Wyświetlanie 1–70 z 229 wyników

  • Deser jogurtowy truskawka-banan BIO 100 g

    Deser jogurtowy truskawka-banan BIO 100 g
    4104060031908

    6,99 
  • DESER SOJOWY Z BORÓWKAMI BEZGLUTENOWY BIO 400 g – SOJADE

    SKŁADNIKI
    napój SOJOWY* 78 % (woda, obłuszczone ziarno SOI* 9,2 %), borówki* (10 %), nierafinowany cukier trzcinowy*, syrop z PSZENICY* (wolny od glutenu), skrobia z tapioki*, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego, regulator kwasowości: cytryniany wapnia, naturalny aromat*, kultury bakterii: Bifidus i Acidophilus (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 341 kJ/81 kcal
    Tłuszcz: 2,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11 g
    Białko: 3,8 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    16,80 
  • HOMILKA KARPACKA BIO 270 g – ŁEMKOWYNA

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER podpuszczkowy niedojrzewający parzony wędzony.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1566 kJ/377 kcal
    Tłuszcz: 29 g
    w tym kwasy nasycone: 17 g
    Węglowodany: 1,0 g
    w tym cukry: 1,0 g
    Białko: 28 g
    Sól: 3,3 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    27,20 
  • HUCUŁKI KARPACKIE BIO 120 g – ŁEMKOWYNA

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    SER podpuszczkowy niedojrzewający parzony wędzony.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1229 kJ/294 kcal
    Tłuszcz: 18 g
    w tym kwasy nasycone: 12 g
    Węglowodany: 2,1 g
    w tym cukry: 1,3 g
    Białko: 31 g
    Sól: 3,0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    13,50 
  • JOGURT BORÓWKOWY Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (80 %), wsad borówkowy* 20 % (cukier*, borówki* 8 %, substancja żelująca: pektyna). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem borówkowym, 3,5 % tłuszczu w mleku.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak borówek. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14,2 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C

    5,90 
  • JOGURT KREMOWY BRZOSKWINIA – MARAKUJA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, brzoskwinie* (9 %), cukier buraczany*, sok z marakui* (1 %), koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 419 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,7 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    17,00 
  • JOGURT KREMOWY JAGODOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, jagody* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 416 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,1 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,1 g
    w tym cukry: 13,1 g
    Błonnik: 0,5 g
    Białko: 4,4 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    17,20 
  • JOGURT KREMOWY KOKOSOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, wiórki kokosowe* (2,5 %), napój kokosowy* (1 %), skrobia*, substancja zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 567 kJ/136 kcal
    Tłuszcz: 7,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
    Węglowodany: 12,8 g
    w tym cukry: 12,7 g
    Błonnik: 0,5 g
    Białko: 3,4 g
    Sól: 0,11 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    17,30 
  • JOGURT KREMOWY MALINA – GRANAT (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT*, maliny* 8 %, cukier buraczany*, sok z granatu* 2 % (z koncentratu soku z granatu*), sok z bzu* (z koncentratu soku z bzu*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,3 g
    w tym cukry: 13,3 g
    Błonnik: 0,4 g
    Białko: 4,7 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    17,00 
  • JOGURT KREMOWY MALINOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, maliny* 6 %, skrobia*, żywność barwiąca: koncentrat soku z buraków*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*.
    (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 491 kJ/117 kcal
    Tłuszcz: 5,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11,4 g
    Błonnik: 0,3 g
    Białko: 3,3 g
    Sól: 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

    17,70 
  • JOGURT KREMOWY MANGO – WANILIA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, mango* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny*, ekstrakt z wanilii Bourbon* (0,04 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 417 kJ/99 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
    Węglowodany: 13,6 g
    w tym cukry: 13,6 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 4,3 g
    Sól: 0,14 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    17,00 
  • JOGURT KREMOWY MANGO (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, mango* 12 %, cukier buraczany*, skrobia*, sok cytrynowy z koncentratu*, żywność barwiąca: koncentrat z dyni* i jabłek*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*.
    (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 485 kJ/116 kcal
    Tłuszcz: 5,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
    Węglowodany: 12,3 g
    w tym cukry: 11,7 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,60 
  • JOGURT KREMOWY WANILIOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, skrobia*, ekstrakt z wanili Bourbon* (0,1 %), substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, sproszkowana wanilia Bourbon* (0,03 %), koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
    Tłuszcz: 2,9 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
    Węglowodany: 14,3 g
    w tym cukry: 13,9 g
    Błonnik: 0,1 g
    Białko: 4,1 g
    Sól: 0,15 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    16,80 
  • JOGURT MANGO – WANILIA Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK)- STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (80 %), wsad mango-wanilia* 20 % (przecier z mango* 10 %, cukier buraczany*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, ekstrakt z ziarenek wanilii Bourbon*, wanilia Bourbon w proszku*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem mango-wanilia, 3,5 % tłuszczu w mleku.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak mango i wanilii. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14,2 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C

    5,90 
  • JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU).

