z NIEPRAŻONYCH ZIAREN KAKAOWCA) EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 47 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2435 kJ/587 kcal
    Tłuszcz: 45 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 30 g
    w tym cukry: 30 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 10,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,10 
  • MIGDAŁY W KAKAO BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    masa kakaowa* 65 % (100 % nieprażone ziarno kakao*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wiemy jak trudno o słodycze z dobrym makro. MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!
    Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki lub plecaka.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2454 kJ/595 kcal
    Tłuszcz: 53 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
    Węglowodany: 5,8 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 14 g
    Sól: 0,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,80 
  • MORWA BIAŁA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWA BIO 50 g – DOTI

    SKŁADNIKI
    czekolada* 56 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], morwa biała* 43 %, substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.

    OPIS
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1922 kJ/460 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
    Węglowodany: 55 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    8,90 
  • MORWA W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), morwa biała* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Kompozycja niespotykana na rynku – morwa biała w surowej czekoladzie! Subtelność surowej czekolady doskonale harmonizuje z miodowym aromatem morwy białej. Idealnie sprawdzi się jako słodka przekąska. Świetna do schrupania w przerwie w pracy, podczas podróży czy jako dodatek do popołudniowej kawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2120 kJ/508 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 49 g
    Błonnik: 7,0 g
    Białko: 6,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,90 
  • ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2635 kJ / 637 kcal
    Tłuszcz: 56 g;
    w tym kwasy nasycone: 23 g;
    Węglowodany: 16 g;
    w tym cukry: 14 g;
    Błonnik: 10 g;
    Białko: 11 g;
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt zawiera ORZECHY.

    16,60 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ 88 % BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 88 %.

    OPIS
    Wiemy jak trudno o fit przekąski na diecie, a szczególnie na keto i low carb. ORZECHY w ciemnej czekoladzie 88 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – ORZECHY w czekoladzie z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2454 kJ/591 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 10 g
    Błonnik: 15 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,80 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany miąższ kokosowy* 15 %, inulina*, sproszkowane kakao*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyna słonecznikowa* – zawartość masy kakaowej minimum 45 %), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 2511 kJ/576 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
    Węglowodany: 24 g
    w tym cukry: 3,6 g
    w tym poliole: 13 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 7,9 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    19,30 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ OBLEWANE CZEKOLADĄ Z NIEPRAŻONYCH ZIAREN KAKAOWCA EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 75 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowany napój kokosowy* 16 %, wanilia Bourbon), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 45 %

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2516 kJ/607 kcal
    Tłuszcz: 48 g
    w tym kwasy nasycone: 27 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 30 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,10 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE PRALINOWEJ BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BENJAMISSIMO

    SKŁADNIKI
    czekolada pralinowa* (67 %) (miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*, ORZECHY LASKOWE* (16 %), tłuszcz kakaowy*, napój ​​kokosowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), prażone ORZECHY LASKOWE* (33 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą.
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2515 kJ / 609 kcal
    Tłuszcz: 54 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 3,3 g
    w tym poliole: 14 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,04 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MIGDAŁY, PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA, ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    17,70 
  • ORZECHY LASKOWE W KETO CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEAUTY 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada 57 % (nieprażone ziarno kakao, inulina, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon, selen (drożdże wzbogacone w selen), biotyna (D-biotyna), ORZECHY LASKOWE 43 %.
    Zawartość masy kakaowej minimum 47 %.

    Składniki w porcji dziennej – 70 g
    Selen: 55 μg (100 %)**
    Biotyna: 2500 μg (5000 %)**

    **Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

    OPIS
    Suplement diety. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
    Biotyna i selen pomagają zachować zdrowe włosy.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 1 opakowanie 70 g.
    Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
    Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
    Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    20,30 
  • Orzechy nerkowca w czekoladzie bez cukru80g – Arco

    Orzechy nerkowca w czekoladzie bez cukru80g – Arco

    Orzechy nerkowca w czekoladzie bez cukru80g – Arco
    5902447507874

    18,20 
  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ 60G EKOLOGICZNE, BEZGLUTENOWE – DOTI

    SKŁADNIKI
    czekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], ORZECHY NERKOWCA* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %.

