Wyświetlanie 1–70 z 241 wyników
-
30,90 zł
HOMILKA KARPACKA BIO 270 g – ŁEMKOWYNA
SKŁADNIKI
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
SER podpuszczkowy niedojrzewający parzony wędzony.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1566 kJ/377 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy nasycone: 17 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 28 g
Sól: 3,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
13,50 zł
HUCUŁKI KARPACKIE BIO 120 g – ŁEMKOWYNA
SKŁADNIKI
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
SER podpuszczkowy niedojrzewający parzony wędzony.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1229 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy nasycone: 12 g
Węglowodany: 2,1 g
w tym cukry: 1,3 g
Białko: 31 g
Sól: 3,0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
6,00 zł
JOGURT BANANOWY Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* (80 %), wsad bananowy* 20 % (przecier bananowy* 10 %, cukier buraczany*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem bananowym, 3,5 % tłuszczu w mleku.
JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak banana. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 12,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C -
6,00 zł
JOGURT BORÓWKOWY Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* (80 %), wsad borówkowy* 20 % (cukier*, borówki* 8 %, substancja żelująca: pektyna). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem borówkowym, 3,5 % tłuszczu w mleku.
JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak borówek. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 12,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C -
6,00 zł
JOGURT KARMELOWY Z MLEKA SIENNEGO O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BEZGLUTENOWY BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* 80 %, wsad karmelowy* 20 % (cukier*, syrop cukrowy karmelowy* 3,4 %, skrobia*, substancja żelująca: pektyna, sól, naturalny aromat karmelowy), laktaza. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem karmelowym, 3,5 % tłuszczu w mleku.
JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak karmelu. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.
Zawartość laktozy <0,1 g/100 g.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 407 kJ / 97 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 13,5 g
w tym cukry: 12,7 g
Białko: 3,0 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. -
6,00 zł
JOGURT KAWOWY Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* (80 %), wsad kawowy* 20 % (cukier buraczany*, skrobia kukurydziana*, kawa rozpuszczalna* 0,6 %, MLEKO pełne w proszku*, karmelizowany cukier*, substancja zagęszczająca: guma guar*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem kawowym, 3,5 % tłuszczu w mleku.
JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak kawy. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 12,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C -
17,20 zł
JOGURT KREMOWY BRZOSKWINIA – MARAKUJA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT*, brzoskwinie* (9 %), cukier buraczany*, sok z marakui* (1 %), koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 419 kJ/99 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13,7 g
w tym cukry: 13,6 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 4,3 g
Sól: 0,14 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
17,40 zł
JOGURT KREMOWY JAGODOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT*, jagody* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 416 kJ/99 kcal
Tłuszcz: 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13,1 g
w tym cukry: 13,1 g
Błonnik: 0,5 g
Białko: 4,4 g
Sól: 0,14 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
17,80 zł
JOGURT KREMOWY KOKOSOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, wiórki kokosowe* (2,5 %), napój kokosowy* (1 %), skrobia*, substancja zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, koncentrat soku z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 567 kJ/136 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 12,8 g
w tym cukry: 12,7 g
Błonnik: 0,5 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,11 gINFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHYZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
17,20 zł
JOGURT KREMOWY MALINA – GRANAT (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT*, maliny* 8 %, cukier buraczany*, sok z granatu* 2 % (z koncentratu soku z granatu*), sok z bzu* (z koncentratu soku z bzu*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13,3 g
w tym cukry: 13,3 g
Błonnik: 0,4 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
17,80 zł
JOGURT KREMOWY MALINOWY (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, maliny* 6 %, skrobia*, żywność barwiąca: koncentrat soku z buraków*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 491 kJ/117 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 11,4 g
Błonnik: 0,3 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. -
17,20 zł
JOGURT KREMOWY MANGO – WANILIA (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, mango* (10 %), cukier buraczany*, koncentrat soku z cytryny*, ekstrakt z wanilii Bourbon* (0,04 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT bez aromatów, barwników, substancji zagęszczających. W 100 % zachwycający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 417 kJ/99 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13,6 g
w tym cukry: 13,6 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 4,3 g
Sól: 0,14 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
17,40 zł
JOGURT KREMOWY MANGO (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, mango* 12 %, cukier buraczany*, skrobia*, sok cytrynowy z koncentratu*, żywność barwiąca: koncentrat z dyni* i jabłek*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 485 kJ/116 kcal
Tłuszcz: 5,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 12,3 g
w tym cukry: 11,7 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
17,20 zł
