Wyświetlanie 1–20 z 217 wyników

  • .Rama jak masło 250g

    Urban Vegan
    .Rama jak masło 250g
    8719200250208

    8,50 
  • .Ser wegański gouda w plastrach 100g – Violife

    Violife
    .Ser wegański gouda w plastrach 100g – Violife
    5202390027420

    10,10 
  • BEZMIĘSNA KASZANKA 210 g – BEZMIĘSNY

    SKŁADNIKI
    Woda, kasza JĘCZMIENNA (17 %), czarna fasola (12 %), olej kokosowy, kasza manna (z PSZENICY), sos SOJOWY (woda, ziarno SOI, PSZENICA, sól), przyprawy, aromaty, barwnik: węgiel roślinny, maltodekstryna.

    OPIS
    Roślinny zamiennik kaszanki. Produkt roślinny na bazie kaszy jęczmiennej.
    Wyrazista w smaku i aromacie. Wspaniale się przypieka, a jej struktura sprawia, że zachwyci każdego amatora kaszanki.
    Koniecznie spróbuj zarumienić ją na patelni z cebulką! Jeśli chcesz, możesz ją także piec lub dusić.
    Produkt nadaje się do mrożenia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    – Zdejmij delikatnie osłonkę.
    – Smaż przez 3 minuty na patelni.
    – Lub zawiń w folię aluminiową i grilluj przez 5 minut.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 990 kJ / 237 kcal
    Tłuszcz – 12,52 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 10,28 g
    Węglowodany – 22,59 g
    w tym cukry – 3,14 g
    Białko – 6,66 g
    Sól – 1,29 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać: SEZAM, GORCZYCĘ i seler.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.

    14,60 
  • BEZMIĘSNA SUSZONA 100 g – BEZMIĘSNY

    SKŁADNIKI
    woda, białko PSZENNE 35 %, olej rzepakowy, skrobia ziemniaczana, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), błonniki (bambusowy, grochowy, babki jajowatej), płatki drożdżowe nieaktywne, sos SOJOWY (woda, ziarno SOI, PSZENICA, sól), przyprawy, sól, ekstrakty przypraw, glukoza, dekstroza, maltodekstryna, barwnik: tlenki i wodorotlenki żelaza.

    OPIS
    Roślinny zamiennik kiełbasy podsuszonej w plastrach. Produkt roślinny na bazie białka pszennego.
    Nudne kanapki? Nie z nią te numery! Bezmięsna Suszona to prawdziwy klasyk, który odmieni każdą kanapkę lub tosta! Jedyny minus? Zbyt szybko się kończy!
    Najlepiej smakuje na kanapce, w lekkiej sałatce, we wrapie, na ulubionej pizzy!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1113 kJ/266 kcal
    Tłuszcz: 12 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
    Węglowodany: 10 g
    w tym cukry: 2,7 g
    Blonnik: 4,5 g
    Białko: 28 g
    Sól: 1,30 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać nasiona SEZAMU, SELER i gorczycę.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Produkt należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.

    10,70 
  • BEZMIĘSNA SZYNKA CZOSNKOWA 120 g – BEZMIĘSNY

    SKŁADNIKI
    woda, białko PSZENNE, ciecierzyca, olej rzepakowy, płatki drożdżowe nieaktywne, SOJA, błonniki (bambusowy, grochowy, babki jajowatej), przyprawy naturalne (w tym GORCZYCA, suszony czosnek), aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), ocet spirytusowy, cukier, glukoza, sól kłodawska, maltodekstryna. Produkt wędzony drewnem dębowym.