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 216 kJ/51 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 3,7 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,12 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    4,40 
  • JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 262 kJ/62 kcal
    Tłuszcz: 1,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
    Węglowodany: 6,4 g
    w tym cukry: 6,4 g
    Błonnik: 0 g
    Białko: 5,0 g
    Sól: 0,13 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    9,60 
  • JOGURT NATURALNY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny (3,8 % tłuszczu w MLEKU)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 286 kJ/68 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Białko: 4,2 g
    Sól: 0,12 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    4,70 
  • JOGURT NATURALNY BEZ LAKTOZY BIO 180 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury bakteri jogurtowych (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Zawartość laktozy <0,01 g/100 g produktu

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 258 kJ/62 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 3,7 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    4,50 
  • JOGURT NATURALNY BIO 180 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury bakteri jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 258 kJ/62 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 3,7 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

    4,40 
  • JOGURT NATURALNY BIO 250 g – TURVITA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Produkt o zawartości tłuszczu 3 %.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 250 kJ/60 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
    Węglowodany: 4,2 g
    w tym cukry: 4,2 g
    Białko: 3,3 g
    Sól: 0,1 g
    Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +1 do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    6,40 
  • JOGURT NATURALNY DEMETER BIO 500 g – BERCHTESGADENER LAND

    SKŁADNIKI
    ekologiczny JOGURT naturalny.

    OPIS
    Doskonały do: musli, sałatek, owoców, chłodnika, sosów sałatkowych, musów i dipów

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 231 kJ/55 kcal
    Tłuszcz: 1,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
    Węglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Białko: 5,7 g
    Sól: 0,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C

    8,70 
  • JOGURT NATURALNY TYPU GRECKIEGO BIO 200 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, ŚMIETANKA* (z MLEKA), MLEKO w proszku*, kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany produkt ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna – 507 kJ/122 kcal
    Tłuszcz – 9,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,7 g
    Węglowodany – 5,1 g
    w tym cukry – 5,1 g
    Białko – 4,0 g
    Sól – 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    5,80 
  • JOGURT NATURALNY TYPU GRECKIEGO KREMOWY BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    MLEKO krowie pasteryzowane*, koncentrat odtłuszczonego MLEKA krowiego*, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Gęsty, kremowy produkt o 10 % zawartości tłuszczu skierowany do szerokiego grona konsumentów. Doskonały do bezpośredniego spożycia oraz polecany m.in. jako dodatek do musli, owoców lub składnik deserów na zimno. Idealny również do gotowania.
    Wyprodukowany z MLEKA z Nadrenii Północnej-Westfalii i Dolnej Saksonii.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 507 kJ/122 kcal
    Tłuszcz: 10 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
    Węglowodany: 4,1 g
    w tym cukry: 4,1 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,12 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.

    17,20 
  • JOGURT POMARAŃCZOWY Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO

    SKŁADNIKI
    JOGURT* (80 %), wsad pomarańczowy* 20 % (pomarańcza* i koncentrat soku z pomarańczy* 10 %, cukier*, koncentrat soku z cytryny*, olejek pomarańczowy*, substancja żelująca: pektyna). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem pomarańczowym, 3,5 % tłuszczu w mleku.
    JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak pomarańczy. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
    Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
    Tłuszcz: 3,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 14,2 g
    w tym cukry: 12,6 g
    Białko: 3,1 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C

    5,90 
  • JOGURT PROBIOTYCZNY ABC (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO (4 x 125 g) 500 g – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, kultury bakterii mlekowych: L. acidophilus, B. bifidum i L. casei. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 293 kJ/70 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
    Węglowodany: 3,6 g
    w tym cukry: 3,6 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C

    14,60 
  • JOGURT PROBIOTYCZNY ABC (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, kultury bakterii mlekowych: L. acidophilus, B. bifidum i L. casei (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna 319 kJ/76 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
    Węglowodany: 5,6 g
    w tym cukry: 5,6 g
    Białko: 4,9 g
    Sól: 0,17 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze do +8°C.