JOGURT KREMOWY TRUSKAWKA – MALINA (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, cukier buraczany*, truskawki* 6 %, maliny* 4 %, sok z czarnego bzu z koncentratu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 436 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13,6 g
w tym cukry: 13,6 g
Błonnik: 0,3 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0,15 gUWAGA
Mocne uderzenia łyżką mogą uszkodzić szkło.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
17,80 zł
JOGURT KREMOWY WANILIOWY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, skrobia*, ekstrakt z wanili Bourbon* (0,1 %), substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, sproszkowana wanilia Bourbon* (0,03 %), koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 14,3 g
w tym cukry: 13,9 g
Błonnik: 0,1 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,15 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
7,40 zł
JOGURT MALINOWY Z KULKAMI CZEKOLADOWYMI BIO 150 g – BERCHTESGADENER LAND
SKŁADNIKI
JOGURT*, wsad malinowy* 10 % [puree z malin*, cukier*, skrobia z tapioki*, koncentrat soku z czerwonego buraka*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*), kulki czekoladowe* 9 % [kuwertura czekoladowa* (cukier*, MLEKO pełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*)), kulki zbożowe* (kasza kukurydziana*, mąka PSZENNA pełnoziarnista*, cukier*, sól morska), substancja glazurująca: guma arabska*, miód*], cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Opakowanie zawiera: 137 g jogurtu malinowego + 13 g kulek czekoladowych. Zawartość tłuszczu w MLEKU 3,9 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 548 kJ/130 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 15,1 g
w tym cukry: 13,6 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,10 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze +8 ℃. -
6,00 zł
JOGURT MALINOWY Z MLEKA SIENNEGO O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BEZGLUTENOWY BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* 80 %, wsad malinowy* 20 % (maliny* 9 %, cukier*, skrobia*, substancja żelująca: pektyna, koncentrat soku z cytryny*), laktaza. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem malinowym, 3,5 % tłuszczu w mleku.
JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak malin. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.
Zawartość laktozy <0,1 g/100 g.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 398 kJ / 95 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 12,7 g
w tym cukry: 11,9 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,10 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C -
6,00 zł
JOGURT MANGO – WANILIA Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK)- STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* (80 %), wsad mango-wanilia* 20 % (przecier z mango* 10 %, cukier buraczany*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, ekstrakt z ziarenek wanilii Bourbon*, wanilia Bourbon w proszku*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem mango-wanilia, 3,5 % tłuszczu w mleku.
JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak mango i wanilii. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 12,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C -
4,40 zł
JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 216 kJ/51 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,12 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
9,70 zł
JOGURT NATURALNY (1,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
ekologiczny JOGURT naturalny (1,5 % tłuszczu w MLEKU)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 262 kJ/62 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 6,4 g
w tym cukry: 6,4 g
Błonnik: 0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,13 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
4,80 zł
JOGURT NATURALNY (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
ekologiczny JOGURT naturalny (3,8 % tłuszczu w MLEKU)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 286 kJ/68 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 3,6 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,12 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
4,50 zł
JOGURT NATURALNY BEZ LAKTOZY BIO 180 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, kultury bakteri jogurtowych (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Zawartość laktozy <0,01 g/100 g produktuWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 258 kJ/62 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C -
6,40 zł
JOGURT NATURALNY BIO 250 g – TURVITA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Produkt o zawartości tłuszczu 3 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 250 kJ/60 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 4,2 g
w tym cukry: 4,2 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,1 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. -
7,70 zł
JOGURT NATURALNY BIO 280 g – ŁEMKOWYNA
SKŁADNIKI
MLEKO krowie*, szczepy bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 271 kJ/65 kcal
Tłuszcz: 3 g
w tym kwasy nasycone: 1,78 g
Węglowodany: 4,7 g
w tym cukry: 4,7 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. -
5,80 zł
JOGURT NATURALNY TYPU GRECKIEGO BIO 200 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, ŚMIETANKA* (z MLEKA), MLEKO w proszku*, kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany produkt ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 507 kJ/122 kcal
Tłuszcz – 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 5,7 g
Węglowodany – 5,1 g
w tym cukry – 5,1 g
Białko – 4,0 g
Sól – 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. -
17,20 zł
JOGURT NATURALNY TYPU GRECKIEGO KREMOWY BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
MLEKO krowie pasteryzowane*, koncentrat odtłuszczonego MLEKA krowiego*, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Gęsty, kremowy produkt o 10 % zawartości tłuszczu skierowany do szerokiego grona konsumentów. Doskonały do bezpośredniego spożycia oraz polecany m.in. jako dodatek do musli, owoców lub składnik deserów na zimno. Idealny również do gotowania.
