Wyświetlanie 1–20 z 187 wyników

  • DESER RYŻOWY BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    MLEKO pełne* (85 %), ryż* (6,5 %), cukier buraczany*, skrobia*, mąka ryżowa*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 478 kJ/113 kcal
    Tłuszcz: 3,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
    Węglowodany: 17 g
    w tym cukry: 8,6 g
    Błonnik: 0,1 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,12 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    6,00 
  • DESER SOJOWY Z BORÓWKAMI BEZGLUTENOWY BIO 400 g – SOJADE

    SKŁADNIKI
    napój SOJOWY* 78 % (woda, obłuszczone ziarno SOI* 9,2 %), borówki* (10 %), nierafinowany cukier trzcinowy*, syrop z PSZENICY* (wolny od glutenu), skrobia z tapioki*, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego, regulator kwasowości: cytryniany wapnia, naturalny aromat*, kultury bakterii: Bifidus i Acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 341 kJ/81 kcal
    Tłuszcz: 2,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11 g
    Białko: 3,8 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    17,10 
  • JOGURT JABŁKO – CYNAMON Z MLEKA SIENNEGO BIO 250 g – STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (80 %), wsad jabłko-cynamon* 20 % (przecier jabłkowy* 10 %, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, cynamon w proszku* 0,05 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (88 %) z wsadem jabłko-cynamon, 3,5 % tłuszczu.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak jabłka i cynamonu. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 424 kJ/101 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14,2 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    7,90 
  • JOGURT KREMOWY BRZOSKWINIA – MARAKUJA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, brzoskwinie* (9 %), cukier buraczany*, sok z marakui* (1 %), koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 419 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,7 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,70 
  • JOGURT KREMOWY JAGODOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, jagody* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 416 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,1 g
    w tym cukry: 13,1 g
    Błonnik: 0,5 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,90 
  • JOGURT KREMOWY KOKOSOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, wiórki kokosowe* (2,5 %), napój kokosowy* (1 %), skrobia*, substancja zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 567 kJ/136 kcal
    Tłuszcz: 7,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
    Węglowodany: 12,8 g
    w tym cukry: 12,7 g
    Błonnik: 0,5 g
    Białko: 3,4 g
    Sól: 0,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,90 
  • JOGURT KREMOWY MALINA – GRANAT (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, maliny* 8 %, cukier buraczany*, sok z granatu* 2 % (z koncentratu soku z granatu*), sok z bzu* (z koncentratu soku z bzu*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,3 g
    w tym cukry: 13,3 g
    Błonnik: 0,4 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,60 
  • JOGURT KREMOWY MALINOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, maliny* (6 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, koncentrat soku z buraka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 498 kJ/119 kcal
    Tłuszcz: 5,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
    Węglowodany: 13,2 g
    w tym cukry: 13,2 g
    Błonnik: 0,4 g
    Białko: 3,5 g
    Sól: 0,13 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    17,40 
  • JOGURT KREMOWY MANGO – WANILIA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, mango* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny*, ekstrakt z wanilii Bourbon* (0,04 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 417 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,60 
  • JOGURT KREMOWY MANGO (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, mango* (12 %), surowy cukier trzcinowy*, skrobia*, koncentrat soku z jabłek* i dyni*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 521 kJ/124 kcal
    Tłuszcz: 5,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
    Węglowodany: 14,5 g
    w tym cukry: 13,7 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,60