- Nie możesz dodać "CURRY DELIKATNE Z ORZECHAMI NERKOWCA I MANGO BIO 900 ml - ZAKWASOWNIA" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Wyświetlanie 1–20 z 69 wyników
-
8,30 zł
BURACZKI CZERWONE GOTOWANE TALARKI BIO (POLSKA) (około 0,40 kg)
SKŁADNIKI
Burak* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 158 kJ / 38 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 9,5 g
w tym cukry: 6,5 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 1,8 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +21ᵒC. -
15,00 zł
BURGERY WARZYWNE Z BATATAMI, GRYKĄ I DYNIĄ BIO 160 g – LOTUS
SKŁADNIKI
bataty* 15 %, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), ziemniaki*, gryka* 11%, papryka* 10 %, marchew* 10 %, dynia* 8 %, cebula* 8 %, pestki dyni* 4 %, rukola*, kolendra*, olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt warzywny z batatami i dynią. Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grillaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1035 kJ/248 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 5,2 g
Sól: 1,0 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, GORCZYCĘ, SOJĘ, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA i SEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni. -
15,00 zł
BURGERY WARZYWNE Z SOCZEWICĄ I ZE SŁONECZNIKIEM BIO 160 g – LOTUS
SKŁADNIKI
czerwona soczewica* 25 %, woda, panierka kukurydziana (grys kukurydziany*, sól), dynia* 11 %, słonecznik* 7 %, ziemniaki* 6 %, cebula* 6 %, por* 6 %, płatki ziemniczane*, marchew* 5 %, sól morska, przyprawy*, olej słonecznikowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnejSPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grillaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1082 kJ/259 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 7,8 g
Sól: 1,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, GORCZYCĘ, SOJĘ, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA i SEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni. -
43,80 zł
DANIE SZAKSZUKA BIO 900 ml – ZAKWASOWNIA
SKŁADNIKI
cebula* 56 %, pomidory pelatti* 28 %, koncentrat pomidorowy* 6 %, czosnek* 2,8 %, cukier trzcinowy*, woda, olej słonecznikowy*, kmin rzymski*, wędzona papryka*, mieszanka przypraw* ( sól, kolendra*, czosnek niedźwiedzi*, pieprz*) (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Ekologiczny sos na bazie cebuli, pomidorów i czosnku. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 258 kJ/62 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 1,6 g
Sól: 0,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 2-8 stopni Celsjusza. -
38,70 zł
DESER TIRAMISU FAIR TRADE BIO 300 g – GILDO RACHELLI
SKŁADNIKI
ŚMIETANKA*, mascarpone* 17 % [ŚMIETANKA*, regulator kwasowości: kwas mlekowy], MLEKO pełne*, surowy cukier trzcinowy*, biszkopt* [mąka PSZENNA*, cukier*, JAJA*, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu, sól], woda, JAJA*, MLEKO odtłuszczone w proszku*, maltodekstryna*, alkohol etylowy*, skrobia z tapioki*, kakao w proszku*, ekstrakt z kawy* 0,9 %, substancja zagęszczająca: agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Deser z kremem mascarpone (77 %) oraz z nasączonymi kawą (11 %) biszkoptami (11 %), posypany kakao (1 %). Zawiera alkohol.
Składniki Fair Trade 54 % [kakao, cukier i kawa – bez wody i przetworów mlecznych]WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1201 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy nasycone: 11 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 24 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, SOJĘ, GORCZYCĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +7°C. Nie zamrażać. -
22,30 zł
FALAFEL BEZGLUTENOWY BIO 240 g – FLORENTIN
SKŁADNIKI
namoczona ciecierzyca* (70 %), cebula* (12 %), natka pietruszki* (9 %), woda, sól morska, kminek*, olej słonecznikowy*, czosnek*, substancja zagęszczająca: guma guar*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, natka pietruszki, czosnek.
Doskonały dodatek do chlebków pita.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Patelnia: smażyć przez 4-5 min na niewielkiej ilości oleju, od czasu do czasu obracać
Piekarnik: piec przez 4-6 min w temperaturze 220°C
Frytkownica: smażyć przez 6-8 min w temperaturze 180°CWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1009 kJ/241 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 16 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 7,6 g
Sól: 1,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni. -
14,80 zł
FALAFEL Z CIECIERZYCY Z DYNIĄ I PRZYPRAWAMI ORIENTALNYMI BIO 220 g – LOTUS
SKŁADNIKI
ciecierzyca* 47 %, pomidory* 15 %, mąka z ciecierzycy* 15 %, dynia hokkaido* 10 %, cebula* 10 %, sól morska, olej słonecznikowy*, kolendra*, przyprawy* 1 %, pietruszka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grillaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 909 kJ/217 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 8,5 g
Białko: 10,0 g
Sól: 1,3 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ, SEZAM, MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA i GORCZYCĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni -
44,00 zł
FASOLKA PO KRÓLEWSKU BIO 900 ml – ZAKWASOWNIA
SKŁADNIKI
woda, fasola Jaś* 36 %, borowiki* 6 %, olej słonecznikowy*, koncentrat pomidorowy*, syrop z agawy*, ocet balsamiczny* (ocet winny*, zagęszczony i gotowany moszcz winogronowy*), papryka wędzona*, majeranek*, sól, czosnek*, pieprz czarny*, czosnek niedźwiedzi*, ziele angielskie*, liść laurowy*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt pasteryzowany. Danie obiadowe z fasolą i borowikami.
Najlepiej spożyć po podgrzaniu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 478 kJ/114 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 3,8 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,2 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona sezamu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.