• BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*], banany suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %.

    OPIS
    Ekologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1851 kJ/443 kcal
    Tłuszcz 23 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g
    Węglowodany 51 g
    w tym cukry 47 g
    Błonnik 6,0 g
    Białko 5,0 g
    Sól 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    19,20 
  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G COCOA

    SKŁADNIKI
    banany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    OPIS
    Peruwiańskie suszone banany są charakterystyczne w swoim wyjątkowym smaku i intensywnym aromacie. Ciemna czekolada z wyrazistym cytrusowym akcentem dokładnie je okrywa, dając naszym kubkom smakowym pierwsze odczucia. Jednak to właśnie słodkawy aromat suszonych bananów jest smakiem kończącym i nadającym ton bananowo czekoladowej całości. Propozycja dla amatorów ciemnej czekolady z karmelowo-bananowym akcentem.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal
    Tłuszcz: 23 g
    w tym kwasy nasycone: 14 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 47 g
    Błonnik: 6 g
    Białko: 5 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,70 
  • CZEREŚNIE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    SKŁADNIKI
    czereśnie suszone 71 %, czekolada gorzka bez dodatku cukru 28 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, masa kakaowa minimum 60 %], odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól morska.

    OPIS
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancję słodzącą.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1410 kJ / 336 kcal
    Tłuszcz: 11 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g
    Węglowodany: 60 g
    w tym cukry: 47 g
    w tym poliole: 9,5 g
    Błonnik: 8,2 g
    Białko: 3,9 g
    Sól: 0,03 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY, MLEKO i NASIONA SEZAMU

    UWAGA
    Może zawierać pestki.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych

    19,40 
  • FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Niebiańskie połączenie słodkiej, delikatnej figi z surową czekoladą, to prawdziwa uczta dla zmysłów. Figa poza zawartością cennych pierwiastków i właściwościami odkwaszającymi organizm, ma najwyższą zawartość błonnika ze wszystkich bakalii, co czyni ją zdrową i lekką przekąską.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal
    Tłuszcz: 26 g
    w tym kwasy nasycone: 15 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 44 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    15,70 
  • IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
    Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1775 kJ/422 kcal
    Tłuszcz: 15 g
    w tym kwasy nasycone: 10 g
    Węglowodany: 68 g
    w tym cukry: 68 g
    Błonnik: 1,8 g
    Białko: 2,3 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,40 
  • JAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Wegańska czekolada delikatnie okrywająca te czerwone diamenciki to naprawdę najprzyjemniejszy sposób na delektowanie się źródłem przeciwutleniaczy, witamin i minerałów. Bogate w beta-karoten jagody goji, charakterystyczne w swoim słodko-marchewkowym smaku doskonale pasują do intensywnie kakaowych nut. Czekolada z nieprażonych ziaren kakao zdecydowanie dominuje w tym duecie, ale pozostawia jagodom goji wystarczająco dużo miejsca na wyeksponowanie swojego smaku. Propozycja raczej dla miłośników ciemnej intensywnej czekolady

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2015 kJ/483 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 44 g
    w tym cukry: 42 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 9,0 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    17,00 
  • MANGO W CZEKOLADZIE CREAMY BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 55 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), suszone mango* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 31 %.

    OPIS
    Mango, jeden z najpyszniejszych owoców. W swojej wysuszonej formie zachowuje charakterystyczny, słodko winny smak. Czekolada w której kulki mango są zanurzone, tworzy wraz z owocem słodko-winno kremową kombinację. Czekolada Creamy, którą pokryty jest owoc, dzięki roztartym migdałom i miąższowi z kokosa, do złudzenia przypomina smakiem mleczną czekoladę. Produkt zdecydowanie dla amatorów “mlecznych”, łagodnych smaków, mimo że nie zawiera MLEKA i jest w 100 % wegański.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1663 kJ / 397 kcal
    Tłuszcz: 20 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 48 g
    w tym cukry: 33 g
    Błonnik: 18 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,25 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    21,20 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
    Zawartość masy kakaowej min. 36 %.

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
    MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2648 kJ/640 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy nasycone: 23 g
    Węglowodany: 19 g
    w tym cukry: 19 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,14 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,00 
  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z SOLĄ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, sól himalajska <1 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 %.