    OPIS
    Bezmięsna wędlina o smaku szynki czosnkowej z dodatkiem suszonego czosnku. Produkt roślinny na bazie białka pszennego i ciecierzycy.
    Bezmięsna Szynka Czosnkowa to prawdziwy rarytas dla fanów wędlin. Dzięki swojemu wyjątkowemu, delikatnemu smakowi i sprężystej konsystencji nie ma szans na pomylenie jej z jakąkolwiek inną roślinną szynką (choć może zdarzyć się, że mylnie zostanie uznana za prawdziwe mięso…). Jest bardzo łagodna, pełna czosnkowego aromatu i wędzona naturalnym drewnem dębowym.
    Świetnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek i sałatek.
    Produkt nadaje się do mrożenia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Bezmięsną szynkę czosnkową możesz smażyć, piec, grillować i jeść prosto z paczki.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 943 kJ/224 kcal
    Tłuszcz: 7,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
    Węglowodany: 11 g
    w tym cukry: 4,2 g
    Błonnik: 4,2 g
    Białko: 27 g
    Sól: 2,17 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać nasiona SEZAMU i SELER.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Produkt należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.

    10,20 
  • BEZMIĘSNE KIEŁBASKI GRILLOWE 180 g – BEZMIĘSNY

    SKŁADNIKI
    woda, teksturowane białko PSZENNE (białko PSZENNE, mąka PSZENNA) 20,8 %, modyfikowana skrobia ziemniaczana, białko PSZENNE 6,4 %, olej rzepakowy, ekstrakty przypraw, warzywa suszone (czosnek, pomidor), przyprawy, ziarno GORCZYCY żółtej, sos SOJOWY (woda, fermentowana SOJA, fermentowana PSZENICA, sól), substancje zagęszczające: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, guma Konjac, sól), emulgator: metyloceluloza, ekstrakt drożdżowy, aromaty (w tym dymu wędzarniczego), glukoza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, hydrolizat białka roślinnego (PSZENNY).

    OPIS
    Roślinne kiełbaski na bazie białka pszennego. Produkt pakowany próżniowo, pasteryzowany.
    Jak sama nazwa mówi – te kiełbaski są wprost stworzone, by wrzucić je na ruszt! Przyprawy nadają im wyjątkowego smaku, a ich tekstura gwarantuje, że rozgrzeją serce niejednego amatora letniego grillowania.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Smaż na odrobinie oleju ok. 3 minuty
    Grilluj około 3-4 minuty
    Piecz ok. 5 minut

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 829 kJ/198 kcal
    Tłuszcz: 6,3 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
    Węglowodany: 15,4 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Błonnik: 3,3 g
    Białko: 18,1 g
    Sól: 2,4 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać NASIONA SEZAMU, dwutlenek siarki i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Produkt należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.

    15,50 
  • BEZMIĘSNE KIEŁBASKI ŚLĄSKIE 180 g – BEZMIĘSNY

    SKŁADNIKI
    woda, teksturowane białko PSZENNE (białko PSZENNE, mąka PSZENNA) 22,8 %, modyfikowana skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, białko PSZENNE (białko PSZENNE, mąka PSZENNA) 4,3 %, ekstrakty przypraw, warzywa suszone (burak czerwony, czosnek), przyprawy, sos SOJOWY (woda, fermentowana SOJA, fermentowana PSZENICA, sól), substancje zagęszczające: przetworzone wodorosty z gatunku Eucheuma, guma konjac; sól, emulgator: metyloceluloza; aromaty (w tym dymu wędzarniczego), ekstrakt drożdżowy, glukoza, hydrolizat białka roślinnego (PSZENNY).

    OPIS
    Roślinny zamiennik kiełbasy śląskiej. Produkt roślinny na bazie białka pszennego.
    Klasyk nad klasykami! Bez nich nie uda się żadne ognisko. Poznaj klasyczny smak bezmięsnej kiełbasy śląskiej podkreślony odrobiną kolendry, pieprzu, czosnku i wędzonej papryki w roślinnym wydaniu. Idealnie się grillują – polecamy serwować w towarzystwie ulubionego sosu i grillowanych warzyw.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    – Smaż na oleju ok. 4 – 6 minut
    – Grilluj ok. 4 minuty
    – Piecz ok. 5 minut

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 870 kJ / 208 kcal
    Tłuszcz – 5,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g
    Węglowodany – 15,6 g
    w tym cukry – 2,3 g
    Błonnik – 2,3 g
    Białko – 21,6 g
    Sól – 1,8 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Mogą zawierać GORCZYCĘ, nasiona SEZAMu, dwutlenek siarki i siarczyny.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2°C do + 6°C. Produkt należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.

    15,50