Wyprodukowany z MLEKA z Nadrenii Północnej-Westfalii i Dolnej Saksonii.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 507 kJ/122 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g
Węglowodany: 4,1 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,12 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. -
5,50 zł
JOGURT NATURALNY Z MLEKA SIENNEGO (3,5 % TŁUSZCZU) BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* (MLEKO pasteryzowane*, kultury bakterii fermentacji mlekowej: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (100 %), 3,5 % tłuszczu.
JOGURT naturalny ma kremową konsystencję i delikatny smak. Może on być dodatkiem do wielu dań, surówek, zup, sosów czy różnego rodzaju dipów. Jest także świetnym dodatkiem do wiosennych sałatek, czy codziennych obiadów.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.
JOGURT naturalny jest doskonały dla dzieci i dorosłych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 304 kJ/73 kcal
Tłuszcz: 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 4,7 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 3,8 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C -
6,00 zł
JOGURT POMARAŃCZOWY Z MLEKA SIENNEGO BIO 150 g (SŁOIK) – STERZING-VIPITENO
SKŁADNIKI
JOGURT* (80 %), wsad pomarańczowy* 20 % (pomarańcza* i koncentrat soku z pomarańczy* 10 %, cukier*, koncentrat soku z cytryny*, olejek pomarańczowy*, substancja żelująca: pektyna). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT z pasteryzowanego MLEKA siennego STG (80 %) z wsadem pomarańczowym, 3,5 % tłuszczu w mleku.
JOGURT ma kremową konsystencję i delikatny smak pomarańczy. Jest doskonały dla dzieci i dorosłych.
Prosty skład, na bazie którego tworzymy nasz JOGURT naturalny to gwarancja wyjątkowego smaku, który kryje w sobie liczne zalety dla ogólnego zdrowia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 12,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C -
15,30 zł
JOGURT PROBIOTYCZNY ABC (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO (4 x 125 g) 500 g – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, kultury bakterii mlekowych: L. acidophilus, B. bifidum i L. casei. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 293 kJ/70 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 3,6 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 4,9 g
Sól: 0,11 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C -
15,70 zł
JOGURT PROBIOTYCZNY ABC (3,8 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, kultury bakterii mlekowych: L. acidophilus, B. bifidum i L. casei (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 319 kJ/76 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 5,6 g
w tym cukry: 5,6 g
Białko: 4,9 g
Sól: 0,17 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8°C. -
5,00 zł
JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO NATURALNY BIO 150 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, żywe kultury bakteri jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 270 kJ/64 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,9 g
w tym cukry: 3,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
5,40 zł
JOGURT SKYR TYPU ISLANDZKIEGO Z WANILIĄ BIO 150 g – EKO ŁUKTA
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, wsad waniliowy* 17 % (cukier trzcinowy*, woda, stabilizatory: skrobia natywna z ryżu*, pektyny; naturalne aromaty waniliowe, ekstrakt wanilii*, zagęszczony sok z cytryny*, ekstrahowana wanilia w proszku*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 374 kJ/88 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 10 g
Sól: 0,09 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
17,80 zł
JOGURT STRACCIATELLA (7,5 % TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) – SOBBEKE
SKŁADNIKI
JOGURT naturalny*, surowy cukier trzcinowy*, wiórki czekoladowe* (2 %) (tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa*, cukier trzcinowy*), skrobia*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego* i pektyna*, ekstrakt z wanilii Bourbon*, koncentrat soku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 603 kJ/144 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 14,9 g
w tym cukry: 14,6 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,11 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. -
7,20 zł
JOGURT TERMOSTATOWY BRZOSKWINIOWY 3 % BIO 140 g – YÖMLEKO
SKŁADNIKI
MLEKO*, wsad brzoskwiniowy* 14 ,3 % (cukier trzcinowy*, brzoskwinia* 2,1 % w jogurcie, przecier brzoskwiniowy* 2,1 % w jogurcie, woda, substancja żelująca: pektyna, skrobia natywna*, naturalny aromat brzoskwiniowy, koncentrat soku z marchwi*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Termostatowy JOGURT brzoskwiniowy „YÖMleko” fermentuje i dojrzewa bezpośrednio w ceramicznym słoju, w którym jest sprzedawany. Dzięki tej technologii ma szczególnie gęstą, delikatną konsystencję i charakterystyczny MLECZNY smak. Natomiast duża warstwa ekologicznego dżemu brzoskwiniowego na dnie słoiku zamienia JOGURT w naprawdę zdrowy deser!
Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 346 kJ / 82 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 2,8 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
9,30 zł
JOGURT TERMOSTATOWY JAGODOWY BIO Z KOLAGENEM 140 g – YÖMLEKO
SKŁADNIKI
MLEKO*, wsad jagodowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 4,2 % w produkcie, woda, stabilizator: skrobia natywna*, substancja żelująca: pektyna; naturalny aromat jagodowy), hydrolizat kolagenu 1,4 %, żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 98,4 % surowców pochodzi z rolnictwa ekologicznego.OPIS
Pierwszy na polskim rynku – JOGURT jagodowy z kolagenem morskim! Kolagen jest włóknistym białkiem występującym we wszystkich tkankach ludzkiego ciała. Z wiekiem zapasy kolagenu stopniowo się wyczerpują, co prowadzi do pojawienia się pierwszych oznak starzenia. Jednym ze sposobów utrzymania poziomu kolagenu w organizmie jest przyswajanie go w formie suplementu!
Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 354 kJ / 83 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
7,20 zł
JOGURT TERMOSTATOWY NATURALNY 3,8 % BIO 140 g – YÖMLEKO
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Termostatowy JOGURT klasyczny „YÖMleko” fermentuje i dojrzewa bezpośrednio w ceramicznym słoiku, w którym jest sprzedawany! Dzięki temu konsystencja naszego jogurtu jest gęstsza (nie jest zaburzona podczas nalewania). JOGURT termostatowy naturalny 3,8% nie ulega wymieszaniu podczas produkcji, dzięki czemu nie jest zbyt kwaśny i ma delikatniejszy MLECZNY smak.
Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 258 kJ / 62 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
8,10 zł
JOGURT TERMOSTATOWY NATURALNY 9,5 % BIO 140 g – YÖMLEKO
SKŁADNIKI
MLEKO*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
JOGURT termostatowy jest wytwarzany ze świeżej ekologicznej śmietanki, powoli fermentującej bezpośrednio w słoiku, w wyniku czego powstaje domowy JOGURT łyżkowy o wyjątkowym smaku, kremowej konsystencji i gęstej strukturze. Wysoki procent tłuszczu mlecznego sprawia, że nasz JOGURT jest naprawdę wyjątkowy!
Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 507 kJ / 122 kcal
Tłuszcz: 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 5,1 g
w tym cukry: 5,1 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
8,90 zł
JOGURT TERMOSTATOWY NATURALNY BIO Z KOLAGENEM 140 g – YÖMLEKO
SKŁADNIKI
MLEKO*, hydrolizat kolagenu 1,4 %, żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny). 98,6 % surowców pochodzi z rolnictwa ekologicznego.OPIS
Pierwszy na polskim rynku – JOGURT z kolagenem morskim! Kolagen jest włóknistym białkiem występującym we wszystkich tkankach ludzkiego ciała. Z wiekiem zapasy kolagenu stopniowo się wyczerpują, co prowadzi do pojawienia się pierwszych oznak starzenia. Jednym ze sposobów utrzymania poziomu kolagenu w organizmie jest przyswajanie go w formie żywności!
Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 278 kJ / 67 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Białko: 4,4 g
Sól: 0,12 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. -
8,10 zł
JOGURT TERMOSTATOWY TRUSKAWKOWY 9 % BIO 140 g – YÖMLEKO
SKŁADNIKI
MLEKO*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), wsad truskawkowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, truskawka* 2,1 % w jogurcie, przecier truskawkowy* 2,1 % w jogurcie, woda, substancja żelująca: pektyna, skrobia natywna*, naturalny aromat truskawkowy, koncentrat soku z buraka*), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS
Używamy ekologicznej śmietanki, specjalnego zakwasu i osobnej warstwy, dolewając naturalny dżem z truskawki, następnie przekładamy całość do słoika i umieszczamy w komorze termostatycznej, aby JOGURT dojrzał. Naszym jogurtem można się delektować na dwa sposoby: mieszając warstwę MLEKA z warstwą dżemu lub spożywając je osobno. W obydwu przypadkach jest pysznie!
Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 552 kJ /133 kcal
Tłuszcz: 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 9,7 g
Białko: 2,9 g
Sól: 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.