    OPIS
    Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
    MIGDAŁY, biała polewa, sól himalajska tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
    Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
    Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2669 kJ/645 kcal
    Tłuszcz: 54 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 20 g
    w tym cukry: 20 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 15 g
    Sól: 0,37 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,00 
  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I CYNAMONIE BIO 150 g – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    czekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), MIGDAŁY* (25%) (MIGDAŁY*, olej słonecznikowy*), cynamon* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska*. (*certyfikowany składnik ekokogiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
    Wartość energetyczna – 2328 kJ/560 kcal
    Tłuszcz – 38,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 15,9 g
    Węglowodany – 42,0 g
    w tym cukry – 41,2 g
    Błonnik – 5,2 g
    Białko – 8,5 g
    Sól – 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym.

    32,90 
  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMILK (OBLEWANE CZEKOLADĄ Z NIEPRAŻONYCH ZIAREN KAKAOWCA) EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 47 %.

    OPIS
    Klasyczne połączenie MIGDAŁÓW oraz naszej surowej czekolady Cocoa. Wegańska, kremowa oraz mleczna (ale bez deka mleka!) z karmelową nutą nektaru z kwiatu palmy kokosowej. Wegańska czekolada stworzona przez nas z nie prażonego ziarna kakaowca BIO, na prawdę smakuje lepiej. Surowa czekolada posiada całą gamę aromatów pochodzących z peruwiańskich plantacji kakaowca i otaczającej je przyrody. Spróbuj wegańskiej czekolady RAW i poczuj pozytywną różnicę dla smaku i Twojego zdrowia

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2435 kJ/587 kcal
    Tłuszcz: 45 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 30 g
    w tym cukry: 30 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 10,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,00 
  • MIGDAŁY W KAKAO BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    masa kakaowa* 65 % (100 % nieprażone ziarno kakao*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wiemy jak trudno o słodycze z dobrym makro. MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!
    Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki lub plecaka.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2454 kJ/595 kcal
    Tłuszcz: 53 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
    Węglowodany: 5,8 g
    w tym cukry: 2,4 g
    Błonnik: 20 g
    Białko: 14 g
    Sól: 0,13 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    19,00 
  • MIGDAŁY W POLEWIE SŁONY KARMEL BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BENJAMISSIMO

    SKŁADNIKI
    polewa słony karmel* (65 %) [cukier kokosowy* (42 %), tłuszcz kakaowy*, napój ​​kokosowy*, mąka z orzechów tygrysich*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], prażone MIGDAŁY* (33 %), sól himalajska (1,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2540 kJ / 612 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 37 g
    w tym cukry: 28 g
    Białko: 8,3 g
    Sól: 1,5 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY LASKOWE, PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA, ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego

    19,00 
  • MORWA W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), morwa biała* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Kompozycja niespotykana na rynku – morwa biała w surowej czekoladzie! Subtelność surowej czekolady doskonale harmonizuje z miodowym aromatem morwy białej. Idealnie sprawdzi się jako słodka przekąska. Świetna do schrupania w przerwie w pracy, podczas podróży czy jako dodatek do popołudniowej kawy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2120 kJ/508 kcal
    Tłuszcz: 30 g
    w tym kwasy nasycone: 18 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 49 g
    Błonnik: 7,0 g
    Białko: 6,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,00 
  • ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    OPIS
    Delikatna ciemna czekolada RAW z orzechów brazylijskich. Niezwykle bogaty i orzechowy w smaku, a jednocześnie lekki i dobrze zrównoważony w czekoladowych orzechach. Połączenie naszej starannie konszowanej surowej czekolady z orzechami brazylijskimi sprawia, że każde ugryzienie jest niezapomnianym przeżyciem.
    Możesz zabrać ze sobą wszędzie: do pracy, do szkoły, na wycieczkę.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 2635 kJ / 637 kcal
    Tłuszcz: 56 g
    w tym kwasy nasycone: 23 g
    Węglowodany: 16 g
    w tym cukry: 14 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    25,10 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    SKŁADNIKI
    ORZECHY LASKOWE blanszowane 71 %, czekolada gorzka bez dodatku cukru 28 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, masa kakaowa minimum 60 %], odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól morska.

