Świeże pierogi. Z owocami, warzywami, bezglutenowe, z serem, z rodzynkami. Ponadto z kaszą gryczaną, z kapustą i grzybami, z owocami leśnymi oraz wiele innych. Ekologiczne produkty świeże.

Wyświetlanie wszystkich wyników: 12

  • PIEROGI Z JABŁKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    jabłka 26 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne, cynamon.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 697 kJ/165 kcal
    Tłuszcz: 2,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
    Węglowodany: 36 g
    w tym cukry: 5,1 g
    Błonnik: 2,9 g
    Białko: 0,9 g
    Sól: 0,4 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    20,40 
  • PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    ziemniaki 22,1 %, woda, kasza gryczana 14,7 %, mąki (ryżowa i gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 4,8 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, papryka wędzona 0,3 %, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Zapakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minuty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 705 kJ/167 kcal
    Tłuszcz: 2,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 34,7 g
    w tym cukry: 0,5 g
    Błonnik: 2,4 g
    Białko: 2,1 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8⁰C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

    18,80 
  • PIEROGI Z MALINAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    maliny 29,3 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 676 kJ/160 kcal
    Tłuszcz – 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
    Węglowodany – 36,4 g
    w tym cukry – 4,4 g
    Błonnik – 4,1 g
    Białko – 1,5 g
    Sól – 0,2 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

    23,80 
  • PIEROGI Z SEREM I ZIEMNIAKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    ziemniaki 19,8 %, TWARÓG 15,9 % (z MLEKA), woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona 6 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka guar, sól, pieprz, błonniki roślinne

    OPIS
    Produkt wegetariański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minuty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 680 kJ/161 kcal
    Tłuszcz: 3,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
    Węglowodany: 28,3 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Błonnik: 2,1 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.

    22,60 
  • PIEROGI Z SOCZEWICĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    Soczewica czerwona 34,2 %, woda, mąka (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cebula smażona 7 %, skrobia tapiokowa, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, imbir 0,7 %, sól, pieprz, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników.
    Zapakowany w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minut

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 740 kJ/176 kcal
    Tłuszcz: 2,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 35,6 g
    w tym cukry: 0,9 g
    Błonnik: 5,1 g
    Białko: 4,5 g
    Sól: 0,8 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    19,00 
  • PIEROGI Z TRUSKAWKAMI BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    truskawki 29,6 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, skrobia tapiokowa, cukier, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 710 kJ/168 kcal
    Tłuszcz: 1,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 38 g
    w tym cukry: 2,6 g
    Błonnik: 2,7 g
    Białko: 1,1 g
    Sól: 0,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    21,30 
  • PIEROGI Z ZIEMNIAKAMI I BOCZNIAKIEM BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    ziemniaki 19 %, boczniaki 10 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, cebula smażona, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, czosnek, koper suszony, pieprz.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 766 kJ/182 kcal
    Tłuszcz: 4,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 35 g
    w tym cukry: 0,7 g
    Błonnik: 3,3 g
    Białko: 2,4 g
    Sól: 0,9 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    26,70 
  • PIEROGI Z ZIEMNIAKAMI I OLIWĄ TRUFLOWĄ BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    Ziemniaki 38,9 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapiokowa, pieczarki, oliwa truflowa, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, sól, błonniki roślinne.

    OPIS
    Produkt wegański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.
    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek: gotować przez 3 minuty
    Patelnia: smażyć przez 4 minuty

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 634 kJ/150 kcal
    Tłuszcz: 2,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 31 g
    w tym cukry: 0,3 g
    Błonnik: 1,5 g
    Białko: 1,6 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    19,20 
  • PIEROGI ZE SZPINAKIEM I SEREM TYPU FETA BEZGLUTENOWE 275 g – MAMA VEGE

    SKŁADNIKI
    Szpinak 27 %, woda, mąki (ryżowa, gryczana), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, SER typu Feta (z MLEKA) 8,7 %, skrobia tapiokowa, cebula smażona 6 %, olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, mączka guar, sól, czosnek, pieprz, błonniki roślinne, gałka muszkatołowa

    OPIS
    Produkt wegetariański. Nie zawiera konserwantów. Nie zawiera sztucznych barwników. Produkt niskobiałkowy.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Garnek – gotować 3 minuty.
    Patelnia – smażyć 4 minuty.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 711 kJ/169 kcal
    Tłuszcz: 4,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
    Węglowodany: 29,1 g
    w tym cukry: 1,2 g
    Błonnik: 2,4 g
    Białko: 3,6 g
    Sól: 1,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8ºC

    23,50