    OPIS
    ORZECHY NERKOWCA oblane czekoladą. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Produkt odpowiedni dla wegan.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2329 kJ/561 kcal
    Tłuszcz: 40 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
    Węglowodany: 36 g
    w tym cukry: 28 g
    Błonnik: 7,6 g
    Białko: 9,5 g
    Sól: 0 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MIGDAŁY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    9,90 
  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ EKOLOGICZNE 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*), ORZECHY NERKOWCA* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2436 kJ/588 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy nasycone: 20 g
    Węglowodany: 23 g
    w tym cukry: 21 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    14,90 
  • ORZECHY NERKOWCA W POLEWIE KURKUMA – IMBIR – CYTRYNA BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BENJAMISSIMO

    SKŁADNIKI
    polewa z kurkumą, imbirem i cytryną* (66 %) [cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mąka z orzechów tygrysich*, napój ​​kokosowy*, kurkuma w proszku* (2 %), proszek imbirowy* (0,7%), olejek cytrynowy* (0,5 %), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], prażone ORZECHY NERKOWCA* (33 %), sól himalajska (1,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2437 kJ / 587 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 37 g
    w tym cukry: 28 g
    Białko: 8,3 g
    Sól: 1,5 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY LASKOWE, MIGDAŁY, PISTACJE, ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    16,90 
  • ORZECHY PEKAN W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I KAKAO BIO 100 g – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    czekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), ORZECHY PEKAN* (25 %) (ORZECHY PEKAN*, olej słonecznikowy*), kakao w proszku* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna- 2447 kJ/ 589 kcal
    Tłuszcz – 42,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 16,5 g
    Węglowodany – 42,2 g
    w tym cukry – 41,4 g
    Błonnik – 4,9 g
    Białko – 6,5 g
    Sól – 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym.

    30,20 
  • ORZESZKI ZIEMNE W POLEWIE MIX BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BENJAMISSIMO

    SKŁADNIKI
    polewa z kurkumą, imbirem i cytryną* (35,5 %) [cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mąka z orzechów tygrysich*, napój kokosowy*, kurkuma w proszku* (2 %), imbir w proszku* (0,7 %), olejek cytrynowy* (0,5 %), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], polewa ze spiruliną* (35,5 %) [cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mąka z orzechów tygrysich*, napój kokosowy*, ekstrakt ze spiruliny* (1,5 %), sól morska (1,5 %), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], prażone ORZESZKI ZIEMNE* (29 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2536 kJ / 611 kcal
    Tłuszcz: 45 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 30 g
    Białko: 8,7 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY LASKOWE, MIGDAŁY, PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    16,90 
  • RABARBAR W CZEKOLADZIE CREAMY BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    rabarbar* 50 % (suszony rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %), czekolada* 50 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) – zawartość masy kakaowej minimum 31 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze smakiem rabarbaru. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1612 kJ / 387 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
    Węglowodany: 50 g
    w tym cukry: 34 g
    w tym poliole: 7,4 g
    Błonnik: 17 g
    Białko: 3,9 g
    Sól: 0,15 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    21,20 
  • RODZYNKI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), rodzynki* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1940 kJ/465 kcal
    Tłuszcz: 25 g
    w tym kwasy nasycone: 16 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 49 g
    Błonnik: 7 g
    Białko: 4 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    13,50 
  • ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 55 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), śliwki kalifornijskie* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 65 %

    OPIS
    Śliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.
    Delektowanie się klasycznym smakiem śliwki w czekoladzie urozmaiconej cytrusowymi nutami surowego kakao oraz subtelnym karmelowym posmakiem wyjątkowego nektaru z kwiatów palmy kokosowej to prawdziwa przyjemność.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1721 kJ/412 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    16,60 
  • TRUSKAWKI W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEZ DODATKU CUKRU KETO BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 85 % (nieprażone ziarno kakao*,substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, olej MCT z kokosa*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), liofilizowane truskawki* 15 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 60 %.

    OPIS
    Wiemy jak trudno o dobre słodycze ketogeniczne na diecie keto. Dlatego zastąpiliśmy cukier erytrytolem – truskawki w czekoladzie keto to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To keto deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – truskawki w czekoladzie keto z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku!
    Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2075 kJ/500 kcal
    Tłuszcz: 42 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 9,3 g
    w tym poliole: 21 g
    Błonnik: 15 g
    Białko: 6,5 g
    Sól: 0,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    20,30