    14,80 
  • JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO NATURALNY BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, żywe kultury bakteri jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 270 kJ/64 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 3,9 g
    w tym cukry: 3,9 g
    Białko: 12 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    5,00 
  • JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO Z JAGODAMI BIO 150 g – EKO ŁUKTA

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, wsad jagodowy* 17 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 30 %, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny; naturalny aromat jagodowy), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 374 kJ/88 kcal
    Tłuszcz: 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
    Węglowodany: 12 g
    w tym cukry: 11 g
    Białko: 10 g
    Sól: 0,09 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +6℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    5,40 
  • JOGURT STRACCIATELLA (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE

    SKŁADNIKI
    JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, wiórki czekoladowe* (2 %) (tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa*, cukier trzcinowy*), skrobia*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, ekstrakt z wanilii Bourbon*, koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 603 kJ/144 kcal
    Tłuszcz: 7,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
    Węglowodany: 14,9 g
    w tym cukry: 14,6 g
    Błonnik: 0,2 g
    Białko: 3,5 g
    Sól: 0,11 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C.

    17,70 
  • JOGURT TERMOSTATOWY BRZOSKWINIOWY 3 % BIO 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, wsad brzoskwiniowy* 14 ,3 % (cukier trzcinowy*, brzoskwinia* 2,1 % w jogurcie, przecier brzoskwiniowy* 2,1 % w jogurcie, woda, substancja żelująca: pektyna, skrobia natywna*, naturalny aromat brzoskwiniowy, koncentrat soku z marchwi*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Termostatowy JOGURT brzoskwiniowy „YÖMleko” fermentuje i dojrzewa bezpośrednio w ceramicznym słoju, w którym jest sprzedawany. Dzięki tej technologii ma szczególnie gęstą, delikatną konsystencję i charakterystyczny MLECZNY smak. Natomiast duża warstwa ekologicznego dżemu brzoskwiniowego na dnie słoiku zamienia JOGURT w naprawdę zdrowy deser!
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 346 kJ / 82 kcal
    Tłuszcz: 3,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
    Węglowodany: 11 g
    w tym cukry: 10 g
    Białko: 2,8 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    7,20 
  • JOGURT TERMOSTATOWY NATURALNY 3,8 % BIO 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Termostatowy JOGURT klasyczny „YÖMleko” fermentuje i dojrzewa bezpośrednio w ceramicznym słoiku, w którym jest sprzedawany! Dzięki temu konsystencja naszego jogurtu jest gęstsza (nie jest zaburzona podczas nalewania). JOGURT termostatowy naturalny 3,8% nie ulega wymieszaniu podczas produkcji, dzięki czemu nie jest zbyt kwaśny i ma delikatniejszy MLECZNY smak.
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 258 kJ / 62 kcal
    Tłuszcz: 3,8 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
    Węglowodany: 3,7 g
    w tym cukry: 3,7 g
    Białko: 3,2 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    7,20 
  • JOGURT TERMOSTATOWY NATURALNY 9,5 % BIO 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    JOGURT termostatowy jest wytwarzany ze świeżej ekologicznej śmietanki, powoli fermentującej bezpośrednio w słoiku, w wyniku czego powstaje domowy JOGURT łyżkowy o wyjątkowym smaku, kremowej konsystencji i gęstej strukturze. Wysoki procent tłuszczu mlecznego sprawia, że nasz JOGURT jest naprawdę wyjątkowy!
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 507 kJ / 122 kcal
    Tłuszcz: 9,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
    Węglowodany: 5,1 g
    w tym cukry: 5,1 g
    Białko: 4,0 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    8,00 
  • JOGURT TERMOSTATOWY TRUSKAWKOWY 9 % BIO 140 g – YÖMLEKO

    SKŁADNIKI
    MLEKO*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), wsad truskawkowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, truskawka* 2,1 % w jogurcie, przecier truskawkowy* 2,1 % w jogurcie, woda, substancja żelująca: pektyna, skrobia natywna*, naturalny aromat truskawkowy, koncentrat soku z buraka*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Używamy ekologicznej śmietanki, specjalnego zakwasu i osobnej warstwy, dolewając naturalny dżem z truskawki, następnie przekładamy całość do słoika i umieszczamy w komorze termostatycznej, aby JOGURT dojrzał. Naszym jogurtem można się delektować na dwa sposoby: mieszając warstwę MLEKA z warstwą dżemu lub spożywając je osobno. W obydwu przypadkach jest pysznie!
    Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
    Wartość energetyczna: 552 kJ /133 kcal
    Tłuszcz: 9,0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g
    Węglowodany: 10 g
    w tym cukry: 9,7 g
    Białko: 2,9 g
    Sól: 0,1 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

    8,00