    OPIS
    Odkryj nasze ORZECHY LASKOWE w gorzkiej czekoladzie! To połączenie chrupiących ORZECHÓW LASKOWYCH z gorzką czekoladą, które rozgrzewa serca i zadowala podniebienia. Nasze ORZECHY LASKOWE, otulone najwyższej jakości czekoladą, to nie tylko przysmak dla podniebienia, ale także hołd dla zdrowia i dobrej jakości. Gotowy na wyjątkowy smak i bogactwo doznań? Spróbuj już teraz!
    Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2676 kJ / 641 kcal
    Tłuszcz: 62 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
    Węglowodany: 11 g
    w tym cukry: 1,0 g
    w tym poliole: 9,5 g
    Błonnik: 8,9 g
    Białko: 15 g
    Sól: 0,04 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MLEKO i sezam.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Chronić przed działaniem promieni słonecznych.

    19,40 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ 88 % BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 88 %.

    OPIS
    Wiemy jak trudno o fit przekąski na diecie, a szczególnie na keto i low carb. ORZECHY w ciemnej czekoladzie 88 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – ORZECHY w czekoladzie z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2454 kJ/591 kcal
    Tłuszcz: 52 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 10 g
    Błonnik: 15 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,18 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    19,00 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 65 % (tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany miąższ kokosowy* 15 %, inulina*, sproszkowane kakao*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyna słonecznikowa* – zawartość masy kakaowej minimum 45 %), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wiemy jak trudno o dobre słodycze ketogeniczne na diecie keto. Dlatego zastąpiliśmy cukier erytrytolem – ORZECHY w czekoladzie kokosowej keto to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To keto deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – ORZECHY w czekoladzie z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku! ????

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
    Wartość energetyczna: 2511 kJ/576 kcal
    Tłuszcz: 55 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
    Węglowodany: 24 g
    w tym cukry: 3,6 g
    w tym poliole: 13 g
    Błonnik: 10 g
    Białko: 7,9 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    19,80 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ OBLEWANE CZEKOLADĄ Z NIEPRAŻONYCH ZIAREN KAKAOWCA EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 75 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowany napój kokosowy* 16 %, wanilia Bourbon), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 45 %

    OPIS
    ORZECHY LASKOWE są od dawna cenione na całym świecie, za swój wyrazisty smak oraz wysoką zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych, witamin oraz soli mineralnych. ORZECHY stanowią źródło zdrowej energii a ich połączenie z naszą czekoladą nadaje produktowi mleczno kokosowego akcentu. Całość charakteryzuje się pozbawioną czekoladowej goryczy łagodnością i spełni oczekiwania miłośników wyrobów czekoladowych o delikatnym czekoladowo kokosowym smaku

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2516 kJ/607 kcal
    Tłuszcz: 48 g
    w tym kwasy nasycone: 27 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 30 g
    Błonnik: 9,0 g
    Białko: 7,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,00 
  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE PRALINOWEJ BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BENJAMISSIMO

    SKŁADNIKI
    czekolada pralinowa* (67 %) (miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*, ORZECHY LASKOWE* (16 %), tłuszcz kakaowy*, napój ​​kokosowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), prażone ORZECHY LASKOWE* (33 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawiera substancję słodzącą.
    Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2515 kJ / 609 kcal
    Tłuszcz: 54 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
    Węglowodany: 21 g
    w tym cukry: 3,3 g
    w tym poliole: 14 g
    Białko: 11 g
    Sól: 0,04 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać MIGDAŁY, PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA, ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    19,00 
  • ORZECHY LASKOWE W KETO CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEAUTY 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada 57 % (nieprażone ziarno kakao, inulina, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon, selen (drożdże wzbogacone w selen), biotyna (D-biotyna), ORZECHY LASKOWE 43 %.
    Zawartość masy kakaowej minimum 47 %.

    Składniki w porcji dziennej – 70 g
    Selen: 55 μg (100 %)**
    Biotyna: 2500 μg (5000 %)**

    **Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

    OPIS
    Suplement diety. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
    Biotyna i selen pomagają zachować zdrowe włosy.

    ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
    Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 1 opakowanie 70 g.
    Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
    Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
    Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

    21,00 
  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ EKOLOGICZNE 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*), ORZECHY NERKOWCA* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

    OPIS
    Nerkowce, czekolada i kawa? Czy to nie brzmi pysznie? I takie właśnie jest! To połączenie to nasz klasyk, który uwielbiany jest od lat.
    Ciemna czekolada 70% wraz z nutą kawową otulająca ORZECHY NERKOWCA to propozycja dla miłośników intensywnego czekoladowego smaku. Całość bez rafinowanego cukru, a jedyną nutę słodyczy nadaje odparowany nektar kokosowy.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2436 kJ/588 kcal
    Tłuszcz: 46 g
    w tym kwasy nasycone: 20 g
    Węglowodany: 23 g
    w tym cukry: 21 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 13 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać inne ORZECHY.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,00 
  • ORZECHY PEKAN W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I KAKAO BIO 100 g – TERRASANA

    SKŁADNIKI
    czekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), ORZECHY PEKAN* (25 %) (ORZECHY PEKAN*, olej słonecznikowy*), kakao w proszku* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna- 2447 kJ/ 589 kcal
    Tłuszcz – 42,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 16,5 g
    Węglowodany – 42,2 g
    w tym cukry – 41,4 g
    Błonnik – 4,9 g
    Białko – 6,5 g
    Sól – 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym.

    30,90 
  • ORZESZKI ZIEMNE W POLEWIE MIX BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BENJAMISSIMO

    SKŁADNIKI
    polewa z kurkumą, imbirem i cytryną* (35,5 %) [cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mąka z orzechów tygrysich*, napój kokosowy*, kurkuma w proszku* (2 %), imbir w proszku* (0,7 %), olejek cytrynowy* (0,5 %), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], polewa ze spiruliną* (35,5 %) [cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mąka z orzechów tygrysich*, napój kokosowy*, ekstrakt ze spiruliny* (1,5 %), sól morska (1,5 %), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], prażone ORZESZKI ZIEMNE* (29 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 2536 kJ / 611 kcal
    Tłuszcz: 45 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
    Węglowodany: 39 g
    w tym cukry: 30 g
    Białko: 8,7 g
    Sól: 0,7 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZECHY LASKOWE, MIGDAŁY, PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA i inne orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego.

    16,70 
  • RODZYNKI W SUROWEJ CZEKOLADZIE EKOLOGICZNE 70G – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* (50 %) (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), rodzynki* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

    OPIS
    Słodko winne suszone owoce winogron doskonale znane jako sucha przekąska, teraz w parze z ciemną, wyraziście kakaową czekoladą. Słodycz owocu jest zbalansowana intensywnie czekoladowym smakiem i tworzy połączenie doskonałe. Nasze rodzynki w czekoladzie zadowolą lubiących winną słodycz, ale jednocześnie lubiących wyraziście czekoladowy smak.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 1940 kJ/465 kcal
    Tłuszcz: 25 g
    w tym kwasy nasycone: 16 g
    Węglowodany: 51 g
    w tym cukry: 49 g
    Błonnik: 7 g
    Białko: 4 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    15,70 
  • ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BIO 70 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 55 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), śliwki kalifornijskie* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 65 %

    OPIS
    Śliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.
    Delektowanie się klasycznym smakiem śliwki w czekoladzie urozmaiconej cytrusowymi nutami surowego kakao oraz subtelnym karmelowym posmakiem wyjątkowego nektaru z kwiatów palmy kokosowej to prawdziwa przyjemność.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 1721 kJ/412 kcal
    Tłuszcz: 21 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
    Węglowodany: 45 g
    w tym cukry: 38 g
    Błonnik: 11 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać orzechy.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    17,40 
  • TRUSKAWKI W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEZ DODATKU CUKRU KETO BIO 40 g – COCOA

    SKŁADNIKI
    czekolada* 85 % (nieprażone ziarno kakao*,substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, olej MCT z kokosa*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), liofilizowane truskawki* 15 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
    Zawartość masy kakaowej minimum 60 %.

    OPIS
    Wiemy jak trudno o dobre słodycze ketogeniczne na diecie keto. Dlatego zastąpiliśmy cukier erytrytolem – truskawki w czekoladzie keto to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To keto deser, który możesz zabrać wszędzie i zjeść wtedy kiedy masz ochotę – truskawki w czekoladzie keto z przyjemnością zjesz nawet stojąc w korku!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 2075 kJ/500 kcal
    Tłuszcz: 42 g
    W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 9,3 g
    w tym poliole: 21 g
    Błonnik: 15 g
    Białko: 6,5 g
    Sól: 0,08 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    21,00