Wyświetlanie 1–20 z 180 wyników

  • DESER RYŻOWY BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    MLEKO pełne* (85 %), ryż* (6,5 %), cukier buraczany*, skrobia*, mąka ryżowa*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 478 kJ/113 kcal
    Tłuszcz: 3,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 8,6 g
    Błonnik: 0,1 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,12 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    5,70 
  • HOMILKA KARPACKA BIO 270 g – ŁEMKOWYNA

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER podpuszczkowy niedojrzewający parzony wędzony.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1566 kJ/377 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy nasycone: 17 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 28 g
    Sól: 3,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    25,70 
  • JOGURT KREMOWY BRZOSKWINIA – MARAKUJA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, brzoskwinie* (9 %), cukier buraczany*, sok z marakui* (1 %), koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 419 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,7 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,00 
  • JOGURT KREMOWY JAGODOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, jagody* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 416 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,1 g
    w tym cukry: 13,1 g
    Błonnik: 0,5 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,10 
  • JOGURT KREMOWY MALINA – GRANAT (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, maliny* 8 %, cukier buraczany*, sok z granatu* 2 % (z koncentratu soku z granatu*), sok z bzu* (z koncentratu soku z bzu*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,3 g
    w tym cukry: 13,3 g
    Błonnik: 0,4 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    15,90 
  • JOGURT KREMOWY MALINOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, maliny* (6 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, koncentrat soku z buraka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 498 kJ/119 kcal
    Tłuszcz: 5,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
    Węglowodany: 13,2 g
    w tym cukry: 13,2 g
    Błonnik: 0,4 g
    Białko: 3,5 g
    Sól: 0,13 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    16,50 
  • JOGURT KREMOWY MANGO – WANILIA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, mango* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny*, ekstrakt z wanilii Bourbon* (0,04 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 417 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    15,90